Search found 8 matches

Return

by deni
Mon Sep 19, 2011 5:16 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Слънце недосегаемо

Само да вметна едно голямо БЛАГОДАРЯ ВИ :-) да, знам, че много често ви го казвам, ама вие сте си виновни, пък :P Благодаря ви на всичките, които сте сбъднали Слънце Недосегамо. Сега прочетох колко е било трудно (дискусиите от 2008 г.) и как въпреки хейтърите (Еви, от теб я знам таз думичка ;) ) и за ...
by deni
Sun Nov 27, 2011 11:06 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Общуването и откритостта

Готово. Успех, Лъч :)
by deni
Mon Sep 12, 2011 10:41 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: ЧоБи на On! Fest! (17-18.09.2011)

Аз както казах вече 2-3 пъти в пощата :) е почти 99% сигурно, че ще дойда. (хихи, ще ми дадат покана едни други приятели :)) За говорене от моя страна - хъм :roll: ... Иначе за слушане, усмихване и раздаване на материали, ако има такива, имам някакъв опит и може да разчи ...
by deni
Sun Aug 21, 2011 12:29 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Любимите компютърни игри

Аз съм фен на старите DOS-овски игри, даже и напоследък си ги припомням благодарение на abandonia и DOSbox Ето моите най-любими, повечето са quest-ове (adventure-и) The Legend Of Kyrandia - най-красивият стар quest, поне според мен. На места трудно се минава без подсказки, особено в пещерния лабиринт ...
by deni
Sat Aug 27, 2011 8:46 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Любимите компютърни игри

Радо, благодаря ти за великолепното ревю :)

Ето един поздрав към всички ви в тази тема :) Джейн Макгонигал: Геймингът може да изгради един по-добър свят
by deni
Tue Aug 30, 2011 12:42 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: ПИТАНЕ: Да създадем подфорум за книги-игри? [СРОК: 31.08

Хоп, и аз гласувах с "Да". Новата формулировка на въпроса ми харесва повече :)
Както писах и на друго място скоро "мисля, че времето и мястото са такива, каквито ние си ги направим." От нас/вас зависи подфорумът за книги-игри да е такъв, какъвто бихме искали да бъде.