Search found 10 matches
- Fri Sep 09, 2011 2:10 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Sep 11, 2011 1:09 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Sep 16, 2011 3:44 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Wed Sep 21, 2011 11:59 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Aug 22, 2011 6:47 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Любимите компютърни игри
Doom 1&2 - Няма такова животно! Когато за първи път я вързахме през серийни портове без малко да пусна в гащите. По времето, когато я играех не беше здравословно да се отварят врати близо до мен, винаги очаквах оттам да скокне розов демон или поне импче! Loder Runner - С това нещо съм прекарал дни . ...
- Sat Aug 27, 2011 3:24 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Дами и господа, три сутринта е, мацката заспа, мога да си пиша за игри, колкото си искам. На друго място съм споменавал, че сложните стратегии по исторически карти са ми мечта от малък. Когато дораснах да видя поредицата Total War, се родих втори път. Чел съм Клаузевиц и Сун Дзъ, Архенхолц и Юлий Цез ...
- Sat Aug 27, 2011 7:42 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Wed Sep 14, 2011 9:10 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Ако бях герой на Хашек, щях сам да се напляскам! Как можах да забравя Privateer 2?!? Играта беше на три CD-та. Сега не звучи внушително, малко са игрите под 5 ГБ, но 1997 това си беше много. По едно време имах проблем с четящото устройство и я бях хакнал да се играе без диск, като ...
- Mon Nov 28, 2011 2:51 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Sep 01, 2011 11:53 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Книгите-игри, които ни промениха
Тобиас ми е фаворит в поредицата КМ. Петте части ги цъкахме в родната казарма с още двама чешити. Като ги изиграхме, решихме да си направим custom made герои, като приравним характеристиките им до герои от съответен ранг. Аз си избрах Тобиас де Вантери, фанатично ...