Search found 38 matches
- Tue Jan 08, 2013 9:03 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Съветник за Visual Novels
Прави си сейфчета на всяко решение (не са толкоз много ;). И връщай, ако те пребият (емоционално или буквално :D) някъде. И другото важно при visual novels: Като си направиш save при всеки избор – после се връщаш и пробваш другите маршрути. Като ползваш опцията Skip already read text – така веднага ...
- Wed Jan 09, 2013 11:57 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Katawa Shoujo
Съвсем в началото съм де, един час и малко, но още от самото начало бях решила да започна с Ханако - и о, изненада, ти също си направил така... (кореспондира с това, което писах в Brass Restoration темата преди пет минути) Признавам, че имам едно нездраво любопитство, но ще послушам съвета ти относно ...
- Wed Jan 09, 2013 11:46 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Brass Restoration
Хм, защо пък да се караме за изборите? Практиката показва, че имаме склонност да избираме почти едно и също. Иначе знам какво е за записите, така че с удоволствие ще ти предоставя, когато имаме възможност, компютър, за да видиш това, което искаш. (: Edit: Точно финалът, който бях изтървала в началото ...
- Thu Jan 10, 2013 5:35 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Оу, оу, минах Първо Действие (според статистиката, ми е отнело час и 48 минути). И изглежда ми се е получило да избера Ханако, съдейки по краткото филмче (супер ми напълно душата, че има такова) преди Второ Действие. Иначе и съм много доволна от избора си, нямам търпение за какво следва. Edit: Понеже ...
- Mon Jan 14, 2013 10:58 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Emi path - complete ...
- Wed Jan 23, 2013 9:55 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Тотално изключих, че трябваше да пиша... Най-сетне Shizune path - complete. Да си кажа честно, беше ми леко по-ин ...
- Sun Jan 27, 2013 10:45 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
С малко помощ от нета съм на 100, но все пак нямам финалната картина поради някакви непонятни и странни причини, май не съм видяла всички единги, които не знам какво отношение има към каквото и да е, щом имам всичките сцени записани... Кхъх. Явно И това няма да имам на максимум. Edit: И впрочем, Кенд ...