Search found 57 matches

Return

by deni
Mon Sep 19, 2011 5:16 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Слънце недосегаемо

Само да вметна едно голямо БЛАГОДАРЯ ВИ да, знам, че много често ви го казвам, ама вие сте си виновни, пък Благодаря ви на всичките, които сте сбъднали Слънце Недосегамо. Сега прочетох колко е било трудно (дискусиите от 2008 г.) и как въпреки хейтърите (Еви, от теб я знам таз думичка ) и закостенелит ...
by deni
Mon Sep 12, 2011 10:41 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: ЧоБи на On! Fest! (17-18.09.2011)

Аз както казах вече 2-3 пъти в пощата е почти 99% сигурно, че ще дойда. (хихи, ще ...
by Radiant Dragon
Mon Jul 07, 2014 11:15 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Гласуване на номинации за Еврокон 2014

Единствената причина да ме вбесиш би била, че пишеш content-free пост в content-intensive тема. За това поне ме познаваш достатъчно... мисля. Тук нали се сещаш, че боравиш с твой разграничения? За мен тая тема например ИЗОБЩО не е "content-intensive". И честно казано, ако ще следваме общоприетите пр ...
by eli
Mon Jul 07, 2014 3:31 pm
Jump to forum
Jump to topic

Да, да, всичко е бяло. Слънцето свети и пчеличките жужат. Извинете още веднъж, че имам мнение и го изказвам. Само не мога да разбера защо така лесно ви вбесява мнение, различно от вашето. Изведнъж скочихте на мен като на враг номер едно. Нищо до тук не може да промени фактите.
by eli
Tue Jul 08, 2014 11:33 am
Jump to forum
Jump to topic

Да, явно тук сме седнали да се бием в гърдите кой по-"навътре". Трип, с теб няма да говоря, ти си твърде "над" мен. Аз даже не познавам Христо Блажев и принтбук има само 200 фейсбук фена. Калине, направо ми се реве като гледам какви усилия влагаш в толкова погрешна посока. Мога да го опиша само като ...
by Lachdanan
Mon Aug 22, 2011 6:47 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Любимите компютърни игри

Doom 1&2 - Няма такова животно! Когато за първи път я вързахме през серийни портове без малко да пусна в гащите. По времето, когато я играех не беше здравословно да се отварят врати близо до мен, винаги очаквах оттам да скокне розов демон или поне импче! Loder Runner - С това нещо съм прекарал дни . ...
by Тарикат ХХ ранг
Sat Aug 27, 2011 3:24 am
Jump to forum
Jump to topic

Дами и господа, три сутринта е, мацката заспа, мога да си пиша за игри, колкото си искам. На друго място съм споменавал, че сложните стратегии по исторически карти са ми мечта от малък. Когато дораснах да видя поредицата Total War, се родих втори път. Чел съм Клаузевиц и Сун Дзъ, Архенхолц и Юлий Цез ...
by Mokidi
Sun Oct 09, 2011 7:17 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: За Филмите и Хората...

А Фринджа и Склад 13? Хаус и аз спрях да го гледам, някъде в средата на миналия сезон. Сега още се чудя да се напъна ли да го доизгледам и да почна новия или не... Иначе в моята папка почти нищо не залежава, че ми е малък дискът и периодично трия Но определено фаворити към момента са ми Ugly American ...
by divna3
Tue Oct 11, 2011 2:54 pm
Jump to forum
Jump to topic

УОУ, Хироус... и всичко що има за трепане и ако може да е гадно, дайте го насам :mrgreen:
by Mokidi
Tue Oct 11, 2011 8:43 pm
Jump to forum
Jump to topic

Уоу... Диабло Безкрайни маратони на смени със съквартиранта, на един изнервен компютър, който освен това трябваше да ми изкарва и хляба... поне докато съквартирантът не си намери друг компютър и тогава стана тя... о, майчицеееее! Хайл и Long Live на милите ни герои! Имахме убийствени паладини, страхо ...
by Тарикат ХХ ранг
Sun Oct 16, 2011 1:15 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Как избирате книга за четене?

1. Или по препоръка на мой човек, или по прочетена информация, или по случайно мернато заглавие;
2. преглеждам анотацията и съдържанието, може и апарата;
3. отварям си най-интересно звучащата глава и прочитам няколко реда или страници;
4. броя си парите.
by Radiant Dragon
Fri Dec 07, 2012 1:24 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: За Филмите и Хората...

Хм, я и аз да се включа. Постът ми ще си го градя в движение, така че BEWARE! Edit abound ahead. Филми, които аз лично харесвам: (с коментар в ск ...
by Atriell
Thu Dec 20, 2012 11:54 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Смислени споделения, които ИЗОБЩО не са за „Помежду ни“

А аз сега се връщам от кино. И като гледах хората наоколо, нямаше как да не си спомня оня забавен разговор между Кал и Еви, онази вечер у Любето - за Атласа и кой го гледа и кой какво е разбрал и т.н. Седя си аз на масичка с кафенце и тортичка, 10-15 мин. преди началото на филма. На съседната масичка ...
by Radiant Dragon
Fri Sep 02, 2011 9:52 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Писателска работилница в Китен (август 2011)

Знам, че е безсрамен спам, но аз да си кажа. :D

Това събитие... е, може би не промени живота ми изцяло, но даде един СИЛЕН старт. В правилната посока. 8-)
Благодаря на всички участници. Искрено.

Вик