Search found 57 matches

Return

by Radiant Dragon
Thu Oct 11, 2012 7:09 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Федора под лампата [Пак офлайн]

Е, няма как, излови ме. :D Да, в началото ...
by Radiant Dragon
Mon Dec 17, 2012 6:23 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Федора под лампата [ЗАВЪРШЕН (Засега) ПРОЕКТ]

'Ми не, не се вписва. Най-малкото, защото когато го започнах, не мислех за никакви критерии. Просто имах едно тригодишно желание да напиша роман, или най-близкото до него нещо и бум! - взех, че го сбъднах. :roll: Не знам какво ще стане с него след редакцията. Тия дни мислех доста върху грешките и про ...
by Тарикат ХХ ранг
Thu Sep 01, 2011 2:08 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Книгите-игри, които ни промениха

Ей, злобице Евина, ще го запомниш ти това "някакви си" и ще ми го припомняш, дорде съм жив :P Но така си е, книгите-игри са нещо чудесно (впрочем, никога не съм ...
by Тарикат ХХ ранг
Thu Sep 01, 2011 2:41 pm
Jump to forum
Jump to topic

Напълно. Момент, ето линкове: Двете колекции британски книги-игри в Пиратския залив . В момента Пешката и аз ги сийдваме. Едната е Fighting Fantasy, тоест "Битки безброй", а другата - качените някога в Underdogs класически поредици. Underdogs, уви, вече ги няма, но тази колекция е качена и в Abandoni ...
by Lachdanan
Thu Sep 01, 2011 11:53 pm
Jump to forum
Jump to topic

Тобиас ми е фаворит в поредицата КМ. Петте части ги цъкахме в родната казарма с още двама чешити. Като ги изиграхме, решихме да си направим custom made герои, като приравним характеристиките им до герои от съответен ранг. Аз си избрах Тобиас де Вантери, фанатично ...