Един интересен (и полезен, според мен) поглед върху/към/в/от/над/под измеренията - разгледани от материална гледна точка, разбира се.
https://www.youtube.com/watch?v=eGguwYPC32I
Search found 168 matches
- Tue Apr 16, 2013 5:49 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Apr 23, 2013 11:56 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Културни събития
Време е за споделено използване на книги Кога, къде, как: 25 април от 19 ч. в клуб betahaus (ул. Крум Попов 56-58) Тази седмица ще се проведе второто събитие на „споделящата общност” на UseTogether – посветено на споделеното използване на книги. Затова то е под надслов „За книгите с любов”. В рамкит ...
- Mon Mar 25, 2013 4:47 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: За Филмите и Хората...
Любе, понеже не видях да си го слагала тук, а пък мен по някакъв хипнотичен начин ме докосна, споделям BARAKA. Пре-слушвайки/глеждайки плейлиста си, отново успях да се отнеса някъде и за около половин час да съм в полу-дрямка под звуците и картините от тоя филм.
(Ев, добре че ме изкара от унеса:)
(Ев, добре че ме изкара от унеса:)
- Mon May 13, 2013 1:44 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Образованието
Да се цитирам от "Децата":
Един човек ни даде визитката си, докато бяхме на масичката на фестивала на образованието... https://sites.google.com/site/vaspitatelniigri/
- Mon Jul 01, 2013 12:48 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Общополезности
Визуално мащабирана представа за времевите човешки периоди.
- Fri Aug 02, 2013 10:28 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Aug 06, 2013 10:49 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Разградски младежи организираха free fest
Сред главните организатори е и Светлана Петкова — една от участничките в копнежа ни за ученическо творчество.
Тя активно предлага да организираме сходно събитие и тук, в София. ( )
Сред главните организатори е и Светлана Петкова — една от участничките в копнежа ни за ученическо творчество.
Тя активно предлага да организираме сходно събитие и тук, в София. ( )
- Fri Dec 06, 2013 1:05 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Не-културни събития :)
(-: Ако имате път към Търново. ;) Децата и младежите от Дома за деца „Пеню и Мария Велкови” В.Търново, Дома за деца „Христо Смирненски”, Балван Центъра за настаняване от семеен тип за деца в риск, В. Търново и студенти от ВТУ „Св. Кирил и Методий” ви канят на благотворителен Коледен базар на 10 и 11 ...
- Wed Jan 15, 2014 10:28 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
[quote=" Конференция "ЕС - съюз на ценности" "]Сдружение "Професионален форум за образованието" Ви кани да участвате в конференцията "ЕС - съюз на ценности", като част от международния младежки проект "New Generations, New Policies, New Future", която ще се състои на 24 януари 2014 г. (9:30 - 14:30 ...
- Wed Feb 12, 2014 3:16 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Започнах го само, но споделям филма
Забраненото образование / la educacion prohibida (2012),
защото обобщава(т) (поне първите 20 минути) доста добре погледа ми и желанието ми да ругая системата през последните няколко години.
Има ли смисъл да давам препратка и във "Филми"?
Забраненото образование / la educacion prohibida (2012),
защото обобщава(т) (поне първите 20 минути) доста добре погледа ми и желанието ми да ругая системата през последните няколко години.
Има ли смисъл да давам препратка и във "Филми"?
- Wed Feb 12, 2014 9:51 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Жива библиотека: 13.02.2014 от 18 ч. "Живата библ ...
- Sun Feb 16, 2014 12:39 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Spoiler
Любче, само вмятам, че peika.com е част от "Пеевски и ко" . Повече трафик никгоа не им е излишен.
- Mon Feb 17, 2014 1:01 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
наша приятелка в пощата ни wrote:Колеги и приятели,
заповядайте на разговора около "Мимеополис" от Невена Панова на 18 февруари от 18 часа, в Нова конферентна зала на СУ. Книга, която с удоволствие препрочитам и се радвам на приближаващото й обсъждане в рамките на СЛС.
Повече тук!
- Mon Feb 24, 2014 11:48 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Откъс от спектакъл "Легенди за красива Трявна" с участието на дуо "Огнени сърца" - частта се нарича "Змейова сватба" - проведе се на 21.02. в читалището на гр. Трявна.
А ето го и целия спектакъл!
А ето го и целия спектакъл!
- Mon Mar 03, 2014 1:40 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Премиера на брой „ ГРАДЪТ: ЗАЛОГ НА ЛОКАЛНИ И ГЛОБАЛНИ ПОЛИТИКИ “/ сп. „ Критика и хуманизъм " Фондацията за хуманитарни и социални изследвания – София (ФХСИ) ви кани на премиерата на новия брой на списание „Критика и хуманизъм": „ГРАДЪТ: ЗАЛОГ НА ЛОКАЛНИ И ГЛОБАЛНИ ПОЛИТИКИ“ (кн. 42, бр. 1-2/2013) в ...
- Mon Mar 17, 2014 8:36 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Друго нещо, което ми се струва свързно донякъде с вашата дейност (в случая - разказване на приказки по нов начин, като се променят ролите в тях и свързаните с тях стереотипи относно половете), и за което търсим хора, е един младежки проект в Армения, темата е "Storify Gender": Третият проект, за кой ...
- Mon Mar 17, 2014 8:23 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Mar 31, 2014 10:54 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Amélie (2001) - сред нещата, които се появяват ярко точно навреме (това уточнение - понеже всичко си е "точно навреме") в живота ми.
Прегръщам ви с тоя филм. (-:
http://www.tubeplus.me/player/314175/Amelie/ - гледай онлайн
Прегръщам ви с тоя филм. (-:
http://www.tubeplus.me/player/314175/Amelie/ - гледай онлайн
- Wed Apr 02, 2014 12:28 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Киновечери в "154 идеи"
Приятелите ни от семинарен център "154 идеи" организират ежеседмични киновечери и канят всички желаещи да участват не само като зрители, наслаждаващи се на киното, но и да се включат в приятелски разговори по темите от филмите. Тази седмица ще се проведе втората прожекция. Адресът е ул. Раковска 154 ...
- Wed Apr 09, 2014 10:46 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Ако се сберат повече такива неща може би да отворим тема като "Ученето". А сега, копирам се от едно писмо направо, защото нямам сили за писане наново: http://www.memrise.com Името на сайта не е грешно изписано, а самата идея, внесена чрез сайта, е прекрасна. :-) Ето, например, категорията " ...
- Mon Apr 14, 2014 1:28 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Здравейте колеги и приятели! Тази сряда, 16.4 от 19 часа в Театралната зала ще има раз ...
- Thu Apr 24, 2014 8:38 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Теменужката оцеля след пресаждането и се поразлисти немалко, но няма признаци за нещо цветесто :P Може би е нужно повече време да се съвземе. А надолу следва нещо, което може да ...
- Thu Nov 02, 2017 9:42 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Не-културни събития
На стоп до Финландия и обратно - разказ за пътуването ни на стоп до Финландия, престоят там и връщането ни в България. Главни участници - Лана и Лъч. Добре сте дошли на 12-и ноември (неделя) от 18:27 ч. в ШиЗи Импро Клуб. :) Адрес: ул. Георги С. Раковски 127, София (Влизате във входа с надпис "Славя ...
- Fri May 16, 2014 11:56 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Тъй като спада в категорията ми за "зелено" образование, споделям тук. Ще спра да го повтарям скоро, надявам се, но: ако има по-подходяща тема, казвайте си/ми. :) http://www.eupc.eu/ July 25th - 29th 2014 The EuPC 2014 is designed to strengthen and expand the Permaculture movement throughout Europe, ...
- Wed Sep 17, 2014 12:02 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Споделям (вместо Светлана;) с известно закъснение (: http://nmd.bg/parvata-bezplatna-shkola-za-talantlivi-detsa-na-balkanite-otkriva-vrati-v-selo-rusalya/ Първата безплатна школа за талантливи деца на Балканите открива врати в село Русаля 4 септември 2014 Тази учебна година в България отваря врати пъ ...
- Mon Sep 29, 2014 3:59 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Вчера Ghajini се и ...