Search found more than 1233 matches

Return

by Люба
Wed Apr 08, 2020 12:34 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Културни събития

https://www.youtube.com/watch?v=XzqcRwWVv8kOfficial One Man, Two Guvnors with James Corden | Free National Theatre Full Performance - онлайн до 9 април 2020 - - a comedy hit filmed live on stage at London’s National Theatre И предстоящата програма на Метрополитан опера онлайн: Wednesday, April 8 Ver ...
by Кал
Wed Apr 08, 2020 8:29 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: За Филмите и Хората...

Мъчи ви чувството, че сте пропуснали нещо важно, гледайките „Матриците“? Особено втората и третата? Поне нещичко? Мен ме мъчи от сума ти време... Айде стига сме се мъчили. Четете и ревете (от кеф :P ): The Matrix: Reloaded Explained The Matrix: Revolutions Explained Дано ми дойде редът някой ден да и ...
by Люба
Fri Apr 10, 2020 12:31 am
Jump to forum
Jump to topic

Китодар представя Радичков Онлайн премиера на книгата "Водолей" - 10 и 17 април 2020 г., 17 часа Представянето на книгата ще представлява премиерата на ...
by svetliche
Fri Apr 10, 2020 5:49 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: За Филмите и Хората...

В момента по HBO гледаме 1, 2 и 3 сезон на "Виктория". Изключително красив и стойностен филм! Препоръчвам силно! https://hbogo.bg/serial/viktoriya
by Кал
Sat Apr 11, 2020 8:58 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Любимите компютърни игри

И за цялото семейство: Memody: Sindrel Song Приятели (: Как с ...
by Люба
Thu Apr 23, 2020 11:54 pm
Jump to forum
Jump to topic

БАН предоставя временен онлайн достъп до свои издания за изкуствата От Института за изследване на изкуствата към БАН са предоставили временен online достъп до свои 14 редки и скъпи издания. Те са посветени на актуални проучвания върху културата и изкуството на България и света и са в малък тираж, п ...
by Люба
Fri Apr 24, 2020 12:10 am
Jump to forum
Jump to topic

Metropolitan продължават. На английски поканите им за следващите 2 дни - 24 и 25 април 2020 n 2014, the Met rang in the New Year with a high-energy new production of Lehár’s The Merry Widow by Tony Award–winning director and choreographer Susan Stroman. Watch the full opera, starring Renée Fleming an ...
by frog
Fri May 08, 2020 3:17 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Не-културни събития

Страх ме е да се размърдам по страницата на Оратница, щото ако по някое време пуснат live, мисля, че ще трябва първо да се обадя на някой да е готов да ми вика линейка :lol: ГОРОтворителен концерт на Оратница и WWF По обясними причини линк няма да ви давам, НО ще ви дам линк да ми плащате моя билет ...
by Radiant Dragon
Fri May 08, 2020 4:47 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Образованието

Така, тая инициатива стъпва върху мноооого от темтиките на различните теми из форума, но я пускам тук, защото именно образование по време на извънредно положение е нейният централен фокус. Нядявам се на някого да се окаже полезно: Earth School - And Immersive 30 Day Nature Adventure Достигнало до мен ...
by frog
Fri May 08, 2020 8:22 pm
Jump to forum
Jump to topic

ЮРУШ НА ШИЗИИИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D https://us02web.zoom.us/j/83060402353 Поради проблем с Фейсбук не можем да пуснем live нашето шоу. :lol: :lol: :lol: Сега почват извън fb 22 мин. след обявения час. Update: Toва беше единственият ми шанс да чуя Миро на събиране и да ВИДЯ мой приятел ...
by Кал
Tue May 12, 2020 6:12 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Наука

Драго Константинов от „Място за бъдеще“ сподели: Дневник: Учени обявиха, че първите Homo sapiens в Европа са открити в България Части от вкаменелост на кост и кътник, открити в България, датират отпреди около 45 хиляди години и показват, че Homo sapiens са навлезли в Европа доста по-рано от смятаното ...
by frog
Fri May 15, 2020 4:58 pm
Jump to forum
Jump to topic

Довечера сървърите на yt леко ше прегреят... https://www.avtora.com/koncert-v-pamet-na-fredi-merkiuri-shte-bade-izlachen-ekskluz 28-годишен концерт в памет на Фреди Меркюри ще бъде излъчен ексклузивно в YouTube "Queen" и "Eagle Rock Entertainment" си партнират с "The Mercury Phoenix Trust" за специал ...
by Кал
Sun Jun 28, 2020 12:31 pm
Jump to forum
Jump to topic

Понеже Вик – пардон, Дрейк – явно няма да се похвали сам, влизам в ролята на циганката: Дрейк гостува в Ютуб канала на Андро: XCOM: CHIMERA SQUAD – Triple-A студия се правят на ИНДИ разработчици Както казва един от коментаторите долу: Дрейк е машина- страхот ...
by negesta
Wed Dec 02, 2020 11:47 am
Jump to forum
Jump to topic

Днес любезно попълних една анкета в училище. С най-голямо и мрачно удоволствие избрах "Напълно несъгласен" за много въпроси, но тези двата по-долу са разковничето на разклатеното образование, тествани лично в 3 различни училища (елементарни, простички, и неспазвани неща; надявам се вие да имате по-ра ...
by Кал
Sat Nov 07, 2020 12:02 pm
Jump to forum
Jump to topic

Мой отзив за „Неучебен предмет“ : Да оценя общото въздействие на „Неучебен предмет“, в момента ми е особено трудно – чета я (и я оформям за предстоящото електронно издание) от над година „на прибежки“, а и материалът вътре е изключително обхватен. Сега само ще кажа, че след като ми отлежи, 4-те звез ...
by Люба
Sat Dec 12, 2020 1:00 am
Jump to forum
Jump to topic

Онлайн събитие - Международен документален филмов фестивал посветен с фокус върху човешките права. 10-18 декември 2020 http://www.documental.bg/ - всичко за фестивала, програма и покупка на право за достъп до филмите в рамките на 72 часа от регистриране на плащането (5 лв. за филм) София Документал е ...
by Radiant Dragon
Sat Jan 30, 2021 9:21 pm
Jump to forum
Jump to topic

Дами и господа, играта преживяването, което спаси света тази седмица:
Spoiler
(Така де. Спаси моят свят. Докога? Няма значение. Никога до този момент не ми е идвало толкова искрено вътрешно желание да пея.
Wandersong

Нямам какво повече да кажа.
Spoiler
Е, има, ама и така става.
by Кал
Mon Jan 04, 2021 6:20 pm
Jump to forum
Jump to topic

Става въпрос за Иван, първи братовчед на приятелката ми, който е на 21 години и страда от много рядка форма на рак на меките ...
by frog
Fri Mar 12, 2021 2:34 pm
Jump to forum
Jump to topic

Книжен базар с кауза – от Trouble Bakers в "Абордаж" - 24-25 април, 11-15 ч. Време е за книжно пролетно поч ...
by Кал
Tue Jun 01, 2021 6:35 pm
Jump to forum
Jump to topic

Поздрав за всички фенове на сцената с козата в „Невидена река“:

Far from Noise
by Кал
Mon Jul 19, 2021 10:10 am
Jump to forum
Jump to topic

Покана от Ангел Апостолов: (...) за тези, които имат интерес към изследването на Космоса или имат деца с такъв интерес, добре дошли сте на нашето събитие "Ало, Космос! Говори България!", което ще се проведе на 26 юли в СофияТехПарк, а гвоздеят на програмата ще бъде директна връзка с астронавтите на м ...
by frog
Sun Jun 13, 2021 11:37 pm
Jump to forum
Jump to topic

Социален playback театър Storycatchers / "Ловци на истории", https://choveshkata.net/forum/viewtopic.php?p=31680#p31680 16 юни, сряда, 19 ч., камерна зала на Националния сту ...
by Кал
Tue Jul 20, 2021 3:36 pm
Jump to forum
Jump to topic

Покана от фондация „ЕкоОбщност“: #ClimateOfChange: СЪВРЕМЕНЕН ЦИРК РАЗКАЗВА ЗА ВРЪЗКАТА НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС С КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ Драги приятели, Този път не ви каним на акция, а бихме искали да ви поканим на едно тридневно артистично събитие, което ще се проведе на 23, 24 и 25 юли на паркинга пред ...
by Radiant Dragon
Fri Aug 20, 2021 1:40 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Бъдещето

In order to believe that information, I'd need some very hard evidence - like an insider or a leaked financial information. Otherwise, I find it a tad far-fetched; true, modern international consortiums have investments in practically any industry/sector to varying degrees, but to point out active ...
by радина666
Wed Apr 29, 2020 11:30 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Разгласа

Ей ви един Анонс за Форуми и от мен и вече разгласен. Извинявам се за закъснението... Алманаси „ФантАstika“ https://i.servimg.com/u/f69/19/75/90/38/fs200710.jpg Представяне: Мечтата на Човешката библиотека е да създава и разпространява книги, ...