Search found more than 1233 matches
- Wed Apr 08, 2020 12:34 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Културни събития
https://www.youtube.com/watch?v=XzqcRwWVv8kOfficial One Man, Two Guvnors with James Corden | Free National Theatre Full Performance - онлайн до 9 април 2020 - - a comedy hit filmed live on stage at London’s National Theatre И предстоящата програма на Метрополитан опера онлайн: Wednesday, April 8 Ver ...
- Wed Apr 08, 2020 8:29 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: За Филмите и Хората...
Мъчи ви чувството, че сте пропуснали нещо важно, гледайките „Матриците“? Особено втората и третата? Поне нещичко? Мен ме мъчи от сума ти време... Айде стига сме се мъчили. Четете и ревете (от кеф :P ): The Matrix: Reloaded Explained The Matrix: Revolutions Explained Дано ми дойде редът някой ден да и ...
- Fri Apr 10, 2020 12:31 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Китодар представя Радичков Онлайн премиера на книгата "Водолей" - 10 и 17 април 2020 г., 17 часа Представянето на книгата ще представлява премиерата на ...
- Fri Apr 10, 2020 5:49 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: За Филмите и Хората...
В момента по HBO гледаме 1, 2 и 3 сезон на "Виктория". Изключително красив и стойностен филм! Препоръчвам силно! https://hbogo.bg/serial/viktoriya
- Sat Apr 11, 2020 8:58 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Любимите компютърни игри
И за цялото семейство: Memody: Sindrel Song Приятели (: Как с ...
- Thu Apr 23, 2020 11:54 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
БАН предоставя временен онлайн достъп до свои издания за изкуствата От Института за изследване на изкуствата към БАН са предоставили временен online достъп до свои 14 редки и скъпи издания. Те са посветени на актуални проучвания върху културата и изкуството на България и света и са в малък тираж, п ...
- Fri Apr 24, 2020 12:10 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Metropolitan продължават. На английски поканите им за следващите 2 дни - 24 и 25 април 2020 n 2014, the Met rang in the New Year with a high-energy new production of Lehár’s The Merry Widow by Tony Award–winning director and choreographer Susan Stroman. Watch the full opera, starring Renée Fleming an ...
- Fri May 08, 2020 3:17 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Не-културни събития
Страх ме е да се размърдам по страницата на Оратница, щото ако по някое време пуснат live, мисля, че ще трябва първо да се обадя на някой да е готов да ми вика линейка :lol: ГОРОтворителен концерт на Оратница и WWF По обясними причини линк няма да ви давам, НО ще ви дам линк да ми плащате моя билет ...
- Fri May 08, 2020 4:47 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Образованието
Така, тая инициатива стъпва върху мноооого от темтиките на различните теми из форума, но я пускам тук, защото именно образование по време на извънредно положение е нейният централен фокус. Нядявам се на някого да се окаже полезно: Earth School - And Immersive 30 Day Nature Adventure Достигнало до мен ...
- Fri May 08, 2020 8:22 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
ЮРУШ НА ШИЗИИИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D https://us02web.zoom.us/j/83060402353 Поради проблем с Фейсбук не можем да пуснем live нашето шоу. :lol: :lol: :lol: Сега почват извън fb 22 мин. след обявения час. Update: Toва беше единственият ми шанс да чуя Миро на събиране и да ВИДЯ мой приятел ...
- Tue May 12, 2020 6:12 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Наука
Драго Константинов от „Място за бъдеще“ сподели: Дневник: Учени обявиха, че първите Homo sapiens в Европа са открити в България Части от вкаменелост на кост и кътник, открити в България, датират отпреди около 45 хиляди години и показват, че Homo sapiens са навлезли в Европа доста по-рано от смятаното ...
- Fri May 15, 2020 4:58 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Довечера сървърите на yt леко ше прегреят... https://www.avtora.com/koncert-v-pamet-na-fredi-merkiuri-shte-bade-izlachen-ekskluz 28-годишен концерт в памет на Фреди Меркюри ще бъде излъчен ексклузивно в YouTube "Queen" и "Eagle Rock Entertainment" си партнират с "The Mercury Phoenix Trust" за специал ...
- Sun Jun 28, 2020 12:31 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Понеже Вик – пардон, Дрейк – явно няма да се похвали сам, влизам в ролята на циганката: Дрейк гостува в Ютуб канала на Андро: XCOM: CHIMERA SQUAD – Triple-A студия се правят на ИНДИ разработчици Както казва един от коментаторите долу: Дрейк е машина- страхот ...
- Wed Dec 02, 2020 11:47 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Днес любезно попълних една анкета в училище. С най-голямо и мрачно удоволствие избрах "Напълно несъгласен" за много въпроси, но тези двата по-долу са разковничето на разклатеното образование, тествани лично в 3 различни училища (елементарни, простички, и неспазвани неща; надявам се вие да имате по-ра ...
- Sat Nov 07, 2020 12:02 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Мой отзив за „Неучебен предмет“ : Да оценя общото въздействие на „Неучебен предмет“, в момента ми е особено трудно – чета я (и я оформям за предстоящото електронно издание) от над година „на прибежки“, а и материалът вътре е изключително обхватен. Сега само ще кажа, че след като ми отлежи, 4-те звез ...
- Sat Dec 12, 2020 1:00 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Онлайн събитие - Международен документален филмов фестивал посветен с фокус върху човешките права. 10-18 декември 2020 http://www.documental.bg/ - всичко за фестивала, програма и покупка на право за достъп до филмите в рамките на 72 часа от регистриране на плащането (5 лв. за филм) София Документал е ...
- Sat Jan 30, 2021 9:21 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Дами и господа, играта преживяването, което спаси света тази седмица:
Wandersong
Нямам какво повече да кажа.
Spoiler
(Така де. Спаси моят свят. Докога? Няма значение. Никога до този момент не ми е идвало толкова искрено вътрешно желание да пея.
Нямам какво повече да кажа.
Spoiler
Е, има, ама и така става.
- Mon Jan 04, 2021 6:20 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Става въпрос за Иван, първи братовчед на приятелката ми, който е на 21 години и страда от много рядка форма на рак на меките ...
- Fri Mar 12, 2021 2:34 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Книжен базар с кауза – от Trouble Bakers в "Абордаж" - 24-25 април, 11-15 ч. Време е за книжно пролетно поч ...
- Tue Jun 01, 2021 6:35 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Jul 19, 2021 10:10 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Покана от Ангел Апостолов: (...) за тези, които имат интерес към изследването на Космоса или имат деца с такъв интерес, добре дошли сте на нашето събитие "Ало, Космос! Говори България!", което ще се проведе на 26 юли в СофияТехПарк, а гвоздеят на програмата ще бъде директна връзка с астронавтите на м ...
- Sun Jun 13, 2021 11:37 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Социален playback театър Storycatchers / "Ловци на истории", https://choveshkata.net/forum/viewtopic.php?p=31680#p31680 16 юни, сряда, 19 ч., камерна зала на Националния сту ...
- Tue Jul 20, 2021 3:36 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Покана от фондация „ЕкоОбщност“: #ClimateOfChange: СЪВРЕМЕНЕН ЦИРК РАЗКАЗВА ЗА ВРЪЗКАТА НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС С КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ Драги приятели, Този път не ви каним на акция, а бихме искали да ви поканим на едно тридневно артистично събитие, което ще се проведе на 23, 24 и 25 юли на паркинга пред ...
- Fri Aug 20, 2021 1:40 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Бъдещето
In order to believe that information, I'd need some very hard evidence - like an insider or a leaked financial information. Otherwise, I find it a tad far-fetched; true, modern international consortiums have investments in practically any industry/sector to varying degrees, but to point out active ...
- Wed Apr 29, 2020 11:30 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Разгласа
Ей ви един Анонс за Форуми и от мен и вече разгласен. Извинявам се за закъснението... Алманаси „ФантАstika“ https://i.servimg.com/u/f69/19/75/90/38/fs200710.jpg Представяне: Мечтата на Човешката библиотека е да създава и разпространява книги, ...