Search found more than 1233 matches
- Mon Nov 11, 2013 7:48 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Кал и ЧоБи: ноември 2013 – април 2014
Тема за наблюдаване на стихии Мили мои мили-ми (: ... и другото, дето го пише тука . Модифицирано по следния начин: В този мейл нахвърлям големите дейности, по които ще се фокусирам в следващите 6 месеца. (Някои са до края на 2014-а.) Ако нещо липсва: а) забравил съм го; б) няма да ми стигнат силите ...
- Mon Nov 25, 2013 7:20 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Особености на чобитския настрой за забавление чрез работ
Една моя особеност, която сигурно я има в списъка горе , но преди малко излезе наяве отново: Не обичам да се припирам. Или да ме припират. Понякога ще ме чуете да мрънкам против/да се подсмихвам накриво на течението „бърза литература“. (Например: в предговора на предстоящата ни антология. :D) Ще ме ч ...
- Fri Nov 29, 2013 6:02 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Упражнения по мислене
Аз имам неистова нужда от подобно хранилище. дори за миниатюрните неща, дето правя, се налага да си попълвам файлче със стъпка1, стъпка2, стъпка3, иначе изпускам (дори повече от сега) неща за правене. Имам нужда и от едно място (портално място?), в което да са ...
- Sun Dec 01, 2013 12:31 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Накъдето пое темата - разпределение на задачи, изпълнение, прогрес и т.н... се сещам за нещо, което съм ползвал на работа. Програмката се казва JIRA, уеб приложение е, но не съм сигурен дали е свободно за ползване (ще проверя ако има интерес). Идеята в най-общ ...
- Tue Dec 03, 2013 3:11 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Като гледам липсата на активност, си мисля, че трябваше да почна по-отдалеч – с въпроси като: 0. Кой от вас активно ползва събраното знание и опит в ЧБ? и 0,5. А кой ангажирано възнамерява да го ползва през следващата (поне) година? Отговорите им ще определят колко сили и време ...
- Sun Dec 15, 2013 3:57 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Кал и ЧоБи: ноември 2013 – април 2014
Лелееееееееееее.......
- Wed Nov 06, 2013 11:43 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Развитие на Човешката библиотека
От известно време наблюдавам един феномен, който поставя интересни въпроси (и възможности) за развитието на ЧоБи: Значителна част от Чобитите работят по свои самостоятелни проекти, като 1) не си оставят време да следят какво правят другите; 2) не се опитват активно да привлекат съратници сред тях. (И ...
- Sat Mar 08, 2014 8:55 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sat Apr 26, 2014 6:48 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Конкретни конструктивни алтернативи. Примерно: как ти си представяш да стане текстът (и заглавието) на http://choveshkata.net/blog/?p=3107. 1. Вариант 1: Книгите като подаръци Вариант 2: Време за подаръци И промяна в текста напр. така: През декември 2012 г. ни хрумна да заделим и наречем м. декем ...
- Wed May 06, 2020 10:41 am
- Jump to forum
- Jump to topic
3) почти 100% съвместим с по-новите версии на въпросния Word (включително по отношение на Track Changes) – т.е. не ни налага да го инсталираме; достатъчно е да сме в крачка с Word-а си. Това НЕ важеше по времето, когато бях част от редактилницата. Прегледай постовете във форума по този въпрос, а ...
- Tue May 05, 2020 11:44 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Nov 16, 2017 2:07 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Wed Nov 19, 2014 5:32 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sat Nov 29, 2014 4:19 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Кал и ЧоБи: ноември 2014 – април 2015
Тема за наблюдение на стихии Мили Чобити (: Този имейл обобщава какво мисля да правя по делата на ЧоБи през активния си период (до април) и – ако съм във форма – до следващия ноември. Започвам с най-важното: Ще използвам предстоящата година, за да преценя дали от ноември 2015-а ще продължа да участв ...
- Sun Dec 07, 2014 9:20 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Dec 07, 2014 10:40 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Dec 08, 2014 1:09 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Nov 11, 2014 12:15 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Гласове
В Сборище на трубадури осем въпроса за фантастичното ме провокираха да си припомня и поровя... 1. Първият научнофантастичен, фентъзи или хорър роман, който прочетох: Първият ...
- Sat May 16, 2015 8:21 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Каня ви на: 16.05, Деверт ...
- Mon May 11, 2015 10:33 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Каня ви на: 16.05, Девертикализиране на хоризонталните колективи Приятели, които обичате работата в хоризонтални (равнопоставени) екипи – или с времето започвате да я намразвате :D: Ако сте в София, заповядайте в социален център „Аделанте“ на 16 май (събота), от 16:30, на работилницата-дискусия „Дев ...
- Wed Jan 06, 2016 9:31 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Какви ценни неща пази нашата поща... :D Понеже преди малко се чухме ...
- Sat Feb 06, 2016 4:26 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Feb 15, 2016 10:16 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Докато се записвам за това , отбелязвам: Моля, посочете какви други специфични нужди от обучение в областта на електронните комуникации имате Вие или Вашата инициатива/НПО. Търсим максимално ефективни платформи (освен Гугългрупите) за: 1) онлайн общуване вътре в голям, разпръснат по целия свят екип 2 ...
- Wed Feb 17, 2016 2:57 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Докато се записвам за това , отбелязвам: Моля, посочете какви други специфични нужди от обучение в областта на електронните комуникации имате Вие или Вашата инициатива/НПО. Търсим максимално ефективни платформи (освен Гугългрупите) за: 1) онлайн общуване вътре в голям, разпръснат по целия свят екип ...
- Wed Mar 30, 2016 11:25 am
- Jump to forum
- Jump to topic
А сега си го изкарвам тук да ни напомня. Че в новата ЧоБи го решаваме.Покрай опитите ни да помогнем на един от нас, на 13.02.2016 Кал wrote:Това ни е единият сериозен проблем в ЧоБи: неумението to follow
through – да си довършваме започнатото... или поне да даваме знак, че
няма да го довършим.
- Thu Apr 28, 2016 5:44 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Моята мечта за ЧоБи е в центъра ѝ да няма НИЩО: ни човек, ни змей, ни идея... за да няма (както ме е уловила Нев – и поради която причина ще ви препращам към Нев все по-често *хих, онее-чан – закачам се, н'ама, н'ама :D*) център ИЗОБЩО. Виждам ЧоБи – и всяка дългоиздържаща група/организация – не кат ...
- Mon Sep 12, 2016 3:11 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Jun 20, 2016 2:59 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Google са направили петгодишно изследване на факторите, които спояват един екип . Цитирам най-впечатлилото ме: As the researchers studied the groups, however, they noticed two behaviors that all the good teams generally shared. First, on the good teams, members spoke in roughly the same proportion, a ...