Сега те разбрах.
Младежът пише фантастика, явно. Ненаучна.
Айде на живо другото...
Search found more than 1233 matches
- Thu Nov 16, 2017 11:07 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Културни събития
Споделено в соц мрежа и предавам нататък - темата е ... любопитна: Публична панелна дискусия „Човекът зад лъскавата фасада на модните обувки“ с участието на Rokeya Rafique и Ahmed Kutubuddin от Бангладеш в рамките на проект “Смени си обувките“. Елате на 17.11.17 в Център за култура и дебат „Червената ...
- Sun Aug 26, 2012 6:17 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Добродеятелни акции
Втора добродеятелна и доброхранителна обява - някой, ако иска хубаво гледана био леща от био мислещи и живеещи хора от Средец, моля да ми пише, за да помогне да си пласират продукцията. Показателно е, че по-малко от 90 човека за по-малко от седмица се организираха да изкупят около тон (моля, това не ...
- Mon Feb 23, 2009 11:35 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Християнството, вярата... и още
Всичко прочетено до тук ме навежда на мисълта, че Бог си е прав, ама човека го приема криво, поради много мъдруване.
Няма как да се води теологичен спор без да се изпадне в някакво залитане, затова е най-добре тези неща да се оставят на духовното ни възприятие.
Няма как да се води теологичен спор без да се изпадне в някакво залитане, затова е най-добре тези неща да се оставят на духовното ни възприятие.
- Sat Mar 14, 2009 1:25 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Nov 30, 2012 10:25 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Общополезности
Не знам дали тук, но исках да споделя 1-2 онлайн магазина за книги Първото може и да съм пускала нейде вече - цени често по-ниски от амазон евтини нещица и също важно - безплатна доставка в Европа http://www.bookdepository.com Второто - с доставка и за Европа (е, скъповата идва доставката - около 3+ ...
- Tue Dec 11, 2012 6:41 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Образованието
И понеже в съседната тема споменах за готвените промени в Закона за училищното и предучилищното образование – явно е време и това да кажа: Приятели – Ако имате познати ученици - будни, търсещи момчета и момичета - - в 9. или 10. клас - искам силно да им препоръчам Колежите на обединения свят , като ...
- Thu Dec 20, 2012 11:54 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Смислени споделения, които ИЗОБЩО не са за „Помежду ни“
А аз сега се връщам от кино. И като гледах хората наоколо, нямаше как да не си спомня оня забавен разговор между Кал и Еви, онази вечер у Любето - за Атласа и кой го гледа и кой какво е разбрал и т.н. Седя си аз на масичка с кафенце и тортичка, 10-15 мин. преди началото на филма. На съседната масичка ...
- Sun Dec 30, 2012 2:56 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: За Филмите и Хората...
Молба: ако видите недомислици, неясноти или дупки в долния превод - пишете! Да го стягаме, докле е време. Уачовски: Как „Атлас на облаците“ изключва зрителите от Матрицата Интервю на A.V. Club с Лана и Анди Уачовски (избрани откъси; пълният текст на английски език е тук: m#41; Превод: Илка Чечова Ре ...
- Fri Jan 04, 2013 12:32 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Общополезности
http://ucha.se/
Сайт на един прекрасен младеж, завършил Априловската гимназия в Габрово
Публикувани са над 700 безплатни видеоурока по най-трудните предмети за ученици от 5 до 11 клас. И тази статия казва, че дава тоз метод много добри резултати само за седмица
Сайт на един прекрасен младеж, завършил Априловската гимназия в Габрово
Публикувани са над 700 безплатни видеоурока по най-трудните предмети за ученици от 5 до 11 клас. И тази статия казва, че дава тоз метод много добри резултати само за седмица
- Tue Jan 08, 2013 8:48 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Нов български университет
Да направим малко реклама на родната алма матер. Че нещо твърде много я хранят чул-недочулите, преживял-непреживелите... Как се учи в Нов български университет, без пари (или почти) 1. В последния си клас се записвате (и се явявате – впрочем това е последният път, в който ви третирам като иди америк ...
- Sat Jan 12, 2013 9:16 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sat Jan 12, 2013 9:32 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Jan 14, 2013 11:57 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Нов български университет
Всички примерни варианти на ТОП, с които разполагам.
Има още един, от 2008-а - но той е достъпен на сайта на самия НБУ.
Има още един, от 2008-а - но той е достъпен на сайта на самия НБУ.
- Fri Jan 18, 2013 6:50 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
И от мен един линк от готин преподавател и човек оттам
Десислава Бошнакова
Със специално пожелание за един мой приятел оттук - да чете между редовете и да търси общото послание и истина за красотата от висшето образование (т.е. не се ограничавайте само до НБУ)
Десислава Бошнакова
Със специално пожелание за един мой приятел оттук - да чете между редовете и да търси общото послание и истина за красотата от висшето образование (т.е. не се ограничавайте само до НБУ)
- Wed Jan 23, 2013 9:59 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Jan 24, 2013 12:46 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Съмнявам се да има резултат, с пощата. Като всяко друго учреждение, и НБУ са understaffed.
С телефоните става, но се иска упорство.
(А това, че ти „пищи“, вероятно значи, че си попаднал на факс линия. Не звъни на тоя номер повече.)
С телефоните става, но се иска упорство.
(А това, че ти „пищи“, вероятно значи, че си попаднал на факс линия. Не звъни на тоя номер повече.)
- Tue Jan 29, 2013 3:45 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Благодарявам за препоръката :} Всяка сряда от 19:30 до 21:20 по програма " Христо Ботев " на БНР (на БНР като цяло сайтът им яко куца) - предаване "Контрапункт" за съвременна музика, старинна и jazz. Старинната линия я води един хубав глас ;} . Не че и на съвременната не е хубав, ама не е като на ст ...
- Wed Jan 30, 2013 12:46 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Jan 31, 2013 2:18 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Ето още нещо добро. Вход май с покани. Но не съм проучвала откъде се сдобиват. Който търси, ще и намери. Важно е съдържанието да знаем Удиви ме, че Община Банско била съорганизатор. Явно това е нова стъпка в промотирането на ски туризъма в района ... нетипичен поглед, но ... От 11 до 14 февруари Полс ...
- Sun Aug 21, 2011 12:09 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
НЕ на хартиените книги! (... Оти така, бре? :()
Ето зат'ва : ... от началото на юли преставам да си купувам хартиени книги. Вчера преля и последното ми шкафче. Купчината с книги на ЧоБи, които си чакат стопаните, в момента надхвърля 1000 книги. Имам само една стая, и не искам повече. Парите, които ще се освободят, отиват за електронни книги. По-г ...
- Mon Feb 04, 2013 6:01 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
plakat proba 00 nachalna MT.JPG Покана за театър: (Пламен Глогов – по-известен в инет като sarcomadroll – е... несравняем и неописуем. В смисъл на „каквото и да ви кажа, няма да ви подготви за реалността“. Може би си го спомняте от разказа „Афузел“ в един от предните ни алманаси „ФантАstika“.) Аз ми ...
- Sun Feb 03, 2013 11:28 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Cloud Atlas / Атлас на облаците
На долното му липсва форматирането и подредбата. И, предполагам, целостта. Но поне спазих срока – да? ;) ~ След „Аватар“ през 2009-а спрях да ходя на кино. ~ Не само заради следния анекдотичен случай: ~ Малко предистория: В Човешк ...
- Tue Feb 05, 2013 1:07 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Любимите компютърни игри
Morrowind ...