Search found 18 matches
- Sat Aug 27, 2011 7:42 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Aug 30, 2011 12:42 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ПИТАНЕ: Да създадем подфорум за книги-игри? [СРОК: 31.08
Хоп, и аз гласувах с "Да". Новата формулировка на въпроса ми харесва повече
Както писах и на друго място скоро "мисля, че времето и мястото са такива, каквито ние си ги направим." От нас/вас зависи подфорумът за книги-игри да е такъв, какъвто бихме искали да бъде.
Както писах и на друго място скоро "мисля, че времето и мястото са такива, каквито ние си ги направим." От нас/вас зависи подфорумът за книги-игри да е такъв, какъвто бихме искали да бъде.
- Wed Aug 31, 2011 11:02 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ПИТАНЕ: Какви подфоруми да има форумът за книги-игри?
Може би и книгите да са подредени: български, чуждестранни преведени, чуждестранни непреведени. Последните си заслужават внимание, па дори само заради историята.
- Wed Aug 31, 2011 9:55 am
- Jump to forum
- Jump to topic
ПИТАНЕ: Какви подфоруми да има форумът за книги-игри?
Към всички, които искат да създадем новия форум за книги-игри : Имате ли още отсега желания за тематични подфоруми - примерно "Автори", "Книги", "Лично творчество", ...? Или да трупаме темите на едно място, пък ако те започнат да се обособяват в "ядра", тогава да създаваме подфорумите? П.П. Strictly ...
- Wed Sep 14, 2011 9:45 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Sep 27, 2011 7:54 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Жените, книгите-игри, игрите, книгите, ...
Толкова ме засърбяха пръстите покрай живналия диалог тук ( ура! урааа! урррррааааа! най-сетне! ) че искам да споделя с вас моята част от материала-отзив за Dreamfall: the Longest Journey, който написахме със Свети (Severn). Обикнах Dreamfall в мига, в който видях Зоуи за първи път. (Не, не когато се ...
- Tue Oct 11, 2011 8:43 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Любимите компютърни игри
Уоу... Диабло Безкрайни маратони на смени със съквартиранта, на един изнервен компютър, който освен това трябваше да ми изкарва и хляба... поне докато съквартирантът не си намери друг компютър и тогава стана тя... о, майчицеееее! Хайл и Long Live на милите ни герои! Имахме убийствени паладини, страхо ...
- Sun Oct 16, 2011 10:46 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Jan 12, 2012 2:28 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Борд игри
... Толкин и васалните му автори... Очарован съм Спомням си Calle de la Princesa № 151 в Мадрид. Огромен игрови магазин с какво ли н ...
- Thu Sep 15, 2011 5:14 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Корпорация "Безсмъртие"
Лично творчество, да? Напомня ми на нещо, което съм чел отдавна и откъслечно... в стила на Фредрик Браун. (А това заглавие веднага ме накара да се заровя в Immortality, Inc. на Шекли. Но то било съвсем друго. ) Звучи много добре. Бих препоръчал олекотяване на изказа тук-там, и пръсване на вс ...
- Fri Sep 16, 2011 12:13 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Корпорация "Безсмъртие"
Давам двенки, като за досъбуждане: Причината Рихтер да не можеше да се наслади напълно на вечното представление в цирка беше, че в момента го продаваха. Какво ще кажеш за: Представлението течеше с пълна сила, както през всеки от последните XXX дни/месеци/години/ друго . Но Рихтер не успяваше да му се ...
- Thu Sep 01, 2011 12:03 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Sep 01, 2011 12:20 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Книгите-игри, които ни промениха
Аз не съм случвал на книга-игра с толкова силна история и най-вече толкова ярки герои като "чистите" книги, които ваяха или доизвайваха човека Калин. Или може би не случих в подходящия момент... Но: 1) "Кървав меч", в българския му превод, промени - обогати - доста речника ми. Помня, че думи като "пи ...
- Thu Sep 01, 2011 2:08 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sat Sep 03, 2011 7:07 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Sep 15, 2011 1:15 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Да поиграем на: Spiral
А ето и самата Spiral.
Безсрамно крадната от... коя книга?
Моля споделете на кой път сте успели да я биете.
Както и... каквото друго ви е впечатлило.
Безсрамно крадната от... коя книга?
Моля споделете на кой път сте успели да я биете.
Както и... каквото друго ви е впечатлило.