Search found 31 matches

Return

by Jane Undead
Tue Dec 30, 2014 4:29 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ех, магесническа му работа

При Иван Ефремовци фейсбук групата стана затворена и едва ли някой ще го види отвън, ако не е в нея. Не знам дали има смисъл да пращам линк. 1
by Jane Undead
Thu Mar 14, 2013 3:32 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Труд и творчество

Тема: - Краен срок: 30 април 2013 г. Резултати: 24 май 2013г. Възраст: студенти Вид творба: 1 стихотворение или 1 разказ, непубликувани Изисквания: български граждани, обучаващи се в Бъ ...
by Jane Undead
Tue Sep 16, 2014 8:39 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Конкурс за фентъзи разказ „Послания от Изток“

Мислех, че всички се състезават наедно, без възрастови групи.
by Jane Undead
Sat Oct 23, 2021 2:55 pm
Jump to forum
Jump to topic

Конкурс за еротичен разказ Тема: еротичен разказ Краен срок: 23.11.2021 г. Резултати: N/A Възраст: всякаква Вид творба: разказ Формат: Къс разказ с обем до 5 машинописни страници. В конкурса могат да участват и публикувани произведения. Всички желаещи да вземат участие ...
by Jane Undead
Thu Jan 13, 2022 2:26 pm
Jump to forum
Jump to topic

Конкурс за разказ и есе на тема „За ползата от образованието“ Тема: разказ или есе на образователна или научна тема Краен срок: 20.02.2022 г. Резултати: N/A Възраст: всякаква Вид творба: разказ или есе Формат: Къс разказ с обем до 5 машинописни страници или есе с обем до 2 машинописни страници. В кон ...
by Jane Undead
Mon Nov 06, 2017 1:40 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Културни събития

Здравейте,

Не знам дали е за тук, може да го преместите, ако има друго по-подходящо място. Правя томбола в Гудрийдс за "Групата от Ада". Може да се включите до 20 ноември.

https://www.goodreads.com/giveaway/show/261106
by Jane Undead
Sat Feb 14, 2015 4:13 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Книги, автори, размисли творчески и човешки

"Отвъд залеза", практически цялата. И е написана от мъж, но от гледната точка на жена. Мноооого автентична, включително психологически. Случаен цитат по памет: "Никой не очаква от нас да сме монахини... Всички агентки на времето сме ваксинирани срещу 19 неща, които можеш да пипнеш, ако те ухапе дюкян ...
by Jane Undead
Sat Jul 02, 2016 10:50 pm
Jump to forum
Jump to topic

Здравейте,

Едно събитие, в което моя милост ще представя книгата-игра Ной:

https://www.facebook.com/events/1608715656106373/

За който не може да види фейсбук събитието - срещата е във филиал Студентски град на Столична библиотека, четвъртък 07.07. от 18 ч.
by Jane Undead
Sun Nov 26, 2017 10:03 am
Jump to forum
Jump to topic

Ето едно предаване с участие на моя милост по повод "Групата от Ада". Говорим и за нуждата от редакция, корекция, положението за пазара за българските автори и прочие. Споменала съм и редакционния процес, ръководен от Калин. https://soundcloud.com/radio-vox-21085332/afishi-ot-2011-s-gost-snezhana-tas ...
by Jane Undead
Thu Sep 22, 2011 12:56 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: „Свали сваляча“: подготовка

Дали мога да те помоля да ги пускаш тия неща в MS Office вариант? Не всички имат Линукс или OpenOffice.
by Jane Undead
Sat Sep 24, 2011 2:35 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: „Свали сваляча“: подготовка

Да, с LibreOffice си излизат по-добре коментарите.
Сега трябва само да видя как да не ми се качва над MS Office-а.
by Jane Undead
Wed Oct 26, 2011 11:47 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Космически пирати

Мерси за коментара. Имаш бира от мен. От написаното разбирам, че си фен на SF сериалите, а аз не ги гледам именно заради научните глупо ...
by Jane Undead
Fri Dec 23, 2011 3:26 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Федора под лампата [Хляб за... плебейте]

Историята ми харесва много дотук. Наистина, малко е тегаво да се чете заради кратките изречения, но в последната част като че ли е по-добре. Ще се радвам да прочета продължението.
by Jane Undead
Mon Dec 26, 2011 4:03 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Федора под лампата [Хляб за... плебейте]

Прати на мен, аз искам. :)
Знаеш ми мейла.
И вече е 3 часа, между другото.
by Jane Undead
Thu Feb 16, 2012 10:07 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Най-важен елемент в краткия разказ

Извинявам се за отклоняването от темата на разговора, но може ли да помоля за линк към този разказ "Иронията на интеграла", ако го има в интернет? Иначе, на мен късите разкази са ми кошмар. Ако имам идея, обикновено е бая протяжна и от нещо, което съм смятала да стане къс разказ, се получават 30-тина ...
by Jane Undead
Wed Jan 16, 2013 1:57 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Нова серия работилнички (март+ 2012; януари+ 2013)

Аз съм навита за тази събота или неделя. Имам и какво да редактирам. Само дано успея да се събудя, това ми е мъката сега. Лично аз бих предпочела да е следобед, ако може. А пък и двата дни стават.
by Jane Undead
Wed Sep 11, 2013 5:24 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: [Announce][TIE-IN!] ЗАКОНЪТ НА ЧАНДЛЪР

Тоест, той се опитва да я сплаши. Пък аз го взех насериозно. Може би все пак иска да каже, че ще й е по-трудно с гейове? Защото иначе за мене забележката няма смисъл.
by Jane Undead
Mon Nov 25, 2013 9:54 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: [WIP][TIE-IN!] ЗАКОНЪТ НА ЧАНДЛЪР

Готино, грабващо и събуждащо. Каквото още мисля, ти го написах по скайп.
by Jane Undead
Sat May 24, 2014 6:57 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Женска военна фантастика (засега без име)

Ето и първа глава. Съжалявам, че е толкова кратка, но медикаментите, които пия, не ми позволяват по-дълга. Предизвиквам ви да ми намерите грешки. Глава 1 The Ill-Begun Is Half Undone Ускорявахме. Целия палубен екипаж беше притиснат в креслата срещу претоварване. В скута на Първия пилот, а също и в мо ...
by Jane Undead
Mon Jan 19, 2015 9:37 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Писателска работилница във Велинград, февруари 2015

Може. На мен ми казаха, че може всичко на място. Спомени им, че си била и преди и че между другото си добро другарче на Калин.

---

С какво ще пътуваме? Знаеш, че предпочитам влак, и дори съм ти писала да те питам, защото организаторите ме питат за автобуса дали искам. Калине :)
by Jane Undead
Sun Nov 08, 2015 11:38 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Задължителни клишета в историческия любовен роман

Обикновено се водя по това, нищо че е Хамериканско. Горе-долу дава представа кое какво е.

https://en.wikipedia.org/wiki/Word_count

Иначе, имаш ли написани оригинални неща? Двете, които виждам, че си пуснала тук, взаимстват доста от други произведения.