Search found 31 matches
- Tue Dec 30, 2014 4:29 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ех, магесническа му работа
При Иван Ефремовци фейсбук групата стана затворена и едва ли някой ще го види отвън, ако не е в нея. Не знам дали има смисъл да пращам линк. 1
- Thu Mar 14, 2013 3:32 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Труд и творчество
Тема: - Краен срок: 30 април 2013 г. Резултати: 24 май 2013г. Възраст: студенти Вид творба: 1 стихотворение или 1 разказ, непубликувани Изисквания: български граждани, обучаващи се в Бъ ...
- Tue Sep 16, 2014 8:39 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Конкурс за фентъзи разказ „Послания от Изток“
Мислех, че всички се състезават наедно, без възрастови групи.
- Sat Oct 23, 2021 2:55 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Конкурс за еротичен разказ Тема: еротичен разказ Краен срок: 23.11.2021 г. Резултати: N/A Възраст: всякаква Вид творба: разказ Формат: Къс разказ с обем до 5 машинописни страници. В конкурса могат да участват и публикувани произведения. Всички желаещи да вземат участие ...
- Thu Jan 13, 2022 2:26 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Конкурс за разказ и есе на тема „За ползата от образованието“ Тема: разказ или есе на образователна или научна тема Краен срок: 20.02.2022 г. Резултати: N/A Възраст: всякаква Вид творба: разказ или есе Формат: Къс разказ с обем до 5 машинописни страници или есе с обем до 2 машинописни страници. В кон ...
- Mon Nov 06, 2017 1:40 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Културни събития
Здравейте,
Не знам дали е за тук, може да го преместите, ако има друго по-подходящо място. Правя томбола в Гудрийдс за "Групата от Ада". Може да се включите до 20 ноември.
https://www.goodreads.com/giveaway/show/261106
Не знам дали е за тук, може да го преместите, ако има друго по-подходящо място. Правя томбола в Гудрийдс за "Групата от Ада". Може да се включите до 20 ноември.
https://www.goodreads.com/giveaway/show/261106
- Sat Feb 14, 2015 4:13 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Книги, автори, размисли творчески и човешки
"Отвъд залеза", практически цялата. И е написана от мъж, но от гледната точка на жена. Мноооого автентична, включително психологически. Случаен цитат по памет: "Никой не очаква от нас да сме монахини... Всички агентки на времето сме ваксинирани срещу 19 неща, които можеш да пипнеш, ако те ухапе дюкян ...
- Sat Jul 02, 2016 10:50 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Здравейте,
Едно събитие, в което моя милост ще представя книгата-игра Ной:
https://www.facebook.com/events/1608715656106373/
За който не може да види фейсбук събитието - срещата е във филиал Студентски град на Столична библиотека, четвъртък 07.07. от 18 ч.
Едно събитие, в което моя милост ще представя книгата-игра Ной:
https://www.facebook.com/events/1608715656106373/
За който не може да види фейсбук събитието - срещата е във филиал Студентски град на Столична библиотека, четвъртък 07.07. от 18 ч.
- Sun Nov 26, 2017 10:03 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Ето едно предаване с участие на моя милост по повод "Групата от Ада". Говорим и за нуждата от редакция, корекция, положението за пазара за българските автори и прочие. Споменала съм и редакционния процес, ръководен от Калин. https://soundcloud.com/radio-vox-21085332/afishi-ot-2011-s-gost-snezhana-tas ...
- Thu Sep 22, 2011 12:56 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: „Свали сваляча“: подготовка
Дали мога да те помоля да ги пускаш тия неща в MS Office вариант? Не всички имат Линукс или OpenOffice.
- Sat Sep 24, 2011 2:35 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: „Свали сваляча“: подготовка
Да, с LibreOffice си излизат по-добре коментарите.
Сега трябва само да видя как да не ми се качва над MS Office-а.
Сега трябва само да видя как да не ми се качва над MS Office-а.
- Wed Oct 26, 2011 11:47 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Космически пирати
Мерси за коментара. Имаш бира от мен. От написаното разбирам, че си фен на SF сериалите, а аз не ги гледам именно заради научните глупо ...
- Sun Nov 27, 2011 5:30 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Dec 23, 2011 3:26 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Федора под лампата [Хляб за... плебейте]
Историята ми харесва много дотук. Наистина, малко е тегаво да се чете заради кратките изречения, но в последната част като че ли е по-добре. Ще се радвам да прочета продължението.
- Mon Dec 26, 2011 4:03 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Федора под лампата [Хляб за... плебейте]
Прати на мен, аз искам.
Знаеш ми мейла.
И вече е 3 часа, между другото.
Знаеш ми мейла.
И вече е 3 часа, между другото.
- Thu Feb 16, 2012 10:07 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Най-важен елемент в краткия разказ
Извинявам се за отклоняването от темата на разговора, но може ли да помоля за линк към този разказ "Иронията на интеграла", ако го има в интернет? Иначе, на мен късите разкази са ми кошмар. Ако имам идея, обикновено е бая протяжна и от нещо, което съм смятала да стане къс разказ, се получават 30-тина ...
- Wed Dec 26, 2012 1:14 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Wed Jan 16, 2013 1:57 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Нова серия работилнички (март+ 2012; януари+ 2013)
Аз съм навита за тази събота или неделя. Имам и какво да редактирам. Само дано успея да се събудя, това ми е мъката сега. Лично аз бих предпочела да е следобед, ако може. А пък и двата дни стават.
- Mon Sep 09, 2013 11:12 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Wed Sep 11, 2013 5:24 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: [Announce][TIE-IN!] ЗАКОНЪТ НА ЧАНДЛЪР
Тоест, той се опитва да я сплаши. Пък аз го взех насериозно. Може би все пак иска да каже, че ще й е по-трудно с гейове? Защото иначе за мене забележката няма смисъл.
- Mon Nov 25, 2013 9:54 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: [WIP][TIE-IN!] ЗАКОНЪТ НА ЧАНДЛЪР
Готино, грабващо и събуждащо. Каквото още мисля, ти го написах по скайп.
- Sun Apr 27, 2014 1:40 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sat May 24, 2014 6:57 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Женска военна фантастика (засега без име)
Ето и първа глава. Съжалявам, че е толкова кратка, но медикаментите, които пия, не ми позволяват по-дълга. Предизвиквам ви да ми намерите грешки. Глава 1 The Ill-Begun Is Half Undone Ускорявахме. Целия палубен екипаж беше притиснат в креслата срещу претоварване. В скута на Първия пилот, а също и в мо ...
- Mon Jan 19, 2015 9:37 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Писателска работилница във Велинград, февруари 2015
Може. На мен ми казаха, че може всичко на място. Спомени им, че си била и преди и че между другото си добро другарче на Калин.
---
С какво ще пътуваме? Знаеш, че предпочитам влак, и дори съм ти писала да те питам, защото организаторите ме питат за автобуса дали искам. Калине
---
С какво ще пътуваме? Знаеш, че предпочитам влак, и дори съм ти писала да те питам, защото организаторите ме питат за автобуса дали искам. Калине
- Thu Nov 05, 2015 12:24 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Nov 08, 2015 11:38 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Задължителни клишета в историческия любовен роман
Обикновено се водя по това, нищо че е Хамериканско. Горе-долу дава представа кое какво е.
https://en.wikipedia.org/wiki/Word_count
Иначе, имаш ли написани оригинални неща? Двете, които виждам, че си пуснала тук, взаимстват доста от други произведения.
https://en.wikipedia.org/wiki/Word_count
Иначе, имаш ли написани оригинални неща? Двете, които виждам, че си пуснала тук, взаимстват доста от други произведения.