Search found 10 matches

Return

by stanev
Thu Feb 09, 2012 9:43 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Бараяр

Не знам за тебе какво е, за мене беше първия ми досег с чиклит. Надявам се да няма втори.
by Lachdanan
Sat Aug 27, 2011 11:18 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: ПИТАНЕ: Да създадем ли форум, oгледален на knigi-igri.ne

Здравей Маноле, аз също подходих с предубеждение и асоциация за синоди, мравки, отлюспване и прочее мили родни спомени. Проблемът за мен, не е че мнението на Кал, моето или което и да било друго се отсвирва. Дори пропити от злъч хора, изгубили способността да се зарадват, като mindcrime и Anardil, не ...
by Lachdanan
Wed Aug 31, 2011 10:59 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: ПИТАНЕ: Какви подфоруми да има форумът за книги-игри?

И отделна секция за "Кървав меч"! А може би някакъв подраздел за аматьорски опити, дето вика Кал "Лично творчество"? Или някаква форумна ролева-книга-игра? Маноле, не унивай, не само пънка нема да умре, ами и книгите-игри все още ритат. До сега те и Castle Ravenloft успяват да откъснат децата за малк ...
by Lachdanan
Wed Sep 14, 2011 9:10 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Любимите компютърни игри

Ако бях герой на Хашек, щях сам да се напляскам! Как можах да забравя Privateer 2?!? Играта беше на три CD-та. Сега не звучи внушително, малко са игрите под 5 ГБ, но 1997 това си беше много. По едно време имах проблем с четящото устройство и я бях хакнал да се играе без диск, като ...
by Lachdanan
Thu Sep 01, 2011 11:53 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Книгите-игри, които ни промениха

Тобиас ми е фаворит в поредицата КМ. Петте части ги цъкахме в родната казарма с още двама чешити. Като ги изиграхме, решихме да си направим custom made герои, като приравним характеристиките им до герои от съответен ранг. Аз си избрах Тобиас де Вантери, фанатично ...