Search found 6 matches

Return

by Тиана
Wed Nov 02, 2011 11:31 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Фантастивал (17–22.10.2011)

На мен много ми хареса. :) Въпреки че успях да присъствам само на 2 от 6-те дни... :( Най-много ми хареса изложбата на българските художници и книжния пазар/базар. За следващия път бих посъветвала място, което е една идея по-топло и уютно. :roll:
by Тиана
Sun Dec 18, 2011 8:23 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Конкурс за фентъзи разказ „Зимата идва“

Разказът на Дамян беше... Буахаха! Мрете, мрете, женкари и руси главици! И нека зимата ви покрие до един! Нека ни един не остане, нито герой, създаден, за да умре като cannon fodder! Мисля, че почвам да се напивам. :) 1. Описанията се леят, по-добре не мога да го обясня. Много се дразня, когато няко ...
by Тиана
Wed Apr 04, 2012 12:43 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Конкурс за фентъзи разказ „Зимата идва“

Кал беше така добър да пише за втория ни конкурс от поредицата в тази тема и за да си бъде всичко подредено, ви пиша ето тук, че стана време за гласуване. Отново получихме 11 разказа (някакво магическо число ще да е това :D ) и ви приканвам да ги прочетете от ето тук . Насладете им се, на кои повече, ...
by Тиана
Mon Feb 02, 2015 11:42 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Конкурс за фентъзи разказ „Забравеният запад“

Ех, жалко, че нямаш някоя Приказка, Кал. Явно все още в твоите приказки няма забрава, а може би и това е хубаво - нали приказките са точно да не забравяме някои толкова важни неща? :)