Search found 204 matches

Return

by frog
Mon Jun 01, 2020 1:12 pm
Jump to forum
Jump to topic

Смятам да стига толкоз, че ми омръзна вече.

Честит ни празник! Да се позамеряме малко с „бонуси“! 1. Старо интервю с moi: https://www.avtora.com/hristina-dimitrova-choveshka-biblioteka-hubavo-e-kogato-knig 2. За весел смях насред облаците и между капките, когато в ...
by Кал
Wed Jun 03, 2020 10:29 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Приказка за магьосници, физици и дракон

Аз не се сдържах: Новата корица е главно поради щото авторката не успя да открие коя сцена от романа е нарисувана на старата. :D За още: http://schizochromatic.wordpress.com/2013/11/27/bottom/ П.П. Геновева все още живее в Шотландия, но вече не учи – ами направо работи. Като археолог. За настоящи ...
by Кал
Mon Jun 08, 2020 10:33 am
Jump to forum
Jump to topic

Така е – всеки, който е вписан като автор в дадено издание в ГР, не може да ползва инструмента Recommend. Има начини това да се избиколи... но за тях ще седна да напиша „ръководство“ в специалната ни тема в „Глашатаи“, ако поне трима души изразят нужда.

Зареждай за медиите. :)
by Кал
Mon Jun 08, 2020 9:59 am
Jump to forum
Jump to topic

Анонс за приятели онлайн: Електронно издание на „Приказка за магьосници, физици и дракон“ Приятели (: Тринайсетата книга в поредица „Човешката библиотека“ пристигна – със само седем години закъснение :D – в електронен вид... и с чисто нова корица: „Приказка за магьосници, физици и дракон“ – Геновева ...
by Кал
Wed Jun 24, 2020 10:24 am
Jump to forum
Jump to topic

Препоръка в GR към Ал Торо: Ако наистина не си я чел още – видя ли новото електронно издание? Да ти го пратим ли? :) И ако се чудиш къде да вложиш книжния си бюджет – зарежи Пролетния базар на книгата ( ето защо ) и прати пари директно към творящите побратими и посестрими. ;) Мисля да я пращам по 2-3 ...
by Кал
Mon Jun 29, 2020 1:31 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Песента на ханджията

Страхотна компилация. :)

Изкарва наяве още една от тематичните нишки в „Ханджията“, която или не съм забелязал навремето, или съм забравил. Но мигар може да има история за магия, в която имената да не играят роля? ;)
by frog
Tue Jun 30, 2020 12:27 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Да пробудиш драконче

Майкооо, т'ва изцяло рециклирано Драконче много зор е видяло... Аз скоро помолих приятелка да ми даде бройка, която съм ѝ подарявала. Оказа се отпечатана в DS и ми се пообърнаха вътрешностите от ламината на корицата :lol: Иначе не ми харесва критичността на К към Верена в оная сцена. "Леко" ме смущав ...
by Люба
Tue Jul 23, 2019 5:35 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Тема за искане и даване на помощ

По темата с набиране на средства за Величка, докладвам: мога да пусна кампания за набиране на средства в platformata.bg Кампанията ще бъде от името на Фондация "ЕкоОбщност" (имаме профил там и най-бързо и лесно мога да предложа пускане и одобрение на кампанията). 95% от сумата, която се събере, ще от ...
by frog
Mon Mar 30, 2020 3:57 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Тема за искане и даване на помощ

Може ли да ми дадеш личен мейл, за да ти пратя текста? Под всеки аватар или вдясно разположената информация за автора на post има две картинки: пионка с PM и пощенски плик. Като сложиш мишката на плика, поглеждаш на екрана най-долу вляво и се вижда "mailto:" и после какъв е адресът на човека.
by Кал
Wed Apr 29, 2020 1:02 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Мирослав Моравски

И из Patreon-а на Миро: ( Дес, Лъче, Любе, много моля да четете внимателно – и да си правите изводите. :P) горното + Специалната вест само за патроните тук е, че ще експеримен ...
by Топчо
Tue Jan 25, 2022 12:48 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Мирослав Моравски

Плановете са си планове, но друго си е изпълнението. Из пощата, как проектите стават реалност: Привет от щаба на операция "Античен Театър"! Стъпка номер едно е вече налице - след много сложни физиологопедически упражнения и мотаене най-вече от моя страна - имаме действащ уебсайт: http://www.moro.bg в ...
by Кал
Wed Jul 24, 2013 7:16 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Основи на Човешката библиотека

Кал wrote:При схемата „плати ако и колкото искаш“, която ползваме за всички издания на Човешката библиотека, плащанията са в същността си дарения – в смисъла на „благодарност“ от читателя към авторите и екипа, допринесли за случването на книгата.
by Кал
Thu Feb 27, 2020 10:10 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Отличия

Да благодаря и да ви кажа, че ви се възхищавам. Заедно сте вече толкова години, с малки промени, хора, събрани от една идея, мечта дори, а тя е толкова имагинертна, че на мен понякога ми е трудно да я определя, хвана, засека на ъгъла или зад вратата. Споделям го, защото знам, че можете всичко. <333
by frog
Fri May 15, 2020 6:54 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Основи на Човешката библиотека

След като преди една година тук е бил огласен каналът на ЧоБи в YouTube, значи тук е мястото да се обяви видеорубриката :lol: Не може да не остане трайна следа от моето изречение :lol: :D :lol: :D :lol: :D За ха-хо-хи-хи и други все_странни откровения откриваме секция „Видеорубрики“ на сайта на ЧоБи: ...
by Люба
Wed Feb 20, 2019 4:25 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Срещи

Липсва точка 11 - "след публикацията във ФБ някой предлага да се планира следваща среща. За да се обсъди дали и какво от разпределените задачи е свършено. И как ще се действа по-нататък." И точка 12 - след итерация на 1-8 се организира втората среща. На нея се отчита, че 3/4 от решенията на предишнат ...
by morrion
Tue Mar 31, 2020 3:39 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Особености на чобитския настрой за забавление чрез работ

Пускам и тук мейла-отговор на Кал(ения) :D : Хора, За всеобща изненада мо ...
by Кал
Sun Apr 05, 2020 11:09 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Особености на чобитския настрой за забавление чрез работ

За втората част на поста ти: Което е така, така е. :) :) :) По първата част: Чакай, чакай... :( :( :( 1. Коя част в моето писмо „вменява вина“? Може ли точен цитат? Понеже аз СТРАХОТНО се старая да не работя с идиотщината, наречена „вина“... Преди малко в poslednorog-а ти написах: И няма нужда да защ ...