Search found 4 matches
- Sun Jan 08, 2012 3:00 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: За книгите и хората
Любимата ми книга, всъщност не е една, а четири, а именно четирилогията Хиперион на Дан Симънс, единствените други книги, които са ми правили известно впечатление подобно на това, са тези от поредицата Ringworld на Лари Нивън, както и всичко от Sector General на Джеймс Уайт.
- Sun Jan 22, 2012 11:13 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: За книгите и хората
Любимата ми книга, всъщност не е една, а четири, а именно четирилогията Хиперион на Дан Симънс, единствените други книги, които са ми правили известно впечатление подобно на това, са тези от поредицата Ringworld на Лари Нивън, както и всичко от Sector General на Джеймс Уайт. . С леко закъснение ще д ...
- Tue Jan 24, 2012 3:47 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Пратчет
Последно си спомням, че се говореше за нов филм, след екранизацията на Going Postal, да се надяваме само, че слабата форма на Алцхаймер, от която страда Тери Пратчет да не му пречи да продължи да твори.
- Sun Jan 22, 2012 11:25 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: За Филмите и Хората...
Хммм, малко филми са ми грабвали окото, и имам навикът да забравям имена, но бих казал следните, които сега ми хрумват: - V for Vendettа - Fight Club (част от детството ми) - Garden State - Мементо - The Green Mile - Firefly - един от любимите ми scifi сериали, наред с Farscape. От източните: Howl's ...