Search found 13 matches

Return

by eli
Sun Apr 14, 2013 9:27 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Приказки за Юнаци и злодеи: първи

Това, на което не мога да си отговоря, е откъде да дойдат „пожелателните“ ни хонорари – на автори и художници. Ето, стигнахме и до тъжната част. Ако можех и аз да му отговоря... Жълтурковците са издателите на жълти вестници, които в един момент се превърнаха в издатели на книги. Например Милениум.
by eli
Mon Nov 19, 2018 5:30 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ортодокс

http://www.booksinprint.bg/Publication/Details/9fe9948a-dac0-4a56-b4d7-f2b294ecb65e Мили хора, плановете са в сряда-четвъртък /21-22 ноември/ да се влезе в печат. Така че ако някой, нещо... дотогава. Случайно разбрах, че за 7 /май/ декември има някакво представяне, ще се постараем да има хартиени бр ...
by eli
Mon Jul 07, 2014 3:31 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Гласуване на номинации за Еврокон 2014

Да, да, всичко е бяло. Слънцето свети и пчеличките жужат. Извинете още веднъж, че имам мнение и го изказвам. Само не мога да разбера защо така лесно ви вбесява мнение, различно от вашето. Изведнъж скочихте на мен като на враг номер едно. Нищо до тук не може да промени фактите.
by eli
Tue Jul 08, 2014 11:33 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Гласуване на номинации за Еврокон 2014

Да, явно тук сме седнали да се бием в гърдите кой по-"навътре". Трип, с теб няма да говоря, ти си твърде "над" мен. Аз даже не познавам Христо Блажев и принтбук има само 200 фейсбук фена. Калине, направо ми се реве като гледам какви усилия влагаш в толкова погрешна посока. Мога да го опиша само като ...
by eli
Thu Mar 26, 2015 2:08 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Национални фантастични награди

Ами, недейте я изнася, моля ви. С такива резултати, по-добре да я няма. И липсата на хора не е оправдание - като сте се наели или я вършете както трябва, или ни я правете. Щото НИЩО не може да промени ФАКТА, че тези резултати не са представителни. А вие гордо ще отидете с тях и на Еврокона.
by eli
Sat Apr 06, 2013 7:16 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Х-нигите

За малко да забравя да го споделя това :))
Image

П.П. Не съм си драскала аз книжката с химикал. Не правя такива неща. Дошло от ФБ.
by eli
Mon Apr 22, 2013 11:47 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Културни събития

Клуб „Галактики“ отбелязва Международния ден на книгата! https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/535015_10200957439399701_1609331714_n.jpg m вторник, 23 април 19:30 Суингинг хол, София Скъпи приятели на фантастичната литература ...
by eli
Wed May 15, 2013 8:31 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Културни събития

Благотворителна акция за болни и изоставени деца „Книги спасяват живот“ е мотото на благотворителната кампания за набиране на средства в подкрепа на болни деца от дома в село Студен кладенец (Старозагорско), ngobg.info. Инициативата е на Къщата за четящи хлапета „Приказка без край“ и сдружение „Един ...