Search found 27 matches

Return

by Triumpha
Sun Jan 03, 2016 12:47 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Нощта на скорпиона

Ей ме на и мен най-накрая за "Нощта на скорпиона". Не знам нужно ли е да поствам линк тук, но, дет' се вика, да има. :)

https://triumpha.wordpress.com/2016/01/ ... %BD%D0%B0/
by Triumpha
Mon Feb 03, 2014 11:10 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Цитатите, които ни промиха

"Ето защо не харесвам магията, капитане. Щото е магия . Не може да задаваш въпроси - става дума за магия. Не обяснява нищо - става дума за магия. Не знаеш откъде идва - става дума за магия! Това не й харесвам на магията - прави всичко с магия!" - Сам Ваймс "Туп!", Тери Пратчет :D
by Triumpha
Mon Feb 03, 2014 11:05 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Цитатите, които ни създадоха

"There's one hole in every revolution, large or small. And it's one word long... ... PEOPLE. No matter how big the idea they all stand under, people are small and weak and cheap and frightened. It's people that kill every revolution." Spider Jerusalem, "Transmetropolitan ...
by Triumpha
Tue Feb 11, 2014 1:58 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Любимите компютърни игри

За игрите все още имам твърде малко за казване (макар че от 2 седмици имам Xbox и започвам да откривам геймъра в себе си), обаче мярнах името на Джейн Макгонигъл и, ентусиазирано пърхайки и подскачайки на място, ще допълня за онези, които не знаят, че мацката има една страхотна книга от 2011-а, Reali ...
by Triumpha
Tue Feb 11, 2014 2:27 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Аниме-й!

Да се обадя и аз... Понеже мярнах "Принцеса Мононоке", задължително Spirited Away (и двете са на Studio Ghibli)! Много красива история за приятелство, магия, че и за любов, без досадни морални поуки (но човек може да си направи изводите от нея). И от филмите на Миязаки също Tales from Earthsea. Ако с ...
by Triumpha
Mon Apr 07, 2014 1:35 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Комикси, манга

Абе, Чобитчета, бе, къде ми е акълът?! Защо не съм ви го препоръчала това досега? (уорнинг: фенгърлинг ъхед!) Не става въпрос точно за комикс, а за предисторията му, или по-скоро за художника - Дан Лувиси (Daniel LuVisi). Попаднала съм в някакъв момент на него като съм скиторела из deviantArt и оттог ...
by Triumpha
Wed Apr 09, 2014 12:20 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Културни събития

Сещам се чак сега да ви поканя на едно събитие, което освен днес, се случва периодично в Галерия "Антракт" - https://www.facebook.com/events/613705425373083/ Описано е, но все пак да обобщя - хората си носят книги, които си разменят, незави ...
by Triumpha
Sun May 25, 2014 6:31 pm
Jump to forum
Jump to topic

За феновете (дори и все още неоткрилите се такива :)) на комикса, нещо интересно, което ще продължи цял месец, от 15-и август до 15-и септември, Sofia Comics Expo 2014. Има известен шанс да мернете и нещо наше там със "сестричката" ми, ако минем селекцията. :) Ще има и чуждестранно участие. https://w ...
by Triumpha
Sun May 25, 2014 3:20 pm
Jump to forum
Jump to topic

С тежестта на целия си невероятен опит от около половин година :D и ръка на сърцето казвам - DmC: Devil May Cry (a.k.a. Devil May Cry 5, което обаче не е особено вярно)! Имам обща представа за старите игри о ...
by Triumpha
Mon May 26, 2014 2:27 am
Jump to forum
Jump to topic

Така си викаме с едната ми най-добра приятелка, Ив, която между другото е художник - ето го едното й виртуално обитание, където можете да видите това-онова.

Ще развея флага, ако ни одобрят. ;)
by Triumpha
Sat May 30, 2015 9:13 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Не-културни събития

Чобитство, пускам го тук, защото не ми се вижда съвсем за темата "Културни събития". Каня всички, на които темата ще е поне мъничко интересна, на отворената лекция "История и теория на World of Warcraft или за живота и гейминга" в сряда, 03.06.15, във Факултета по журналистика и масова комуникация на ...
by Triumpha
Sat Oct 31, 2015 1:28 am
Jump to forum
Jump to topic

Чобити, хвърлям тук инфо за събитийце, което вероятно ще представлява повече интерес за геймърите, но категорично не е на някакъв извънземен език и не е нужно да сте пипвали видеоигра, за да го посетите. :) Става въпрос за отворена лекция на тема "Gaming и рекламата в игрите", която ще се проведе на ...
by Triumpha
Thu Nov 05, 2015 1:14 pm
Jump to forum
Jump to topic

Чобити, хвърлям тук инфо за събитийце, което вероятно ще представлява повече интерес за геймърите, но категорично не е на някакъв извънземен език и не е нужно да сте пипвали видеоигра, за да го посетите. :) Става въпрос за отворена лекция на тема "Gaming и рекламата в игрите", която ще се проведе на ...
by Triumpha
Fri Nov 13, 2015 1:45 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Книги, автори, размисли творчески и човешки

Приятелите от Shadowdance са сглобили: Класация: Топ 15 научнофантастични романи И ме из ...
by Triumpha
Sat Nov 14, 2015 5:28 pm
Jump to forum
Jump to topic

Две неща: За феновете на Star Wars, попадна ми уебкомикс, рисуван от японец, който разказва историята от оригиналната трилогия по малко по-разчупен начин. Прочела съм само първите три глави засега, но е много яко - http://www.webtoons.com/en/sf/Star%20Wars/ch-1-an-old-friend/viewer?title_no=544&episo ...
by Triumpha
Sat Nov 14, 2015 5:38 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Книги, автори, размисли творчески и човешки

Лекс, бл'аригато! Но ако пускаш в Шадоуданс, имай предвид, че този път искат само научна фантастика. За фентъзи са правили отделна класация навремето. (А чела ли си друго на Зелазни? Според мен „Лудият жезъл“ му е най-слабото. :( ) Note to self: Време ми е да започна да чета внимателно за какво иде ...
by Triumpha
Fri Nov 20, 2015 1:42 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Аниме-й!

Има-няма година и половина, откакто го изгледах това, не знам защо чак сега го споделям, но това е второто аниме след Ghost in the Shell, от което ченето ми дрънна в пода. (Което не е трудно, предвид че съм изгледала всичко на всичко четири анимета от край до край :D) Така де, Psycho-pass. (кхъм, PSY ...
by Triumpha
Fri Jan 08, 2016 12:01 pm
Jump to forum
Jump to topic

Уж не съм фен на игрите върху тъчскрийн, но ентусиазмът ти е заразителен, тъй че няма как да не я пробвам. :D За протокола, ще е първата игра и на моя телефон.
by Triumpha
Tue Jan 12, 2016 5:28 pm
Jump to forum
Jump to topic

Някой освен мен да издивява от кеф на The Force Unleashed I и II? За протокола, изпуснала съм всички стари велики игри от вселената на Междузвездните заради калпавите ми предишни компютри и тепърва ще наваксвам с Knights of The Old Republic и Jedi Academy, но с тези двете си прекарах една дива седмиц ...
by Triumpha
Thu Jan 28, 2016 2:29 pm
Jump to forum
Jump to topic

Пак по темата за Star Wars - http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Dawn_of_the_Jedi. Dawn of the Jedi е личният ми фаворит от комиксите във вселената на SW - разказва за зараждането на джедайския орден около 36 000 години преди битката при Явин, а самият комикс е сравнително нов и стилът е доста ...
by Triumpha
Mon Apr 18, 2016 2:46 pm
Jump to forum
Jump to topic

На 26-и април от 19.30 ч. в зала "Триадица" в София най-голямото училище по хип-хоп танци в България - The Center - представя танцовия спектакъл Dribble, в който ще участват групи от всички зали на The Center в страната, както от професионални танцьори, така и от начинаещи. Което ще е и моето бойно к ...
by Triumpha
Thu Dec 02, 2021 12:36 am
Jump to forum
Jump to topic

Detroit: Become Human От сценариста на Beyond: Two Souls . Макар преди ...
by Triumpha
Thu Dec 02, 2021 9:11 pm
Jump to forum
Jump to topic

Всякакви форми, с игрите съм доста бавна, а и технологичните ми възможности засега се въртят около Xbox 360 и в редки случаи нещо компютърно. Сериалът Humans например ми стана любим за отрицателно време, макар че го подхванах буквално за да видя Кари-Ан Мос в "някаква друга роля". Beyond също ми е в ...
by Triumpha
Wed Oct 25, 2017 2:14 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Как го правят другите?

За пишещите друзя, тази неделя има писателска работилничка, организирана от екипа на Writecraft.io, третата поред такава, този път с тема хорър. (Ако сайтът не ви е позн ...