Не сме само ние ненормални да пишем по нощите в ЧоБи. И от любимия ми филмов фестивал пишат сега. Е, при тях е 22 ч., не 23, но пак е късно като за такива чужденци.
Също така не оставям писма нарочно за СЛЕД събота и неделя освен ако не са някакви официални на ЧоБи, разбира се.
Search found 604 matches
- Tue Apr 07, 2020 10:58 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Feb 07, 2013 9:31 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Цитатите, които ни създадоха
Андрей Платонов - "Чевенгур". За тази книга ли преподавателката каза, че в нея всичко е... всичко се изплъзвало. Тъкмо разбереш нещо и... Не знам за тази ли беше. Ама то какво има да се разбира?! За бога! Нима "бекярин" означава bachelor, unmarried man; celibate Но заявявам, че до момента буквално, ...
- Fri Oct 17, 2014 11:01 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Клуб по фентъзи и фантастика към ФМИ
Привет там! Заповядайте някакъв информационен пост за отминалата първа среща и какво „решихме“ за по-нататък… - Срещите на клуба вече ще са в четвъртък от 19-19:15 (засега ще се събираме в зала 100). Ако конкретно някоя не можем да случим тогава или ще има и допълнително гледане на филми/ходене на п ...
- Thu Nov 06, 2014 4:08 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Клуб по фентъзи и фантастика към ФМИ
ОБявено е вече - днес ще е "Гатака", ех... Във ФМИ до 22 ч. ли стояхме в компютърния клубен ...
- Sat Nov 08, 2014 5:38 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Nov 14, 2014 5:09 am
- Jump to forum
- Jump to topic
За player-и ...
- Fri Nov 14, 2014 1:52 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
От клипчето за Куки: - Вкъщи винаги си казвахме Лека нощ. - 'Ми хубаво, лека нощ. - Без целувка? - Глезльо. - Заешките барабонки са върхът! - Още не сте опитали маринованите мравешки ларви(чки). Барабонките не разбрах как са обработени (глагол pošinovat), а ларвите не знам как са хем мариновани, хем ...
- Fri Nov 21, 2014 2:50 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Близка среща с другия вид. "Нарамила" 3 торби с 18 броя "Янчо Чолаков" и 336 г зелени обезкостени свръхсолени маслини (толкова ...
- Fri Nov 21, 2014 12:24 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Nov 21, 2014 6:31 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
А в днешния филм двойката беше котка и куче :> Как не им се родиха мишлета не знам. Treasure Island ми хареса. С някои работи много, но други можеха да бъдат изпипани или доразвити. Или различни. Оставих едно нещо в 100 Тихомълком. По принцип исках да е поне малко тържествено, но явно не ми е било д ...
- Mon Dec 01, 2014 2:04 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Днес бях с три торбички и всичките преместих от лявата си страна да не бият на очи. "Констанtean" го оценявам положително, но е по-мрачен за мен. Така ми изкристализира. ...
- Thu Oct 08, 2015 1:44 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Утре вечер, петък, от 18:30 ще гледаме Tomorrowland ;) ФМИ през главния вхуд, "зала 100 е наляво по коридора и по 1-2 стълбички надолу пак наляво". Ако не сме там, ще знаят къде точно ...
- Fri Nov 16, 2018 3:17 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Цитатите, които ни промиха
Долу-горе така ми действа котаракът Румен всеки рядък път, когато стана част от, ъм... "паплачта", която го чете. Е, има и хубави неща. Но ми е трудно да ги чета. И ми е досадно колко е известен. Аз не обичам твърде известните явления. Anyway. Има книга... https://www.facebook.com/kotarakutrumen/vide ...
- Sat Jan 19, 2013 1:57 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Преглед на книжарниците
Вчера като ходих за отчитане в "Лексико" ми се потвърди доброто впечатление за човека. До голяма степен не знаех какво да правя и ситуацията допълнително се запече с изтощаването на GSM-а ми, по който Калин трябваше да уговори неща с Владимир. Вл. прояви нестихващо търпение и дружелюбност през цялот ...
- Sat May 18, 2013 1:35 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Най-случайно вчера минах по цялата Любен Каравелов и като стигнах до края ѝ, усетих се, че нещо не е наред, защото не видях една книжарница.
- Mon Jul 01, 2013 11:04 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Вижте к'во, имаме ден . На тоя номер днес най-накрая им беше активен GSM-ът и миналата седмица са се преместили на
Пенчо Славейков 29 и работели от 10 до 18 ч., и книгите ни били изложени там.
Чак ми стана смешно като чух на коя улица (бул.)
Пенчо Славейков 29 и работели от 10 до 18 ч., и книгите ни били изложени там.
Чак ми стана смешно като чух на коя улица (бул.)
- Wed Aug 07, 2013 1:18 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Омразните са задрасканите. Това: 1. Пингвините ул. "Прага" 7 (на ъгъла с ул. "Райко Жинзифов") тел. (052) 606 571 2. Пингвините ул. "27 юли" 13 тел. (052) 631 913 3. Пингвините ул. "Яне Сандански" 1 тел. (052) 623 370 4. Пингвините пл. "Митрополит Симеон", Козирката тел. (052) 623 380 5. Пингвините P ...
- Sun Feb 16, 2014 12:15 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Dec 23, 2014 12:14 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Къде даваме книги
В следните райони в София е удобно да се виждаме, за да ви предадем желаните книги
- мол "Сердика център" на бул. Ситняково 48 всички дни освен сряда.
- мол "Сердика център" на бул. Ситняково 48 всички дни освен сряда.
- Tue Dec 23, 2014 12:45 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Къде даваме книги
Препоръчваме коректни книжарници и партньори, при които се намират някои наши книги: - Български книжици - Нисим - Другият замък – получавате отстъпка 10% - Лексико - едно определено място на пл. Славейков - VІ маса, ако можете да откриете коя е - Книги и... и някои други, които скоро не сме навестя ...
- Mon Feb 16, 2015 1:20 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Любче, изумително. С коричната се запознавате в книжарниците. http://choveshkata.net/forum/viewtopic.php?p=19385#p19385 Знаеш ли, темите за хартиените книги (не за конкре ...
- Tue Feb 17, 2015 2:31 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Любче, днес след твоя вопъл свърших една работа, дето от години ме тормози - оправих скрола на началото на предната страница. А за статично то - ами опитах се да ти посоча, че отскоро има специфична тема, дето се вижда от блога, а във форума всъщност не е просто тема, а Announcement "Къде даваме кни ...
- Fri Mar 08, 2019 4:21 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Feels празнично indeed
До появата на формуляр за хартиени книги понякога ми се налага следното, но не чак в такъв 20-заглавиен мащаб :D Ако някой не знае как да продава книги на ЧоБи, моля да се огледа. Или да си размърда ...
- Sun Feb 16, 2020 5:15 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Пазаирът на книгата: защо НЯМА да си купя книги от него
Изд. "Фют" обясняват "ЗАЩО НЕ ПРОДАВАМЕ КНИГИ С ОТСТЪПКА?" и поради що аджеба в такъв случай участват на изложения.
https://www.fiut.bg/news/index/view/?id=99
https://www.fiut.bg/news/index/view/?id=99
- Fri Mar 06, 2020 5:00 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Къде даваме книги
Гласим се да участваме на неделния Фермерски фестивал Оборище 2020 . Първите ни дати ще са 29 март* и 12 април . Винаги от 11 до 18 ч. Там ползваме корична цена. По-нататък евентуално следват 26 април, 31 май , 28 юни, 26 юли, 30 август, 27 септември, 25 октомври, 29 ноември, 20 декември. * Непосред ...
- Sun Mar 22, 2020 7:15 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ЧоБи изяви (и издънки): 2019+
На първия си карантинен live Миро беше забранил/или не беше разрешил публикуването на коментари в събитието. За втория си live , дето ще е на 26 март, имаме позволение да пишем, щото уж чака и поръчки на песни, нали, НО всяка публикация ще се одобряв ...
- Sat Apr 04, 2020 2:09 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Пазаирът на книгата: защо НЯМА да си купя книги от него
Издателствата и книжарниците в момента. Изброени са и онлайн отстъпки за отделни издателства, което просто си значи, че все едно си отишъл в книжна борса и си пазарувал на едро без посредничеща книжарница, дето да ти фалира. Е, някои не дават чак 30% като в борса, други пък дават повече. https://www. ...