Search found 811 matches

Return

by divna3
Sat Nov 09, 2013 8:48 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Развитие на Човешката библиотека

Не съм си задавала въпроса - защо не ми обръщате внимание, защото ако ми трябва нечие внимание или помощ, директно се обръщам към човека. Прося си и внимание и помощ, демек! :mrgreen: Иначе, моята дейност е основно с клуба. Повечето от вас знаят, пишем Аурелион 3 в момента, книгата на малките, за сла ...
by Кал
Mon Nov 25, 2013 7:20 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Особености на чобитския настрой за забавление чрез работ

Една моя особеност, която сигурно я има в списъка горе , но преди малко излезе наяве отново: Не обичам да се припирам. Или да ме припират. Понякога ще ме чуете да мрънкам против/да се подсмихвам накриво на течението „бърза литература“. (Например: в предговора на предстоящата ни антология. :D) Ще ме ч ...
by Лъч
Tue Dec 17, 2013 1:03 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Кал и ЧоБи: ноември 2013 – април 2014

Кал wrote:Лелееееееееееее.......
Кале, казвали ли са ти, че си заразителен с искрите, които носиш и размяташ наоколо, когато си в усмихнатия си вихър? :-)
by Кал
Sun Dec 15, 2013 3:57 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Кал и ЧоБи: ноември 2013 – април 2014

Лелееееееееееее.......
by Кал
Mon Nov 11, 2013 7:48 pm
Jump to forum
Jump to topic

Кал и ЧоБи: ноември 2013 – април 2014

Тема за наблюдаване на стихии Мили мои мили-ми (: ... и другото, дето го пише тука . Модифицирано по следния начин: В този мейл нахвърлям големите дейности, по които ще се фокусирам в следващите 6 месеца. (Някои са до края на 2014-а.) Ако нещо липсва: а) забравил съм го; б) няма да ми стигнат силите ...
by Лъч
Mon Mar 10, 2014 11:44 pm
Jump to forum
Jump to topic

...в проект ;) [quote="в частта " участия в проекти " от представянето ми на http://praktiki.mon.bg/sp/?m=4&p=2 аз"] Участник във фондация "Човешката библиотека": http://choveshkata.net/blog/?page_id=9 Там съм доброволец от 2011 година. Помагам с поддържането на общата ни поща - общуването с читатели ...
by Люба
Sat Apr 26, 2014 6:48 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Упражнения по мислене

1. Конкретни конструктивни алтернативи. Примерно: как ти си представяш да стане текстът (и заглавието) на http://choveshkata.net/blog/?p=3107. 1. Вариант 1: Книгите като подаръци Вариант 2: Време за подаръци И промяна в текста напр. така: През декември 2012 г. ни хрумна да заделим и наречем м. декем ...
by Кал
Sat Nov 29, 2014 4:19 pm
Jump to forum
Jump to topic

Кал и ЧоБи: ноември 2014 – април 2015

Тема за наблюдение на стихии Мили Чобити (: Този имейл обобщава какво мисля да правя по делата на ЧоБи през активния си период (до април) и – ако съм във форма – до следващия ноември. Започвам с най-важното: Ще използвам предстоящата година, за да преценя дали от ноември 2015-а ще продължа да участв ...
by Кал
Sun Dec 07, 2014 9:51 pm
Jump to forum
Jump to topic

Spoiler
Взе ми думите от устата. :) Тези, които обелих с половин уста тука.

Това задължително трябва да го разпратим, с насочващ насам линк, към Чобитството. Но не знам кога ще е подходящ миг... може би след студентския празник?
by Кал
Wed Jan 06, 2016 9:31 pm
Jump to forum
Jump to topic

Какви ценни неща пази нашата поща... :D Понеже преди малко се чухме ...
by Кал
Mon Feb 15, 2016 10:16 am
Jump to forum
Jump to topic

Докато се записвам за това , отбелязвам: Моля, посочете какви други специфични нужди от обучение в областта на електронните комуникации имате Вие или Вашата инициатива/НПО. Търсим максимално ефективни платформи (освен Гугългрупите) за: 1) онлайн общуване вътре в голям, разпръснат по целия свят екип 2 ...
by Кал
Sat May 16, 2015 8:21 pm
Jump to forum
Jump to topic

Каня ви на: 16.05, Деверт ...
by Кал
Wed Mar 30, 2016 11:25 am
Jump to forum
Jump to topic

Покрай опитите ни да помогнем на един от нас, на 13.02.2016 Кал wrote:Това ни е единият сериозен проблем в ЧоБи: неумението to follow
through – да си довършваме започнатото... или поне да даваме знак, че
няма да го довършим.
А сега си го изкарвам тук да ни напомня. Че в новата ЧоБи го решаваме. :)
by Кал
Wed Feb 17, 2016 2:57 pm
Jump to forum
Jump to topic

Докато се записвам за това , отбелязвам: Моля, посочете какви други специфични нужди от обучение в областта на електронните комуникации имате Вие или Вашата инициатива/НПО. Търсим максимално ефективни платформи (освен Гугългрупите) за: 1) онлайн общуване вътре в голям, разпръснат по целия свят екип ...
by Кал
Mon Jun 20, 2016 2:59 pm
Jump to forum
Jump to topic

Google са направили петгодишно изследване на факторите, които спояват един екип . Цитирам най-впечатлилото ме: As the researchers studied the groups, however, they noticed two behaviors that all the good teams generally shared. First, on the good teams, members spoke in roughly the same proportion, a ...
by Кал
Fri Jun 01, 2018 10:30 am
Jump to forum
Jump to topic

От сърцето на Човешката

Тема за новата рубрика в блога ни. Честит празнииик! :D Започваме с: От сърцето на Човешката: Вяр ...
by Кал
Sun Mar 29, 2020 4:16 pm
Jump to forum
Jump to topic

Не ме карайте да слагам или дори да търся картинки за сайта ни. При никакви обстоятелства. ;) На мен картинките са ми нископриоритетни. А идеята, че всеки запис ТРЯБВА да има картинка, на моменти ме побърква... Господи, докъде я докарахме? Къде останаха -читателите-? :D Работата тръгва от там, че съм ...
by Кал
Tue Mar 31, 2020 9:48 am
Jump to forum
Jump to topic

Защо държа да избягваме линкове към ФБ в книгите и сайта ни Мили (: В последния ден от седмицата ни за бой с възглавници (https://choveshkata.net/forum/viewtopic.php?p=8277#p8277), ще споделя нещо, за което може и да ме набиете. :D Основната причина да избягвам Фейсбук не е нито естетическа*, нито з ...