Search found 7 matches

Return

by nraykov
Thu Jun 12, 2014 11:34 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Слънце недосегаемо

Първите няколко страници имам предвид, може би първа глава е по-дълга и не съм се изказал правилно.
Според мен издателите биха спрели да го четат още на тях. Аз бих почнал направо в долната земя, защото почти целият роман се развива там и са най-представителни за съдържанието. :)
by nraykov
Thu Jun 12, 2014 11:03 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Голямото приключение на малкото таласъмче

Излезе и "Още по-голямото приключение на малкото таласъмче"! Най-хубавото е, че май не само успяхме да развалим "проклятието на продължението", ами май-май успяхме да създадем една още по-готина книга във всяко едно отношение (литература, обем, илюстрации). http://prikazka-igra.com/images/frontcover2 ...
by nraykov
Sun Dec 01, 2013 2:16 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Голямото приключение на малкото таласъмче

Добре е да се знае, че "пиратството ограбва" се доказа, като напълно несъстоятелна теза. "Ограбената" книга продаде тиража си за рекордно време от 6 месеца - нещо, с което "неограбените" такива по книжарниците трудно могат да се похвалят. В момента книгата е пуснат ...
by nraykov
Sat Mar 07, 2015 3:30 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Приказки от Горната земя (Мина и магиите)

Ами не, това е превод на цялата книга. Ако искаш да му хвърлиш един поглед драсни ми мейл, за да ти го пратя. На мен ми е малко трудно да преценя качествата му, но ми се струва, че има накъде да се подобрява.