Две манга находки, които ми припомняха какво значи да се усмихваш (или направо хихикаш) през последното полугодие: Tomo-chan is a Girl! Tomo-chan is a guy . Things would've been so much simpler if more people recognized the idea. :P Yamada-kun and the Seven Witches Warning! This one may turn kissing ...
Съвсем случайно в Дискорд (или може би не, все пак членувам в "правилните" сървъри :P ) попаднах на следното аниме: Dragon Goes House-Hunting Неангажиращо, симпатично, сладко. Letty, титулярният драконов протагонист, заради слабохарактерността си бива изритан от вкъщи и му се налага да си намери ...
Препоръка от Octocon мухабета A Clockwork Anime: Heaven's Design Team: https://gogoanime.pe/category/tenchi-souzou-design-bu – образователно Препоръки от Octocon панела Anime 101: It’s Not All Magical Adventure, Harems and Waifus : Позитивни By the Grace of the Gods : https://gogoanime.pe/category/k ...
Да му се не знае [заменете с по-вулгарен израз по ваш избор], май не съм чела по безобразно скучна книга от Blood and Bone на Есълмонт, която превеждам в момента. Досега се оплаквах, че тия епоси въвеждат ...
Аз дълги години не обичах анимето от невежество и от простотия Запалих се покрай Трансформърс, после минах на Гъндам, а след това на шоунени. В последствие обаче мога да кажа, че най-много харесвам жанрове за спорт и музика, истории като Free! и Idolish7 са ми точно топли и човешки
Empires (and imperialist thinking) suck--no matter what they call themselves. :( On our modern world map, I can see at least three of them. Ъ... аз тук ще agree to disagree-на, кат ...
- По препоръка на Наско почнах да гледам Lucifer . В момента съм на 15-ата минута от първи епизод. And I already know we are a match made in Heaven. Or Hell. What's the difference? :twisted: Тук ще събирам creme de la creme: - сезон 1, епизод 2 : сцената от 16:05 до 18:01 :lol: - сезон 1, епизод 6: н ...
От известно време ми се ще да започна някъде да изливам ( пок разказвам) "бойните си истории", които съм натрупал в хода на моята вече над 10-годишна "кариера" в играене на настолни ролеви игри. Тъй като форума на рпгбг.нет вече отдавна не функционира, RPG.net са сдухани white knight капути, Reddit н ...
2. Това се случи по време на HEX (Hollow Earth Expedition) кампанията, която водех нейде през 2016-а. HEX представлява pulp adventure in the 20s/30s на стероиди. Представете си Идиана Джоунс, творчеството на Ед ...
5. Има една подобна ситуация, която се случи докато играехме кампания по Fallout. Играчите се промъкваха през канализацията в опит да достигнат Сан Франциско-вия Чайнатаун, където се помещава базата на Шийте (една от фракциите в Fallout 2, забравих как се пишеше в оригинал). Операцията се провеждаше, ...
Мога да помогна само за Open Office (тъкмо ще се допълним с Кал :) 1. За да включите записването на всички промени , трябва да направите следното: Отивате на падащо меню Edit > Changes (някъде 11-то поред от падащото меню) > Record Когато изберете Record, се появява отметка вляво от него. От този мом ...
След като влязох в Дискорд сървъра на Dream Foundry, където се озовах покрай онлайн конвента Flights of Foundry т.г., след известно изследване на различните канали и налични ресурси попаднах на следното: CRITIQUE CONSIDERATIONS - Or “How to Make Yourself a Valuable Critique Partner” Предполагам тези ...
Та, писателският блокаж... (почвам да си говоря сам, защото явно друг няма намерение да се включи; същевременно се чувствам достатъчно шизофреничен, че да си правя т*ш*к :mrgreen: ) ... писателският , ъм, творческият блокаж е сериозна работа. Особено за когато става дума отдаден творец. От онези, кои ...
Тъй, продължаваме. Сега, след като сме извършили малко техническа поддръжка, минаваме към първата доза съвети за намаляване/отстраняване/предотвратяване на творческия блокаж. Отново микро-пост "на парче" с три точки: 1. Творческият блокаж е като хашиша - той се усвоява от организма бързо, но се разгр ...