Search found 95 matches

Return

by Кал
Wed Jul 17, 2019 1:11 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: КАФЕ-ПАУЗА

(Хаха, с този текст си имаме история, м?) Аз поизоставам от мойте платени задачи, та не смея дори да се зачета в първа глава ( дори само за удоволствие, да :( ) – но още от 2011-а ми стои спомен, че нестандартните ти идеи в крайна сметка винаги са надмогвали над бърченето ми от инфодъмпове или недоср ...
by Radiant Dragon
Sun Jul 28, 2019 3:37 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: КАФЕ-ПАУЗА

Хайде да продължим с излагациите, а? :twisted: Ето ви пример за wish-fulfillment power fantasy на 110% отпреди да стана ##### (technically ######, but that's semantics*). Ех... пост-тинейджърска (barely) психика и мироглед и те така. :D * всъщност, аз още тогава вече съм бил такъв, ама не чак толкова ...
by Кал
Thu Aug 07, 2014 1:31 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Съветник за Visual Novels

Разговорник

Или: Как да правите по-малко физиономии (и повече смисъл), като попаднете в компания на отаку
by Кал
Mon Dec 08, 2014 1:36 pm
Jump to forum
Jump to topic

Jisei, Kansei, Yousei, ...?

Jisei , Kansei и Yousei са първите три части от детективска VN, чиито млади герои имат свръхс ...
by Кал
Sun Jan 07, 2018 5:22 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Visual Novels

Doki Doki Literature Club Хъхъхъ... изборът с трите имена, при който мишката автоматично ме дърпа към Моника, е гениално програмно решение. Изобщо, безкрайно ти благодаря за идеите, които ми дава тоя визуален роман. (За кошмарите не искаш да ти благодаря. нАлИ Не иСКАш?!1 Не знам да казвам ли още не ...