Search found 95 matches
- Wed Jul 17, 2019 1:11 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: КАФЕ-ПАУЗА
(Хаха, с този текст си имаме история, м?) Аз поизоставам от мойте платени задачи, та не смея дори да се зачета в първа глава ( дори само за удоволствие, да :( ) – но още от 2011-а ми стои спомен, че нестандартните ти идеи в крайна сметка винаги са надмогвали над бърченето ми от инфодъмпове или недоср ...
- Sun Jul 28, 2019 3:37 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: КАФЕ-ПАУЗА
Хайде да продължим с излагациите, а? :twisted: Ето ви пример за wish-fulfillment power fantasy на 110% отпреди да стана ##### (technically ######, but that's semantics*). Ех... пост-тинейджърска (barely) психика и мироглед и те така. :D * всъщност, аз още тогава вече съм бил такъв, ама не чак толкова ...
- Thu Aug 07, 2014 1:31 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Съветник за Visual Novels
Разговорник
Или: Как да правите по-малко физиономии (и повече смисъл), като попаднете в компания на отаку
Или: Как да правите по-малко физиономии (и повече смисъл), като попаднете в компания на отаку
- Mon Dec 08, 2014 1:36 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Jisei, Kansei, Yousei, ...?
Jisei , Kansei и Yousei са първите три части от детективска VN, чиито млади герои имат свръхс ...
- Sun Jan 07, 2018 5:22 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Visual Novels
Doki Doki Literature Club Хъхъхъ... изборът с трите имена, при който мишката автоматично ме дърпа към Моника, е гениално програмно решение. Изобщо, безкрайно ти благодаря за идеите, които ми дава тоя визуален роман. (За кошмарите не искаш да ти благодаря. нАлИ Не иСКАш?!1 Не знам да казвам ли още не ...