Search found 152 matches

Return

by Adi
Thu Nov 06, 2014 7:27 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Приказки за Юнаци и злодеи

Би могъл . :) Но понеже не мога да измисля с какво, просто продължавай да правиш това, което правиш. :)
Искаше ми се да бях написала по-дълъг отзив, но щеше да е спойлер след спойлер. На който му е интересно, ще чете. Има какво да го изненада.
by Adi
Sun Dec 07, 2014 11:13 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ех, магесническа му работа

Отзивът ми за "Ех, магесническа му работа" в Goodreads: Първият ми досег с некроманта Ла ...
by Adi
Sun Mar 08, 2015 12:46 am
Jump to forum
Jump to topic

Отзивът ми в Goodreads за Приказ ...
by Adi
Thu Mar 26, 2015 12:44 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Зелени разкази (ама _наистина_)

Отзивът ми в Goodreads: Тези Зел ...
by Adi
Fri Apr 17, 2015 8:49 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: За змейовете и вампирите, за Марта, за потомството

Коментарът ми в Goodreads : Наистина н ...
by Adi
Tue May 12, 2015 3:12 pm
Jump to forum
Jump to topic

Ревюто ми в Goodreads за Прика ...
by Adi
Mon Jul 13, 2015 1:03 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: За спасяването на света

Отзивът ми в Goodreads: Седя си ...
by Adi
Tue Sep 29, 2015 7:48 pm
Jump to forum
Jump to topic

Покрай гледането на Outlander /за него може и да пиша после/, един от актьорите свръх ми напомни на Баш Юнака и се присетих, че никой не го е изтипосвал още.
Image
by Adi
Mon Oct 26, 2015 12:13 pm
Jump to forum
Jump to topic

Среднощен фен арт от преди няколко нощи: Юна и Юнака За модел използвах герои от Legends of the Dark King Това око горе не трябва да изобразява нищо, остана от упражнението "как да рисуваме изразителни аниме очи" А това ще оставя сами да се сетите, не е трудно: https://drive.google.com/file/d/0By8wjM ...
by Adi
Mon Nov 09, 2015 5:46 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Песента на ханджията

Отзивът ми в Goodreads: Винаги м ...
by Adi
Fri Dec 11, 2015 11:49 am
Jump to forum
Jump to topic

О, хубав giveaway! Най- ...
by Adi
Thu Apr 14, 2016 11:57 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Пентаграм

Моята рецензия в Goodreads : "Стаята нао ...
by Adi
Sun May 29, 2016 12:09 pm
Jump to forum
Jump to topic

Image

Илюстрацията е от ФБ страницата на Фентъзи ЛАРП Център, където качват илюстрации към разказите от конкурса Песента на Юга.
by Adi
Thu Jun 16, 2016 2:27 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Зелени разкази (ама _наистина_)

От 17 юни до 08 юли ще тече Goodreads томбола за 3 бройки на Зелeни разкази (ама _наистина_).

Участвайте, разгласявайте, печелете! :)
by Adi
Wed Jun 28, 2017 2:35 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Книгата на Мел

Скоро надзъртали ли сте във вашата баня?
Продължаваме да четем от книгата на Мел. Представяме ви Бочо.
Втори откъс
by Adi
Tue Nov 28, 2017 11:27 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Разкажи ми приказка

"Разкажи ми приказка" е на прага на печатницата! Ето я и новината. Кой ще си поръча?
by Adi
Mon Feb 26, 2018 5:06 pm
Jump to forum
Jump to topic

Продължаваме с откъсите от Приказките.
Този път ви представяме още от "слушащата" приказка.

А вие слушате ли?
by Adi
Tue Jun 28, 2016 2:29 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Основи на Човешката библиотека

Представяне на Човешката библиотека за ShadowDance във връзка с инициативата им за статии, посветени на Фантастичния фендъм: http://www.shadowdance.info/magazine/articles/choveshkata-biblioteka/ Човешката библиотека е доброволческа мрежа от читатели, писатели, преводачи, редактори и коре ...
by Adi
Wed Dec 16, 2015 1:16 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Гласове

Какво ще се случи в българската литература и книгоиздаване - интервю на Човешката библиотека за uchi.bg С наближаването на светлите коледно-новогодишни празници от Uchi.bg обръщаме поглед към идващата 2016 година. Какво ще се случи с българската литература и книгоиздаване, кои ще са новите хитови бъ ...
by Adi
Wed Nov 01, 2017 12:32 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Труд и творчество

Международен ученически конкурс на тема: „Роди се дете, Син ни се даде", посветен на Рождество Христово Тема: „Роди се дете, Син ни се даде", посветен на Рождество Христово. Краен срок: 5 декември 2017 г. Резултати: 20.12.2017 г. Възраст: деца и младежи до 18-годишна възраст от всички страни по свет ...
by Adi
Thu Nov 02, 2017 10:19 am
Jump to forum
Jump to topic

Национален конкурс за поезия „Христо Фотев” За български поети, издали книги през последните две години (2016, 2017) Тема: - Краен срок: 31.12.2017 г. Резултати: ? Церемонията по награждаването ще се проведе на 25 март 2018 г. Възраст: - Вид творба: стихосбирка Изисквания: За наградата за поезия „Хр ...
by Adi
Thu Nov 09, 2017 11:31 am
Jump to forum
Jump to topic

Конкурс за есе на тема „Аз съм българче” Тема: „Аз съм българче” Краен срок: 31.12.2017г. Резултати: 03.03.2018г. Възраст: деца – български ученици, на възраст между 7 и 15 години, живеещи в България или в чужбина. Вид творба: есе Изисквания: За участие в Конкурса е необходимо всеки участник ...
by Adi
Thu Sep 25, 2014 11:49 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Конкурс за фентъзи разказ „Послания от Изток“

Прекрасна илюстрация. Надхвърля границите на това, което си представях.
by Adi
Thu Nov 16, 2017 10:42 am
Jump to forum
Jump to topic

ЧЕТВЪРТИ НАЦИОНАЛЕН ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС „И ДЕЦАТА ПОКОРЯВАТ СВЕТА. ПОКАЖИ, ЧЕ МОЖЕШ!“ Тема: "Изпитание ли е талантът?" Краен срок: 8 декември 2017 г. Резултати: 14 декември 2017 г. Възраст: ученици на възраст от 15 – 19 години от цялата страна Вид творба: есе Изисквания: Есетата да са максимум 2 ста ...