Би могъл . Но понеже не мога да измисля с какво, просто продължавай да правиш това, което правиш.
Искаше ми се да бях написала по-дълъг отзив, но щеше да е спойлер след спойлер. На който му е интересно, ще чете. Има какво да го изненада.
Покрай гледането на Outlander /за него може и да пиша после/, един от актьорите свръх ми напомни на Баш Юнака и се присетих, че никой не го е изтипосвал още.
Среднощен фен арт от преди няколко нощи: Юна и Юнака За модел използвах герои от Legends of the Dark King Това око горе не трябва да изобразява нищо, остана от упражнението "как да рисуваме изразителни аниме очи" А това ще оставя сами да се сетите, не е трудно: https://drive.google.com/file/d/0By8wjM ...
Представяне на Човешката библиотека за ShadowDance във връзка с инициативата им за статии, посветени на Фантастичния фендъм: http://www.shadowdance.info/magazine/articles/choveshkata-biblioteka/ Човешката библиотека е доброволческа мрежа от читатели, писатели, преводачи, редактори и коре ...
Какво ще се случи в българската литература и книгоиздаване - интервю на Човешката библиотека за uchi.bg С наближаването на светлите коледно-новогодишни празници от Uchi.bg обръщаме поглед към идващата 2016 година. Какво ще се случи с българската литература и книгоиздаване, кои ще са новите хитови бъ ...
Международен ученически конкурс на тема: „Роди се дете, Син ни се даде", посветен на Рождество Христово Тема: „Роди се дете, Син ни се даде", посветен на Рождество Христово. Краен срок: 5 декември 2017 г. Резултати: 20.12.2017 г. Възраст: деца и младежи до 18-годишна възраст от всички страни по свет ...
Национален конкурс за поезия „Христо Фотев” За български поети, издали книги през последните две години (2016, 2017) Тема: - Краен срок: 31.12.2017 г. Резултати: ? Церемонията по награждаването ще се проведе на 25 март 2018 г. Възраст: - Вид творба: стихосбирка Изисквания: За наградата за поезия „Хр ...
Конкурс за есе на тема „Аз съм българче” Тема: „Аз съм българче” Краен срок: 31.12.2017г. Резултати: 03.03.2018г. Възраст: деца – български ученици, на възраст между 7 и 15 години, живеещи в България или в чужбина. Вид творба: есе Изисквания: За участие в Конкурса е необходимо всеки участник ...
ЧЕТВЪРТИ НАЦИОНАЛЕН ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС „И ДЕЦАТА ПОКОРЯВАТ СВЕТА. ПОКАЖИ, ЧЕ МОЖЕШ!“ Тема: "Изпитание ли е талантът?" Краен срок: 8 декември 2017 г. Резултати: 14 декември 2017 г. Възраст: ученици на възраст от 15 – 19 години от цялата страна Вид творба: есе Изисквания: Есетата да са максимум 2 ста ...