Search found 5 matches
- Tue Mar 10, 2015 7:42 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Нощта на Страшния съд - фантастичен роман, част
kreo, колко спешно ти трябва обратна връзка? Аз съм в ужасен цайтнот в момента – а ми се иска да те прочета внимателно и да ти отговоря по-нататък. Дори с вентилатора зърнах интересни неща.
- Tue Mar 10, 2015 11:41 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
+1, и аз като Кал - интригуващо е, но нямам време да залепна да чета даже. В момента поне. Цъкнах благодаря на това, на което хвърлих оче, отделих 10 минутки да размишлявам колко ме дразни накъсването и изявление "експериментирам със стилове" (НЕ СЕ прави так ...
- Wed Mar 11, 2015 7:58 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Лични вкусове са това, на четене на скок-прескок :D , така че е на практика размишление на глас. Стиловите разлики между различните "арки" имам предвид, НО 1)влияя се от самото признание, че "тук експериментирам..." и 2) не съм си позволила да се зачета внимателно, освен в частта с писмото, която си ...
- Thu Apr 09, 2015 11:39 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Здравей, извинявай, че се забавих. Бях ти обещал да го погледна предния уикенд, а докато се намоткам той почти дойде следващия. :) (20 000 думи си е адски голям семпъл, между другото - 67 стандартни страници са си това, цяла новела. Давай по-малък откъс другия път и повече хора ще сядат да го прочета ...
- Thu Apr 09, 2015 8:03 pm
- Jump to forum
- Jump to topic