Search found 20 matches

Return

by Кал
Mon Mar 23, 2020 9:09 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Share the Joy

Compelling Science Fiction, acceptance: Dear Elena, Thank you for submitting your short fiction "Two Moons" for consideration. We very much enjoyed your story, and would like to purchase publication rights from you! Within the next few weeks we'll be sending you a purchase agreement through "SignNow ...
by Purple
Fri Mar 11, 2022 10:17 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Babylon

Г ...
by Adi
Wed Jun 28, 2017 2:35 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Книгата на Мел

Скоро надзъртали ли сте във вашата баня?
Продължаваме да четем от книгата на Мел. Представяме ви Бочо.
Втори откъс
by Dess
Tue Nov 17, 2020 1:26 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Мел

Една интересна изложба... РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-СОФИЯ представя временната изложба „БИЕНАЛЕ НА ИЛЮСТРАЦИЯТА“. Тя ще бъде открита на 17 ноември 2020 г. в експозиционното пространство на обекта „Триъгълна кула на Сердика“ на бул. „Мария Луиза“ 16. В изложбата са включени произведения на 194 авто ...
by Кал
Sun Mar 27, 2016 5:16 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Цитатите, които ни създадоха

[quote="In "The Princess in the Basement," Hope Erica Schultz"]“(...) Mom always told me a woman didn’t need a prince to rescue her. She needed a friend, to help her rescue herself.”[/quote]
by Кал
Fri Apr 22, 2016 9:17 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Цитатите, които ни създадоха

As I walked toward the front door, a little motion to the left caught my eye. Jenny Sells stood in the hallway, a silent wraith. She regarded me with luminous green eyes, like her mother’s, like the dead aunt whose namesake she was. I stopped and faced her. I’m not sure why. “You’re the wizard,” she ...
by Кал
Sat Mar 26, 2022 12:16 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Цитатите, които ни промиха

ibid. wrote:And God promised men that good and obedient wives would be found in all corners of the world. Then He made the earth round and laughed.

Source unknown
by Кал
Sun Mar 20, 2022 10:01 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Цитатите, които ни промиха

In [i]Stray[/i], Andrea K. Höst wrote:(...) time spent with impossible-to-achieve guys is time well spent because it gives you a chance to find reasons not to like them.
by mitseva
Sat May 25, 2019 9:07 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Книги, автори, размисли творчески и човешки

Мислих си доста по темата. Едни от най-важните произведения за мен са "Сините пеперуди" на Вежинов и "Голото слънце" на Азимов. Пеперудите ме вдъхнови да напиша първата си история. Не помня какво беше, надали я пазя даже, не съм била повече от 6 клас. Тогава учителката ми по БЕЛ я прочете, много я ха ...
by Andrey358
Thu Jan 19, 2023 11:34 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Комикси, манга

Това ще е първото ми ревю на комикс. Старата ми страст по комиксите случайно се събуди след като попаднах на постове от уебтунът Wind Breaker . Впрочем така и случайно разбрах какво е уебтун. https://i.imgur.com/eQdEq14.png Ето какви са впечатленията ми от този доста мащабен комикс с излезли до момен ...
by Кал
Sat Nov 07, 2020 12:02 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Образованието

Мой отзив за „Неучебен предмет“ : Да оценя общото въздействие на „Неучебен предмет“, в момента ми е особено трудно – чета я (и я оформям за предстоящото електронно издание) от над година „на прибежки“, а и материалът вътре е изключително обхватен. Сега само ще кажа, че след като ми отлежи, 4-те звез ...
by Purple
Mon Feb 07, 2022 11:13 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Настолни (вкл. бордови) игри

Ето няколко въпроса/ситуации :D 1. Опиши първите игри в кариерата. Онези с най-много (алкохолен) ентусиазъм :D 2. Сесия, при която се е стигнало до ситуация, в която си неподготвен GM и е трябвало да импровизираш сериозно 3. Игра, при която играчите са се скарали жестоко или са станали "врагове", а н ...
by Radiant Dragon
Sat Feb 12, 2022 7:51 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Настолни (вкл. бордови) игри

5. Има една подобна ситуация, която се случи докато играехме кампания по Fallout. Играчите се промъкваха през канализацията в опит да достигнат Сан Франциско-вия Чайнатаун, където се помещава базата на Шийте (една от фракциите в Fallout 2, забравих как се пишеше в оригинал). Операцията се провеждаше, ...
by Adi
Thu Jul 21, 2016 9:35 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Как го правят другите?

Творческа академия "Валери Петров" - НДК обявява прием за следващата учебна година. Новата учебна година ще стартира на 3 октомври. Всеки желаещ да стане част от Творческата академия трябва да изпрати следните документи до 15 септември 2016 г. на адрес: akademia - в - ndk.bg: 1. Актуална автобиографи ...
by Кал
Thu Nov 25, 2021 8:21 pm
Jump to forum
Jump to topic

Как се строи свят

С благодарности към Broken Dragon: 100 Worldbuilding Prompts Question 1: Suppose I'm transported to the most pleasant place in your world; where would I go for lodging, and what should I order off the menu? Question 2: Wandering through one of your world's cities, a thief steals my wallet. I report ...