Search found 74 matches
- Mon Nov 19, 2018 10:44 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Книги, автори, размисли творчески и човешки
Отзив в Goodreads за „Тера фантастика 2018/бр. 17“: Силен брой. Надолу събирам по-ярките си впечатления: ~ Светослав Минков, съдейки по спомените на Любен Дилов, е бил... образ. (Изкушавам се да сложа и кавички – „образ“ – но след специфичната им употреба от Дилов се боя как ще ме разберете... :D) ~ ...
- Wed Nov 21, 2018 4:48 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Nov 27, 2018 2:46 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Jan 31, 2014 3:13 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Въпросът ми е количествен, не качествен. Колко са актуални? Колко добре ни подготвят за проблемите на нашето съвремие? За Earth на Брин аз мога да гарантирам, че отговорите са „ много “. Или „много повече“, ако сраняваме с дру ...
- Sat Jan 12, 2019 6:05 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Wed Apr 06, 2016 8:44 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
И със закачките... A common trait of Goodreaders emerging from these comments is: We love our own reviews the most . (The question "What's your favorite Goodreads review?" doesn't necessarily mean your personal review. ;) Here's another: we don't generally have the patience to read others' comments- ...
- Wed Jul 11, 2018 10:58 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Отзив в Goodreads за „Деца, избирайте“: „Утро в замъка Сан Суси“ (който съдържа около половината от текстовете тук) ми хареса повече. В бележките надолу ще се разбере защо. ~ Ето го – архетипа шут, зевзек, шегобиец, Trickster: Някога си, когато всички егейски острови се управлявали от царе и царчета ...
- Wed Jan 22, 2014 2:20 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Feb 22, 2019 12:22 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Любимите компютърни игри
Tobias Cornwall: Sindrel Song - Stage 6!! Vessey, this one seems to be for you (and me--and who else? You there, own up! ;) ): This 'mental illness as weather' metaphor is something I've been fond of for a few years now, after learning about it while reading a ton of self-help stuff, seeing ...
- Sat Mar 02, 2019 10:05 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Културни събития
Фестивал Завръщане За втора година групичка ентусиасти се опитват да организират некомерсиален фестивал на открито. Мястото е село Хотница, а дните са 18-19 май. Как да участвам във фестивала? Необходимо е единствено да сте автор в сферата на изкуството (музика, поезия, художествено ...
- Sat May 25, 2019 9:07 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Мислих си доста по темата. Едни от най-важните произведения за мен са "Сините пеперуди" на Вежинов и "Голото слънце" на Азимов. Пеперудите ме вдъхнови да напиша първата си история. Не помня какво беше, надали я пазя даже, не съм била повече от 6 клас. Тогава учителката ми по БЕЛ я прочете, много я ха ...
- Fri Feb 10, 2023 1:16 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: За Филмите и Хората...
TURNING RED демонстрира, че Pixar все още не са напълно загубили своя майсторлък в разказвачеството. Макар да е далеч от ранга на култови продукции като Monster Inc., Wall-E, Up, или други по-ранни заглавия, Turning Red въпреки всичко е една кадърна, забавна и добре режисирана анимация. Сюжетът не е ...
- Sat Sep 17, 2022 4:23 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: За Филмите и Хората...
One of the things that I love about them is the humour. The kind of humour I don't see on other shows. I suspect humour is no longer PC... ;) I`m sorry to note most of what they seem to "create" nowadays (like, say, 911 ) is PC enough to make one puke. :evil: The eternal argument about who loves ...