Search found 59 matches
- Fri Oct 05, 2018 4:33 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Книги, автори, размисли творчески и човешки
НЗ дали е онтопик, ама ми се ще да не бях чел (почти до края) 'Всичкия блясък на злото'. Мисълта за семейния канибализъм е колкото неприятна, толкова и натрапчива, и колкото и да са положителни книгите след тази в поредицата, няма да изличат тази мисъл в негативно настроената ми глава. :/
- Mon Nov 05, 2018 12:26 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Wed Nov 21, 2018 4:48 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Nov 25, 2018 2:05 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: За Филмите и Хората...
Подозирам, че се сещам кои ще са два от moron-ите :D Иначе по темата, тези дни довършвам Better Call Saul, сериал - prequel на Breaking Bad, фокусиращ се върху симпатичния мошеник - адвокат Saul с може би златно сърце, и някои други герои от сериала, който Кал така не харесва :lol: Също изгледах най ...
- Sat Dec 01, 2018 1:12 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Любимите компютърни игри
Такаам, имам да си изкажа мъката болката първоначалните впечатления от Elea. След като си я купих, и прекарах час и 45 минути с нея, се оказа, че е игра, значително по-приятна за гледане, отколкото за играене, Кали-не :twisted: . Да започнем с най-малко важното в случая, графиката. Възнесена е до неб ...
- Sat Dec 01, 2018 2:40 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
"It's deep, man, you just don't get it" :D По принцип walking simulators не са моя тип преживяване, да, за това включих и изречението за beginner's guide, но това НЕ ОПРАВДАВА гореспоменатите сериозни грешки на Е ...
- Mon Dec 03, 2018 10:04 am
- Jump to forum
- Jump to topic
И на мен ми идеше да пляскам на горното изказване..По-точно, да ръко-пляскам ;) Имам опасението, че сме се разминали някъде из дебрите на трудното изкуство на комуникацията по-нагоре. Или че си такъв неспасяем fanboy, че поначало няма смисъл да се говори с теб на тази тема, щом имаме различни мнения. ...
- Mon Dec 03, 2018 11:57 am
- Jump to forum
- Jump to topic
"Elea не е walking simulator, защото – например за разлика от Everybody's Gone to the Rapture – има разнообразни механики" Това е малко все едно да кажеш, че заради този момент, когато трябва да ритнеш един съкорабник, играта е brawler. Няма достатъчно пъзели за да е пъзел игра, няма достатъчно търсе ...
- Fri Dec 07, 2018 10:01 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Jan 29, 2019 2:04 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Снощи довърших Observer. Играта е survival horror в cyberpunk setting от създателите на Layers of Fear - полско студио. За мое щастие survival частта, която не обичам е достатъчно ограничена да не ми пречи съществено. Досещах се, че няма да е съвсем мой тип игра, но cyberpunk setting-a u polish-a бях ...
- Mon Mar 25, 2019 3:06 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
ОК, забравил съм да си напиша отзива за една книга, която неочаквано много ми хареса. Казва се "Аз преди теб" от Джоджо Мойс (Me before you). Да, корицата прилича на евтино любовно романче. Не, не е типична любовна история, от тези с по ...
- Thu Mar 28, 2019 6:50 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Културни събития
Здравейте,
В събота ще има акустичен концерт на местната симфо-метъл група Бендида, в който участва и хор "Света Параскева", към който членувам*
Концертът ще започне от 18:30 в Студио 5, чувствайте се поканени. Вход 10 лв.
https://www.facebook.com/events/2736326526591446/
В събота ще има акустичен концерт на местната симфо-метъл група Бендида, в който участва и хор "Света Параскева", към който членувам*
Концертът ще започне от 18:30 в Студио 5, чувствайте се поканени. Вход 10 лв.
https://www.facebook.com/events/2736326526591446/
- Mon Jun 10, 2019 11:49 am
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.facebook.com/events/306383963644098/
В четвъртък, от 19:30, в дома на Архитекта, на ул. Кракра, отново хорът в който участвам има концерт. Добре дошли сте
В четвъртък, от 19:30, в дома на Архитекта, на ул. Кракра, отново хорът в който участвам има концерт. Добре дошли сте
- Sun Jun 23, 2019 8:57 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Неотдавна пробвах Hellblade: Senua. Много силно на ...
- Mon Jun 24, 2019 2:56 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Принципно си прав, но пак казвам, не е същото когато не си безразличен към поредната мода, и не е лошо да извлечеш поне няколко часа удоволствие от нея. А и 200к+ PUBG играчи във всеки момент, плюс незнайно колко фортнайт такива не са бройка за подценяване (т.е. можем да го ъпгрейднем от пр ...
- Mon Jan 03, 2022 1:42 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Комикси, манга
Рандал Мънро е един, надявам се, интересен пример за това с какво се занимават хората след НАСА. Като студент е работил за НАСА, и след като не са му подновили договора през 2006-а, когато е бил на 22, е почнал да развива това което сега е един от най-добрите webcomics - XKCD. Заглавието на този коми ...
- Sat Nov 05, 2022 12:05 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Здравейте, на 12ти ноември, събота, от 19ч, пианистът на хора ще изне ...
- Wed Oct 09, 2019 3:10 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Довечера имам цели три мероприятия, от които да избирам, и мисля да дойда на твоето, Дес :) Също, на 18.10 ще има synthwave концерт на живо в Mixtape-a (ако реакцията ви е, "ко речи?", ще рече електронна, но *мелодична* музика. Специално питам Broken Dragon, дали го блазни предложението :) https://bi ...
- Sat Dec 21, 2019 12:08 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Здравейтее
Кои от книгите на Човешката да препоръчам, и да изпратя, на човек, който чете всичко друго освен фантастика, защото не я била грабнала?
Мога да задам и уточняващи въпроси. Общо взето, кои са ни най-подходящите книги за тотално незапознат, но и доста готин и деен човек?
Мерси
Кои от книгите на Човешката да препоръчам, и да изпратя, на човек, който чете всичко друго освен фантастика, защото не я била грабнала?
Мога да задам и уточняващи въпроси. Общо взето, кои са ни най-подходящите книги за тотално незапознат, но и доста готин и деен човек?
Мерси
- Thu Jun 23, 2022 3:02 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Хай. Малко в последния момент, организацията не ми е сила, но все пак.. Утре, 24.06. от 18:30 до 21ч в КЕВА (на Раковски до Билата), ще има представяне на книга с морска поезия на Ники Поета "Заповядайте на музикално-поетичния спектакъл, който сме ви подготвили! Водещ- актрисата и певица Bea MacCartn ...
- Sun Mar 15, 2020 12:59 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Аниме-й!
След препоръка преди време, от нашия местен експерт по японски анимации, Purple, почнах да гледам Happy sugar life . Първо аниме, което гледам сериозно от доста време, и съм приятно изнена ...
- Thu Apr 28, 2022 11:52 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Аниме-й!
Пак съм почнал да гледам анимета, от време на време. Ето две много забавни поредици, които излизат в момента. https://gogoanime.sk/spy-x-family-episode-1 Plot Summary: For the agent known as "Twilight," no order is too tall if it is for the sake of peace. Operating as Westalis' master spy, Twilight w ...
- Mon Jun 29, 2020 8:32 am
- Jump to forum
- Jump to topic
От 2011-а насам, понякога играя Fallen London, най-добрата браузер игра, която ми е попадала, а по това време бях пробвал доста. Thirty years ago, London was stolen by bats. Discover a dark and hilarious Gothic underworld where Hell is close, immortality is cheap, and the screaming has largely stoppe ...
- Sun Jul 26, 2020 1:19 am
- Jump to forum
- Jump to topic
По ред на номерата, игрите които ме интересуваха в това видео - Pyre е рядка комбинация от жанрове, и същевременно, една от игрите с най-лошо съотношение "колко ми харесва концепцията: колко време съм й отделил". Genre tags: Visual Novel, Adventure, Sports, Lite RPG elements. - Оценявам това което пр ...
- Thu Dec 10, 2020 9:17 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Е, завърших днес Fallen London, както бях споменал тук - поне с главния си герой, който съществува някъде от 2010-а насам. Не съм сигурен дали има смисъл да поствам отделни текстове, изва ...
- Tue Jan 19, 2021 5:09 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
На 90+% съм съгласен, поне с тезата че Cyberpunk не беше готов за издаване, все пак ще се отдам на любимата си педантичност (педанщина? :D) Време е за следващият game market crash. Не, или поне, не и само заради Cyberpunk. Игровата индустрия е станала доста по-голяма и обширна от 86-а насам. А за заг ...
- Fri Jun 22, 2018 12:25 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Torment: Tides of Numenera
В предните 2-3 месеца, донякъде спорадично Tides of Numenera. Кал добре знае за това, достатъ ...
- Mon Sep 20, 2021 10:23 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: What a Legend!
Така, минах каквото съдържание има до момента. Лично ме съмнява да я довършат до 2022-ра, при положение че планираното съдържание е 3-4 пъти повече от досега направеното, но и до сега направеното става. Мм, имаше хумор достатъчно начесто, ...