Search found 12 matches

Return

by Вики
Fri Mar 22, 2019 11:05 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ех, магесническа му работа

И един отзив от мен в Goodreads: "Ех, магесниче ...
by Вики
Tue Oct 23, 2018 3:48 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Редакторска работилница, февруари+ 2014

ЦЕНЗУРА Засега нямам въпроси по видовете редакции (само ми трябва малко време да запомня какво означават акронимите :) ). И не се сещам за други видове редакции, които бих направила. Изтеглих си LibreOffice и сега ми показва направените промени, не е както беше с Word. Иначе отговарянето на въпросит ...
by Вики
Mon Dec 10, 2018 11:59 pm
Jump to forum
Jump to topic

Първо, Ради, въпросите ти не са тъпи. Нормално е всеки да има да попита нещо, особено ако започва да се занимава с непозната досега дейност. И, второ, да пусна и аз отговорите на въпросите. 1.1. Искате ли да работите заедно със същия участник и по-нататък (по други текстове)? Защо? Да, бих искала, за ...
by Вики
Tue Feb 26, 2019 11:59 pm
Jump to forum
Jump to topic

Такааа, да се включа и аз. 4. Структурни редакции, с които не съм съгласна 1. 05_zaRed_Dessie Баща й я погледна загрижено. (ПНК) Детето го погледна с ...
by Вики
Mon Mar 18, 2019 12:10 pm
Jump to forum
Jump to topic

Но тогава защо Лазар отново се връща на темата за лудите учени? Дали не се чуди да не би Григор да е прихванал от лудостта на предишните си господари? :D Та, извън шегата, да, след като видях посоченото от теб, забелязах, че надолу се връщаме към луди учени. Дали в такива ...
by Вики
Thu Mar 28, 2019 1:28 am
Jump to forum
Jump to topic

Наминавам да споделя как чудесно се забавлявам да редактирам разказа на Вики. :) Надявам се на Вики да е поне толкова приятно и забавно, колкото и на мен. Мисля, че свършихме добра работа. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ооо, определено ми е супер забавно и приятно. И мисля, че понаучих още някои неща ...