Search found 79 matches

Return

by mitseva
Fri Jun 21, 2019 11:55 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Люба Добрева: Обетът (част 1) // Нощната пеперуда (част

Не бях писала от 4 юни.
Днес счупих каръка по случай рождения ден на Люба. Отпразнувах го с бонбони от белгийски шоколад и малко писане (две сцени, произволно напред в историята).
Та...

Честит рожден ден, Люба! :D :D :D
by mitseva
Mon Jul 01, 2019 1:03 pm
Jump to forum
Jump to topic

Ето го и юлския Camp NaNo . Очаквах го с вълнение, не че имам особена причина за това. Но и след дългата писателска суша, отново пиша с вълнение и мерак, та може би заради това. Този път целта ми не е брой думи, а колко време ще работя над романа. Целта ми е да отделям по 2 фокусирани часа на ден за ...
by mitseva
Tue Jul 02, 2019 2:28 pm
Jump to forum
Jump to topic

Това е много в мой стил, за това си го слагам тук за напомняне, когато имам нужда: Kat Yeh wrote: "Some people say write what you know—I say write what you feel. After all, if there’s one thing we all know, it’s how we feel. Don’t feel like writing today? Write about that. Somewhere in your story, th ...
by mitseva
Fri Jul 05, 2019 1:55 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: The Celestial Way (...)

Whoa! You're almost there. I'm so happy for you!
Go! Go! Go!
JUST DO IT!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Spoiler
Next week I'll have enough free time to start the beta reading. :D I can't wait.
by mitseva
Thu Jul 18, 2019 11:22 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: The Celestial Way (COMPLETED PROJECT)

OMG! OMG! OMG! I'M SO PROUD OF YOU!!!

Image

Image

Image

Ако знаеш само как ме развълнува с тази новина... 8-) 8-) 8-)
by mitseva
Sat Jul 20, 2019 11:22 am
Jump to forum
Jump to topic

Тъй... отчет... Кратък... Пиша - всеки ден. Кога повече, кога по-малко, но за сега успявам с НаНо-вския план да отделям по 2 часа на ден (за щастие в някои дни и повече). Четирите дни на писателския ритрийт ( ка ...
by mitseva
Sat Jul 20, 2019 12:17 pm
Jump to forum
Jump to topic

Благодаря за идеята! Харесва ми "писателски редут" :) Мисля да го имплементирам в лексиката си. :lol: :lol: :lol: Това "скелетно" писане на мен ми помага да не се забивам излишно в неща, ...
by mitseva
Sun Jul 21, 2019 1:13 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Автори споделят

Вдъхнови си ме тази статия - такова вълнение ме обзе докато четох статията, че... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Та, какви са предимствата да пишеш "през просото" без аутлайн: https://blog.stormwritingschool.com/pantsing/ Surprise Yourself; Surprise the Reader I’ve seen it in many author interviews: w ...
by mitseva
Sat Aug 03, 2019 9:51 pm
Jump to forum
Jump to topic

Издухах го тоя Camp NaNo много доволно. Равносметката: - 31 дни ежедневно внимание над романа + 3 дни бонус от август (идеята да си продължа рутината с ежедневното писане) - 22 513 думи написани за 3874 минути (в тях влизат и редакции, както и работа по сюжета) Готова съм до 10-та глава, което е долу ...
by mitseva
Wed Aug 28, 2019 3:35 pm
Jump to forum
Jump to topic

Днес имам повод - работя по проекта точно от една година! :mrgreen: В чест на годишнината завърших 12-та глава. :P :D Предишната глава ми беше сладко изпитание. Имах да пиша любовна сцена. Никога ...
by mitseva
Wed Sep 04, 2019 9:26 pm
Jump to forum
Jump to topic

Сърдечно благодаря за подкрепата! 8-) :D По другия въпрос... ...не че в irl съм цъфнала и вързала по темата (въпреки, че съм любител на кинка), та чак аз си се изненадах колко добре ми се получи. Ама докато не пробваш, няма да разбереш дали ще ти се получи или не. Много се чудих колко explicit да я н ...
by mitseva
Sat Oct 12, 2019 1:31 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Как го правят другите?

Неформалната писателска група Nanocharacters стартира подготовката за NaNoWriMo 2019. Дори за онези от нас, които не планират, октомври е време за подготовка за Нано. Затова може да ни чуете да го наричаме подготомври. Най-малкото правим две неща: 1) Избираме проекта, героите и/или сюжетната идея, на ...
by mitseva
Sun Oct 20, 2019 8:04 pm
Jump to forum
Jump to topic

Не съм писала по проекта от 16 септември. Това всяка ...
by mitseva
Sun Dec 15, 2019 2:11 pm
Jump to forum
Jump to topic

Не съм ъпдейтвала тук от два месеца. Но новините са чудесни. :) В случай, че още не сте разбрали – точно в 4:15 на 14 декември 2019 приключих голямото пренаписване на “Обетът” известно с кодовото име втора първа чернова. Н ...
by mitseva
Sun Jan 12, 2020 6:13 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Как го правят другите?

Читателски клуб за пишещи хора ( https://www.facebook.com/events/798926103919273/ ) Скъпи пишещи другарчет ...
by mitseva
Tue Jan 14, 2020 11:03 pm
Jump to forum
Jump to topic

Свърших нещо много важно и полезно - прочетох си романа от до както си му е реда. Ами доволна съм! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Много самовлюбено искам да кажа, че съм написала хубава книга. Въпреки, че ...