Search found more than 1769 matches
- Fri Mar 06, 2015 11:48 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Не-културни събития
За долните две ви каня топло. Петър Канев е двигателят на „Място за бъдеще“ и Пътуващите университети в Чипровци (за тазгодишния ще ви агитирам тепърва ;)), а Тома Белев... всички знаят кой е. 10. март (вторник) 2015, 18:30 Червена зала Сдружение за изследователски практики представя: Гори, биоразноо ...
- Tue Mar 10, 2015 10:29 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Образованието
Приятели (: Ако сте: на възраст от 16 до 18 години ученици в 10. или 11. клас със среден успех поне 5,00 за учебната 2013/4 с ниски доходи в семейството активни, отворени към другите култури и загрижени за съдбата на света (ще го спасяваме ли, в крайна сметка? :) ) – до 17 март кандидатствайте в Коле ...
- Tue Mar 10, 2015 7:35 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Не-културни събития
Можете да гледате дебата онлайн по Бинар. Тече в момента.Кал wrote:10. март (вторник) 2015, 18:30
Червена зала
Сдружение за изследователски практики представя:
Гори, биоразнообразие и устройство на територията
- Mon Mar 16, 2015 8:42 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Mar 20, 2015 1:15 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Културни събития
Цитаделата: Среща с маски на 4 април На 4-ти април, от 15:00ч във фоайето пред театралния салон на ...
- Sat Mar 21, 2015 4:41 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Книги, автори, размисли творчески и човешки
Отзив в Goodreads за „На изток от Запада“: +1 звездичка за речника. Какво ти, направо речниците. Отдавна не бях се ровил – и радвал – за толкова редки и сочни думи. „Юзче“, „търмосваха“, „гайдуници“, „егрек“... А „бутяли круши“ открих в едно-единствено село . Открих и най-сладките тъждества на My de ...
- Sat Mar 28, 2015 10:59 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Sum: Forty Tales of the Afterlives ...
- Thu Apr 02, 2015 10:54 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: За Филмите и Хората...
Обзорната статия „Какво се случва със и във фантастичните сериали – 3“ на Наско съдържа доста препоръки за прегладнелите. ;) Моите впечатления: Въпреки че ми е трудно да вмествам сериали в само-24-часовия си ден (но пък откакто ограничих все по-безинтересното ми кино, стана по-лесно :D), след горещи ...
- Fri Apr 10, 2015 8:56 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Отзив в Goodreads за „З ...
- Wed Apr 15, 2015 10:38 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Вече няколко пъти съм ви препоръчвал пътуващите университети на „Място за бъдеще“ в Чипровци. А на 24 април ви каня да чуете и видите сами . Заповядайте, изкушете се, запишете се. :) (А ...
- Sun Apr 19, 2015 11:28 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Отзив в Goodreads за „Зелени разкази III“: Впечатленията ми от ...
- Sun May 24, 2015 7:27 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Вече няколко пъти съм ви препоръчвал пътуващите университети на „Място за бъдеще“ в Чипровци. А на 24 април ви каня да чуете и видите сами . Заповядайте, изкушете се, запишете се. :) (... Ако пък пропуснете това представяне, набележете си датите на тазгодишния ни университет: 5 до 11 юли. И ми драсн ...
- Sat May 30, 2015 10:50 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Да разкажа за каквото ви интересува вас.Сайтът wrote:желаещите да се запишат, могат да пишат до Образователна мрежа Място за бъдеще на адрес place.for.future -at- gmail, в страницата на Сдружение “Щастливеца” във фейсбук – на този линк- или направо на сайта ни тук
- Sun May 10, 2015 11:51 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Sum: Forty Tales of the Afterlives вече е излязла и на български . Отзив-с-бонус в Goodreads : „Сума“ няма да ви донесе озарение ...
- Tue Jun 02, 2015 9:42 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Ще ви вземат. Щом Петьо и Ради даже са запомнили, че сте били на събитието през април...
Като се видим на живо (кога да бъде? през „Живи срещи“, някой?), ще разказвам.
Като се видим на живо (кога да бъде? през „Живи срещи“, някой?), ще разказвам.
- Tue Jun 02, 2015 11:25 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Любимите компютърни игри
Тия дни се развличах, гледайки трите Witcher. Специално третият е най-силе ...
- Thu Jun 04, 2015 9:22 am
- Jump to forum
- Jump to topic
С моя Линукс всеки ден благодаря на Youtube и запалените геймъри. Че записват преживелиците си, та да могат и такива като мен да ги преживеят... :D (Но вчера, на лекцията за WoW и геймърството, си дадох сметка за пореден път, че аз винаги съм бил на границата между геймър и читател – наблюдател, кому ...
- Tue Jun 09, 2015 12:04 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Тазвечершното издание на „Истории от някога“ за първи път вкара в програмата 3D четене. Който е бил (демек, Снеж и аз), знае. Другите да завиждат. :P Или още по-добре: отсега да си отбележат 13 юли , понеделник, 19:30, пак в бар „Дак“, когато двама наистина разсмиващи stand-up комици ще се изправят е ...
- Fri Jun 12, 2015 4:21 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Кампания в Indiegogo за заснимане на българския филм „Воевода“ . Избрано: Румена е воевода на бунтовна чета в бруталния мъжки свят на 19 в. Принудена да напусне домашно огнище, тя открива бореца в себе си на сурова цена. Филм за отстояване ...
- Sat Jun 13, 2015 11:03 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Общополезности
Как се превеждат пари от една микросметка в ePay.bg към друга Като се логнете, цъквате „Преводи“ в лентата горе. Оттам избирате „Изпратете пари на друг потребител в ePay.bg“ -> „Въведете нов вътрешен превод“. Попълвате полетата. Пример: ако искате да пратите пари към ЧоБи, „Клиентски номер на получа ...
- Mon Jul 20, 2015 2:00 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Бъдещето
Ето какво измислих аз за след 50 години: Още сте тук? :) ...
- Thu Jun 11, 2015 4:30 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Beyond: Two Souls
Или: от какъв зор да ходим на кино, когато имаме това.
(Особено впечатлен съм от нюансите в човешките отношения, вкл. жестомимиката; свободата да избереш финала си; и уважителното представяне на индианците и скуотърите.)
Или: от какъв зор да ходим на кино, когато имаме това.
(Особено впечатлен съм от нюансите в човешките отношения, вкл. жестомимиката; свободата да избереш финала си; и уважителното представяне на индианците и скуотърите.)
- Tue Sep 15, 2015 10:31 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Сагата chitanka.info и е-книгите като цяло
*въздъх* forum.chitanka.info: Нов опит на „АБК“ за спиране на библиотеката (...) На 21.08.2015 г. се получава ново съобщение, в което от хостинг фирмата обясняват как са получили ново оплакване от „АБК“ за книги в epub формат, които са качени на chitanka.info. Въпросната организация настоява незабав ...
- Tue Sep 22, 2015 4:22 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
По повод линка от ploshtadslaveikov.com: Едната причи ...
- Wed Sep 23, 2015 10:14 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Любе, СТРАХОТНО благодаря за горното (ех, няма как да натисна ръчичката няколко пъти ). Това е нещото, което търсим от години (в добавка на изследването от 2010-а).
По точно, още две такива неща. По пътя на фактите сме само в началото...
По точно, още две такива неща. По пътя на фактите сме само в началото...
- Sun Sep 27, 2015 2:32 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Чак сега открих, че съм забравил да публикувам тоя отзив за Human+ , който оставих в Goodreads още през май: I had high hopes for this one, with its intense beginning, likable protagonist (complete with paranoia and hallucinations), and promise to offer an interface between technology-assisted evolut ...
- Thu Oct 22, 2015 11:39 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Аниме-й!
Тая вечер, след напоителното гледане на Twilight Zone (ммм... приказки за по-големиии!) и Cosmos: A Spacetime Odyssey (ммм... радост за окотооо!) във ФМИ , ще се донаградя (because it's never enough) с последните три серии от Ouran . Съмнявам се да има аниме запалянко, дето да не знае що е Ouran, та ...