Search found more than 3102 matches

Return

by Люба
Fri Jan 04, 2013 9:47 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: За Филмите и Хората...

И от мен един списък. По-стари главно, ама класа са... да има за справка и гледане след време комедии Бонифас Сомнамбула (1951) - с Фернандел Али Баба и 40 разбойници (1954) - Фернандел, Луи дьо Финес и Борвил Д-р (1962) - велика сръбска класика Голямата разходка (1966) - Фернандел, Луи дьо Финес и Б ...
by Люба
Sun Jul 20, 2014 3:14 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Културни събития

Таря на 3 ноември 2014 г. в София с Beauty and the Beat С примерно звучене на места, откъдето е минал вече ФИНЛАНДСКАТА МЕГАЗВЕЗДА ТАРЯ ТУРУНЕН С КОНЦЕРТ В СОФИЯ ПРЕЗ ЕСЕНТА СЪБИТИЕТО Е В ЗАЛА “УНИВЕРСИАДА” НА 3 НОЕМВРИ, А ДАТАТА Е ЧАСТ ОТ ТУРНЕТО “COLOURS IN THE ROAD” Безспорната фаворитка на бълга ...
by Люба
Fri Jan 18, 2013 6:50 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Нов български университет

И от мен един линк от готин преподавател и човек оттам

Десислава Бошнакова

Със специално пожелание за един мой приятел оттук - да чете между редовете и да търси общото послание и истина за красотата от висшето образование ;) (т.е. не се ограничавайте само до НБУ)
by frog
Sun Jan 20, 2013 3:28 pm
Jump to forum
Jump to topic

Културни събития

Гледах, където и колкото прецених, и не видях тема за културни събития, различни от школи, конкурси, ...съмии (summon), activistic ones, Живи срещи & the like. Продължавам да държа на Къртичето в Чешкия център = до 31.01.2013 , четвъртък. m - долу има програма. Начални часове на прожекциите: работни ...
by Лъч
Mon Jan 21, 2013 9:31 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Нов български университет

А сега де... Тия направо ме изумиха! На сравнително достъпно място има връзка за изтегляне на телефон указател , но прибегнах до търсене в гугъл, за да изкарам ето това: m ...не че го няма и в указателя, но откъде да знам точно на кой от петдесетте отдела и подразделения да звъня?!? Та, слагам тук да ...
by AllyVRK
Wed Jan 23, 2013 12:09 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: За Филмите и Хората...

Изпуснала съм - Adjustment Bureau, What Dreams May Come и Limitless при мен това ...
by Radiant Dragon
Tue Jan 08, 2013 11:55 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Любимите компютърни игри

УФ, най-сетне взех, че изписах първоначалния си списък от игри. Като гледам как ми отне 3+ часа само да напиша имената, направо се плаша. От утре започвам да ...
by Лъч
Mon Jan 28, 2013 10:36 pm
Jump to forum
Jump to topic

Не-културни събития :)

Откривам (отново;) темата със следното: ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Филмов фестивал с дискусии "Хранителната независимост и хранителни кооперативи“ Къде : Фридж&Хаспел Център, София, бул. Мадрид 8. ( виж карта тук ) Кога : 30 януари (сряда), 18.00 - 22.00 Събитието е посветено ...
by Dante Lee
Mon Feb 04, 2013 6:01 pm
Jump to forum
Jump to topic

plakat proba 00 nachalna MT.JPG Покана за театър: (Пламен Глогов – по-известен в инет като sarcomadroll – е... несравняем и неописуем. В смисъл на „каквото и да ви кажа, няма да ви подготви за реалността“. Може би си го спомняте от разказа „Афузел“ в един от предните ни алманаси „ФантАstika“.) Аз ми ...
by Лъч
Tue Feb 05, 2013 2:14 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Любимите компютърни игри

Вик, днес си припомних разговора ни (май беше по Нова година) за ето тази игра:

Rise and Fall: Civilizations at War

Не бих могъл да кажа, че е нещо специално, но превключването от "първо" на "трето лице" и обратно много ми допаднаха едно време, когато я играх...
by Nameless
Tue Feb 05, 2013 9:22 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Cloud Atlas / Атлас на облаците

Калчеви впечатления с бонус към тях. Търпи промени и добавки, разбира се, засега са добавяни само неща на фактологично ниво. ~ След „Аватар“ през 2009-а спрях да ходя на кино. ~ Не само заради следния анекдотичен случай: ~ Малко предистория: В Човешката библиотека имам ...
by frog
Wed Feb 06, 2013 1:02 am
Jump to forum
Jump to topic

Писах на сподвижените, защото е спешно.
Филмът "Синият тигър" в събота - 9. фев., 14:30, 90 мин., 5 лв. - Евро-български културен център
http://www.programata.bg/?p=30&l=1&c=1&id=75229
http://modrytygr.ceskatelevize.cz/cs/ho ... s/homepage
by frog
Thu Feb 07, 2013 2:51 pm
Jump to forum
Jump to topic

Фестивалът в полския институт . Трябва да помисля какво ми харесва от него. Че като видях Банско и се ядосах, щото оригиналния фестивал през ноември ми прецака рд-то - едно момиче не дойде заради него. А тя явно като сме слав. филология що да следи к'во се случва и в полския център... Аз знам, ч ...
by frog
Fri Feb 08, 2013 10:30 pm
Jump to forum
Jump to topic

Пиеската беше хубава. 20 човека; някои имаха по повече от една роля + музикант, който свири на още 2 неща + с крак "блъска" дайре + създаваше ефекти по самите струни на пианото - т.е. беше с разкрита фасада. За разказвач са избрали човека с най-хубав British English. На Scrooge малко трудно му се св ...
by Люба
Sat Feb 09, 2013 1:48 am
Jump to forum
Jump to topic

Онзи ден попаднах на нещо много хубаво Експериментално и ... зареждащо откъм симпатично включване на разни готини артистични образи. На мен любимо от досегашните е те това на Йоана Мирчева и Драго Симеонов - Пощенска кутия за приказки Следващото симпатично е на 11 февруари, 2013 г. в София лайв клуб ...
by Лъч
Tue Feb 12, 2013 4:44 pm
Jump to forum
Jump to topic

Общополезности

Сайт за писане на ударени гласни в уеб форми:

http://d.linux-bg.org/download/distros/ ... ccent.html

Бързо лесно и безнервно :)
by frog
Sat Feb 09, 2013 5:35 pm
Jump to forum
Jump to topic

"Ммм", SLC Ама клипчето е от Студио 5 Бързам да ви кажа, защото пак съм много развълнувана. 13.2., 18.00 ч. , „ Забележителни следи - България “, 1 и 2 епизод = „Семейство Прошек“ и „Адолф Вацлав Коларж“, продукция на Чешката телевизия, 2012 г. Лилавия салон на ЧЦ (Вход свободен) Филмите са с българ ...
by frog
Wed Feb 20, 2013 3:18 pm
Jump to forum
Jump to topic

Днес ще са другите 2 епизода. От 18 часа.

Все още не знам на совата кой от двата дни ще ходя.
by Люба
Tue Mar 12, 2013 12:12 pm
Jump to forum
Jump to topic

Едно хубаво предстоящо: Ателие Пластелин Ви кани на Въображението мъртво си представете, моноспектакъл на 20 март, начало от 19:00 и 20:00 часа ателие ПЛАСТЕЛИН, София, ул цар Симеон 48 Това е един от поредицата т.н. „текстове на затворени пространства” – загадъчни, често фрагментарни, минималистични ...
by Люба
Thu Mar 14, 2013 2:51 am
Jump to forum
Jump to topic

Фестивал на козето мляко - Бела речка, 24-26 май, 2013 Goat Milk : ПОГЛЕД НАЗАД 2013-2003 24-26 май 2013 През 2013 фестивалът на спомените Козе Мляко (Goat Milk Festival) в село Горна Бела Речка навършва десет години. Всяка година чрез фестивала пост ...