Search found more than 3102 matches
- Sat Nov 16, 2013 11:57 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Културни събития
Чайната зад фабриката, 17 ноември - глинодеятелства ИГРАЕ С ГЛИНА на грънчарското колело,оцветяване на съдове. Мили приятели, любители на грънчарството и керамиката, каня ви на грънчарскa работилница: Този път ще имате вазможност да правите подараци за коледа и за нова година, за вас и за вашите въз ...
- Sat Nov 16, 2013 1:06 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Не-културни събития :)
Парти на Animal Rescue тази с ...
- Sun Nov 17, 2013 2:34 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
На 19 ноември 2013 г. в 19 ч.the fridge и Социален център "Хаспел" (бул. Мадрид - до Фантастико) Милош Йованович ще представи части от своето изследване на модернизацията на Белград и София през дългия XIX век. Разглеждайки по-ранен и труден период на трансформация, той цели да започне дискусия за р ...
- Fri Nov 22, 2013 4:39 am
- Jump to forum
- Jump to topic
В 2:20 (след 7 часа рекорден кибик) се върнах вкъщи; само с 3 авокади. Само с цветя съм допринесла за 44 лв. без дуото на Лч.
От предните пъти се опитах да обобщя за колко съм допринесла. С неизвестно колебание мога да кажа, че е било общо 87,50...
От предните пъти се опитах да обобщя за колко съм допринесла. С неизвестно колебание мога да кажа, че е било общо 87,50...
- Sat Nov 23, 2013 12:52 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
26 ноември, 2013 г., 17 ч. в зала 19 на Етнографския музей (Двореца) в София, ИЕФЕМ - БАН (ул. "Московска" 6А) Представянето на сборника "Народни песни от Тракия" Повече за сборника в блога: http://iefem.blogspot.com/2013/11/blog-post_22.html Сборникът е с впечатляващо съдържание и визия - над 1000 ...
- Sun Dec 01, 2013 11:02 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Книги, автори, размисли творчески и човешки
Пратих книгата Monoculture на няколко ЧоБити и ги поканих като я прочетат да си кажат мнението тук. Аз ще трябва да я прочета поне още веднъж да кажа нещо за нея. В блога си съм направил предствяне на книгата и авторката и в следните записи: препоръчвам книгата Monoculture F.S.Michaels за мъдростта н ...
- Tue Dec 03, 2013 8:41 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
И едно съобщение в ЧоБи-пощата, малко в последния момент;) Здравейте колеги и приятели, Заповядайте на лекцията на проф. Галин Тиханов "Месторазположението на световната литература /The Location of World Literature/" на 4 декември (сряда) 18.00 часа , Нова конферентна зала, Ректорат, СУ. Темата е ак ...
- Wed Dec 04, 2013 8:13 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Wed Dec 04, 2013 12:20 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Dec 05, 2013 1:46 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Във фоайето на СУ откъм спирката на 280 има изложба за студентските протести от 1989-1991 г. Обикновено траят кратко тези изложби вече. 11. декември, сряда, 19 ч., Национална художествена галерия - представяне на книга на Карл Белман (за когото Илка може би може да каже п ...
- Thu Dec 05, 2013 9:12 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Bude :>Кал wrote:Тоест - и Емо ще свири?
Изложбата в СУ е до 10. януари 2014. И е покъртителна
- Fri Dec 06, 2013 1:05 am
- Jump to forum
- Jump to topic
(-: Ако имате път към Търново. ;) Децата и младежите от Дома за деца „Пеню и Мария Велкови” В.Търново, Дома за деца „Христо Смирненски”, Балван Центъра за настаняване от семеен тип за деца в риск, В. Търново и студенти от ВТУ „Св. Кирил и Методий” ви канят на благотворителен Коледен базар на 10 и 11 ...
- Fri Dec 06, 2013 2:02 am
- Jump to forum
- Jump to topic
FAQ-ът - мивки, мивки... Прочетох 4,5 въпроса и си оставих останалото за друг път да вдигам градуса в моменти като този. Нищо не знам. И телефоните си до дупка използвам. Дори за стария ми трябва батерия, а е на точно 10 години (това е по-стресираща истина от факта, че си стои с предпазната лепенка ...
- Fri Dec 06, 2013 4:14 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Днес, 18:30, Wihnachtsmarkt пред Националната галерия - ще пеят навярно коледни песни Миглена Павлова и Ивайло Донков, които участват в Concerto Antico и Saltarello. Утре който не може да стигне на Първите седем, а има под ръка НБУ, от 17 ч. органов концерт на тамошните ученици на Нева Кръстева. В н ...
- Sat Dec 07, 2013 10:37 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Меги и Ивайло бяха много сладки на тъпия Weihnachtsmarkt. Понякога топлият им дъх беше симетричен. Щели да пеят пак на 15. декември, неделя. И как можах да си помисля, че ще пеят коледни песни... Пеят не ...
- Sun Dec 08, 2013 12:25 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Книги, автори, размисли творчески и човешки
Ще ми се да се офтопична (и ще се поддам на съблазнението), понеже съм (за който ме познава в това отношение де) малко obsessed по темата за промените, моралното и материално остаряване на възприятията (и литературата) ...
- Sun Dec 08, 2013 10:14 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Мария Донева кани на представянето на новата си книга - "Шепа лъскави череши" :) ============================================== Череши в София, +това by Мария Новата ми книга е толкова нова, че е на минус няколко дни :) Първо ще се появи в София, на Панаира на книгата в НДК, на щанд № 326. Който я ви ...
- Sun Dec 08, 2013 11:07 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Само утре е останало като възможност, но .... ========================================= София говори в ушите ти. Поговори й и ти Адресите на пунктовете и работното им време: Дом на киното - ул. „Екзарх Йосиф” 37 Галерия „Васка Емануилова” - бул. „Янко Сакъзов” 15 Бар „Kanaal” - бул. „Мадрид” 2 6 деке ...
- Mon Dec 09, 2013 1:53 am
- Jump to forum
- Jump to topic
http://forum.hrankoop.com/viewtopic.php?f=23&t=824 ...
- Mon Dec 09, 2013 2:04 am
- Jump to forum
- Jump to topic
А това си е баш културно, че и за "Образованието" :) Бета Хаус CREATIVE DRINK vol.3 12 декември, 19:00-21:30, ул. Крум Попов 56-58 CAFE: В третото издание на Creative drink, темата е "PLAY>> ОБРАЗОВАНИЕ" или как да преосмислим и променяме образователната система, така че тя д ...
- Mon Dec 09, 2013 4:19 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Pro boha! 6.XII. Animal Rescue имат 152 621 евро от 210 000 евро! Преди 4 дни бяха ~ 100 000! Май-май работата ще стане!!! :shock: :( Отчет и събития . 172 935 евро от 210 000 евро. I'm tired.................... На 14 и 15 от 14:00 нататък в залата на учебен център Master Class, ул. „Славянска” 24 е ...
- Tue Dec 10, 2013 12:02 am
- Jump to forum
- Jump to topic
11 декември, 2013 - 9 януари, 2014 г. Галерия Арт Алея, София, ул. Уилям Гладстон 51А Изложба на Георги Златев Бояджиев-Бояджана offnews.bg На 11 декември в галерия Арт Алея ще бъде открита изложба на Георги Златев Бояджиев – Бояджана ...
- Tue Dec 10, 2013 10:18 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Покана за творческа изработка на коледна украса от Диви самодиви ================== Здравейте, приятели! Коледа наближава, а заедно с нея и желанието да отбележим празника с нещо специално като подарък или украса на домовете ни. Затова в две поредни недели сме приготвили вече традиционните си Kоледни ...
- Tue Dec 10, 2013 10:37 am
- Jump to forum
- Jump to topic
от пощата: Дом на киното и Културният център на СУ „Св. Климент Охридски” Ви канят на прожекцията на: МАРИМБИ ОТ АДА Филм на Хулио Ернандес Кордон 14 декември 2013, 17.00 ч. Театрална зала, Ректорат на СУ Гватемала-Франция-Мексико, 2010, 73 мин. На испански език с български субтитри Гост-лектор: Цве ...
- Tue Dec 10, 2013 8:28 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Как можах да забравя не-барбароните... От дясно наляво да се чете:
Spoiler
kick scooter, VW Isetta, Smart, Polski Fiat, Mini Cooper, van.