Search found more than 3102 matches

Return

by Radiant Dragon
Wed Aug 08, 2012 2:15 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Федора под лампата [Работно заглавие][Back on-line]

Съжалявам, че този пост не е следващата глава. Реших просто да постна един малък "status update" относно мен и писането ми. Сега, когато вече прехвърлих "барире ...
by Люба
Fri Jan 04, 2013 7:10 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Труд и творчество

Един малко "комерсиален" творчески кръжок с прочит от известни личности, но може и да е приятен. Срок - утре, 5 януари, 2013 г. Но като гледам, явно е с някаква регулярност на провеждането, та следете Цялата информа ...
by Jane Undead
Wed Jan 16, 2013 1:57 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Нова серия работилнички (март+ 2012; януари+ 2013)

Аз съм навита за тази събота или неделя. Имам и какво да редактирам. Само дано успея да се събудя, това ми е мъката сега. Лично аз бих предпочела да е следобед, ако може. А пък и двата дни стават.
by Radiant Dragon
Thu Jan 17, 2013 10:30 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Нова серия работилнички (март+ 2012; януари+ 2013)

Пишещи приятели (: Време ли е да започнем работилничките отново? Припомням условията: Ако сте в София (или имате път през уикендите) – заповядайте на мини-работилнички, с дължина 2 до 2 и половина часа. В работилничките обсъждаме ваши текстове и ви предлагаме редакции по тях, на живо. Водещ обикнове ...
by Radiant Dragon
Sat Jul 14, 2012 1:32 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Как го правят другите?

По примера на Лъч и аз ще постна нещо интересно за разказвачеството като цяло. (Струваше ми се, че имаше една друга тема, но не мога да я намеря. Ако някой модератор я издири, може да плесне следния текст там.) The 22 rules of storytelling, according to Pixar The 22 rules of storytelling, according t ...
by Лъч
Tue Jun 19, 2012 12:29 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Как го правят другите?

Струва ми се, че тук е правилното място за това:

How to Write a Novel Using the Snowflake Method
by Лъч
Thu Apr 11, 2013 9:37 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Федора под лампата [В редакция; ЗАГЛАВИЕ!]

Кал wrote:Съкрати го:

Последният ординарец

Заглавия от такъв тип неминуемо стават легендарни. *смея се, но съм сериозен*

Ей така ли? :P
by Люба
Tue Apr 16, 2013 11:03 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Как пишем есе (с теза)

Не знам дали е позволено допълнение, но ... - Внимавайте да не смесвате 2 аргумента в едно изложение (параграф)! Разбира се, въ ...
by Trip
Fri May 10, 2013 6:55 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Как пишем критика

Мисълта ми беше, защо наблягаш на личността на автора? Или аз наблягам погрешно? Може би въпросът е бил "Можете ли да познаете дилейниевско писане от български автор?" Което влачи много други въпроси със себе си, разбира се :)