Search found more than 3102 matches

Return

by отсъстващ
Mon Jun 10, 2013 12:28 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re

Курсове от Coursera за по добро писане, но на английски. Може да ги видите всичките в категорията Humanities избрана на този адрес https://www.coursera.org/courses?orderby=upcoming&cats=humanities Някои от курсовете вече са се провели, но след време пак ще се провеждат. Fantasy and Science Fiction: T ...
by Radiant Dragon
Fri Jul 12, 2013 1:22 am
Jump to forum
Jump to topic

[СПРЯН ПРОЕКТ] ЗАКОНЪТ НА ЧАНДЛЪР

Проектът се замразява за неопределено време поради лични причини. Целият текст се сваля по същите причини. :!: :!: :!: ПЪРВА ГЛАВА Е ОНЛАЙН! :!: :!: :!: ОЧАКВАЙТЕ ПРЕЗ АВГУСТ! Май 'шъ дойде през Септември. Бее... хвърчи на към октомври. :roll: Изглежда, че ще кацне през ноември. ЗАКОНЪТ НА ЧАНДЛЪР е ...
by JaneObr
Fri Jul 11, 2014 11:03 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Редакторска работилница, февруари+ 2014

Такам, по упражнение 6, на Кал редакцията: 1)а Ирина(, която макар да рече) понечи да каже пак нещо язвително по адрес на свекърва си, но замълча. - не смятам, че това е структурна редакция, по- скоро ми клони към стилова 2) всъщност останалите поправки са структурни, според мен 3) с кои редакции не ...
by Radiant Dragon
Tue Sep 10, 2013 10:25 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: [Announce][TIE-IN!] ЗАКОНЪТ НА ЧАНДЛЪР

Много основателни въпроси. :) Сега, ясно ми беше, че още като натисках бутона "Submit" щеше да има "счупени" неща по разказа, но затова тук форума се казва "Писателска работилница". :mrgreen: Та, да, има по какво да се работи. Все пак ще се опитам да отговоря на нещата, дето знам, че не съм ги оплеск ...
by Jane Undead
Wed Sep 11, 2013 5:24 pm
Jump to forum
Jump to topic

Тоест, той се опитва да я сплаши. Пък аз го взех насериозно. Може би все пак иска да каже, че ще й е по-трудно с гейове? Защото иначе за мене забележката няма смисъл.
by Radiant Dragon
Wed Sep 11, 2013 5:18 pm
Jump to forum
Jump to topic

Благодаря ти за отговорите, мисля че разбрах. Сега ми изникна обаче още един въпрос. Защо праща по нея отряд от гейове, като и те могат да бъдат хакнати? Мхм, кой е казал, че те наистина са гейове? Може просто нашия "буквичар" да се е занасял. :D Пък и според мен (и се надявам добре/прилично да съм ...
by Radiant Dragon
Fri Sep 20, 2013 7:33 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Федора под лампата [В редакция; ЗАГЛАВИЕ!]

Такаа, нов ъпдейт най-сетне! Всъщност защо пиша това? За кого го пиша? Май за мене си... :roll: Е, поне да си поклатя краката малко. И да си трупам post count. :mrgreen: Допълнителната глава е вече написана , слава Богу. Надявам се да си заслужава тлъстите 16 страници, които й посветих. Също така, пр ...
by Radiant Dragon
Sat Sep 28, 2013 1:41 pm
Jump to forum
Jump to topic

Хари Потър фенфик [авто-цензуриран]

Постовете на Снежи (Jane Undead) бяха изтрити от самата нея на 10.10.2013. -- Кал Пускай спокойно. :) Аз лично не съм голям фен на Хари Потър (въпреки че като малък съм го препрочитал доста /go figure/, така че познавам света в дълбочина), но мога да ти предложа поне конструктивна критика по отношен ...
by Radiant Dragon
Sat Sep 28, 2013 7:32 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Федора под лампата [ЗАВЪРШЕН ПРОЕКТ]

Готово. Редакцията най-сетне приключи. (Дата: 28.09.2013, 7:12 pm според Уиндоус. :) ) Ооох, направо не знам как ще поема внезапния СПАД в напрежението. Леле, приключих най-сетне! Свърши се! Край! Финито! ДОТУК БЯХ! (Е, надявам се поне да съм си свършил работата добре. :mrgreen: ) По темата: Ще се р ...
by Radiant Dragon
Sat Sep 28, 2013 9:42 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Федора под лампата [ЗАВЪРШЕН ПРОЕКТ]

Знам, знам, знам... знам, Кал, че ако зависеше от теб, редакции ще има безкрай. :D (Това в кръга на шегата.) Но. Казах го по-рано и все още ...
by Purple
Sun Feb 16, 2014 12:40 pm
Jump to forum
Jump to topic

Както винаги, започнах да пиша дълъг отговор и си затворих прозореца. :ugeek: А. Защо се записахте в работилницата? Какво очаквате от ...
by Purple
Sun Feb 16, 2014 2:57 pm
Jump to forum
Jump to topic

Въпросът с главно В. Да поправям ли "пукнатини" в съдържанието на самия текст - като смисъл и пластове? При положение, че е само пролог. Ще ми се да го направя, но мога и да не се впускам толкова надълбоко :D Да се съсредоточа ли върху "почистването" на основни грешки? Въпросът ми е доколко точно да ...