Search found more than 3102 matches

Return

by Топчо
Fri Jan 28, 2022 11:03 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Редакторска работилница, февруари+ 2014

Първо, още една извинявка за голямото забавяне. Второ, при това упражнение почти всички неща озелених - едно-две ми останаха в жълто. Съгласна съм общо взето навсякъде с определянето на вида редакция от другарчетата ми, макар че може не винаги да съм съгласна с нуждата :D От „озеленените“ редакции в ...
by Тарикат ХХ ранг
Thu Sep 01, 2011 2:41 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Книгите-игри, които ни промениха

Напълно. Момент, ето линкове: Двете колекции британски книги-игри в Пиратския залив . В момента Пешката и аз ги сийдваме. Едната е Fighting Fantasy, тоест "Битки безброй", а другата - качените някога в Underdogs класически поредици. Underdogs, уви, вече ги няма, но тази колекция е качена и в Abandoni ...
by Lachdanan
Thu Sep 01, 2011 11:53 pm
Jump to forum
Jump to topic

Тобиас ми е фаворит в поредицата КМ. Петте части ги цъкахме в родната казарма с още двама чешити. Като ги изиграхме, решихме да си направим custom made герои, като приравним характеристиките им до герои от съответен ранг. Аз си избрах Тобиас де Вантери, фанатично ...
by Mokidi
Thu Jul 24, 2014 10:29 pm
Jump to forum
Jump to topic

„Градска вещица / Ловец на таласъми“

Време му е вече да кажа, че се търсят бета-тестери, т.е. читатели-изпитатели за след 1-ви август за тестове по чистак новичкият КИ продукт на Върджил Д ...
by Trip
Tue Dec 13, 2011 3:02 pm
Jump to forum
Jump to topic

Мен определено ме промениха Кървавите мечове - спомням си как на седем-осем получих първата и дни наред повтарях "Има 40 страници правила! 40 страници правила!" Също така, както се оказа, получих в готова форма нещо, което въображението ми бе правило о ...
by Efix
Sun Oct 21, 2012 11:46 am
Jump to forum
Jump to topic

Новини за книгите-игри

http://www.youtube.com/watch?v=geA4ovuym5M

Завладяващ репортаж по водеща национална медия за жанра!
by Efix
Thu Dec 06, 2012 9:57 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Новини за книгите-игри

На 30 Ноември между 7 и 10 часа в приятна ...
by Efix
Thu Dec 19, 2013 9:47 pm
Jump to forum
Jump to topic

Обновление Коледа 2013 Излязоха двата ...
by Efix
Tue Dec 24, 2013 12:48 pm
Jump to forum
Jump to topic

Facebook група за Книги-Игри, Настолни, Бордови, Ролеви Игри и Фентъзи! Тук при нас ти ще си припомниш и ще научиш повече за Книгите-Игри, които съществуват в България от началото на 90те години и се издават у нас дори и днес! Ние ще те държим в течение за всякакви гейм новини, свързани с този жанр, ...
by Efix
Mon Feb 10, 2014 9:55 pm
Jump to forum
Jump to topic

Какво се случи през 2013 г. в жанра? Ами ...
by Efix
Wed Mar 05, 2014 9:47 pm
Jump to forum
Jump to topic

Очаквани книги-игри през 2014 г. След обзора на 2013-а е редно да погледнем и напред. Третата година, откак отново имаме книги-игри, ни предложи четири издания в голям тираж и още три кратки книги-игри. Дори според най-песимистичните прогнози, 2014-а ще е още по-силна. Екипът на "Призвание герой" веч ...
by Efix
Thu Apr 17, 2014 9:46 pm
Jump to forum
Jump to topic

Всяка година на 14-и Февруари се развихрят спорове дали това е празникът на виното или любовта. За 14-и Април обаче няма да има колебания - тази година това ще бъде денят на Ужаса ...