Search found more than 3102 matches

Return

by frog
Fri Nov 21, 2014 6:31 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Клуб по фентъзи и фантастика към ФМИ

А в днешния филм двойката беше котка и куче :> Как не им се родиха мишлета не знам. Treasure Island ми хареса. С някои работи много, но други можеха да бъдат изпипани или доразвити. Или различни. Оставих едно нещо в 100 :D Тихомълком. По принцип исках да е поне малко тържествено, но явно не ми е бил ...
by erejnion
Sun Nov 23, 2014 9:58 pm
Jump to forum
Jump to topic

- Компютърната стая, клуба по фентъзи и фантастика. tbh, има точно нула възможност да те разбере от подобно обяснение. Зала 100 или Студентския Компютърен Клуб би схванал. Между другото, относно очакванията ми от Дисни филм ...
by frog
Mon Dec 01, 2014 2:04 am
Jump to forum
Jump to topic

Днес бях с три торбички и всичките преместих от лявата си страна да не бият на очи. "Констанtean" го оценявам положително, но е по-мрачен за мен. Така ми изкристализира. ...
by dd
Sun Feb 15, 2015 9:11 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Цитатите, които ни създадоха

Да продължа и аз "зелената" тематика... Из интервю ( та ) с Грегъри Колбърт: I began with social issues. But I realized that if you really want to do something, it is through enchantment that you can inspire people to actually act. People don’t need to go to some white, sterile cubed museum where the ...
by frog
Thu Oct 08, 2015 1:44 pm
Jump to forum
Jump to topic

Утре вечер, петък, от 18:30 ще гледаме Tomorrowland ;) ФМИ през главния вхуд, "зала 100 е наляво по коридора и по 1-2 стълбички надолу пак наляво". Ако не сме там, ще знаят къде точно ...
by erejnion
Mon Oct 19, 2015 1:36 am
Jump to forum
Jump to topic

Най-сетне ще имаме възможността да се съберем и с Рали! It's been quite a while... та, казвах:

Четвъртък (22. октомври) от 19:00
Рали ще носи епизоди на Twilight Zone, както и новите на Doctor Who, и на място ще изберем точно какво, дали някое от тези двете, или нещо друго, което някой друг носи.
by Mokidi
Fri Apr 22, 2016 9:43 pm
Jump to forum
Jump to topic

Копчето за благодарност не ми стига, сори. Джим Бъчър е голям. МНОГО е голям. И новата му серия е много приятна, да не кажа извънредно добра, и пълна с хубави лафове и разкошни внушения. За The Aeronaut's Windlass говоря. The Cinder Spires 1. Много жалко, че, доколкото разбирам, Скълдъгъри не се прод ...
by osobena
Thu Sep 15, 2016 2:43 pm
Jump to forum
Jump to topic

Guilty Pleasures, Laurell K. Hamilton wrote: I talk to myself every once in a while. Give myself a very good advice. Sometimes I even take it.
by Люба
Sat Jul 14, 2018 3:09 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Цитатите, които ни промиха

Тва горното е много мъжко и пряк прочит ;) (само да се заявя от поредицата "сексистки" и разделящи половите) Инак се отбивам да постна нещо краднато от моята учителка от Езиковата в мрежата. Не е нейно. Pepa Docheva 12 July at 08:42 · Литературно-медицински анализ на парчето "Видимо долни" в изпълнен ...
by Radiant Dragon
Wed Aug 08, 2018 10:21 pm
Jump to forum
Jump to topic

На пръв поглед, двама директори на мегакорпорации обсъждат проблемите на клиничното безсмъртие: Observing the naked, full-length holographic image of Duane Alden that appeared to hover in the air between him and the encased brain, the one phrase that came to Simon’s mind was Golden Youth . Duane was ...
by Radiant Dragon
Fri Aug 10, 2018 3:20 pm
Jump to forum
Jump to topic

The statement is really one-sided when taken out of context; but in the book, the author actually has put a decent effort at presenting multiple points of view, each with their pro's and con's - and then has gone the extra mile to present them through non-archetypical characters. For example, the ...
by Radiant Dragon
Fri Aug 10, 2018 8:39 pm
Jump to forum
Jump to topic

Planet of the furries :D : Roseport might have been built by humans originally, but the new-natives who occupied it now were no longer thoroughbreds. Bipeds, tripeds, quadrupeds, even serpentine organisms, were ranged on the open ground between the buildings and the lake; they were mammalian ...
by frog
Fri Nov 16, 2018 3:17 pm
Jump to forum
Jump to topic

Долу-горе така ми действа котаракът Румен всеки рядък път, когато стана част от, ъм... "паплачта", която го чете. Е, има и хубави неща. Но ми е трудно да ги чета. И ми е досадно колко е известен. Аз не обичам твърде известните явления. Anyway. Има книга... https://www.facebook.com/kotarakutrumen/vide ...
by Vessey
Fri Dec 21, 2018 10:30 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Daniel Bensen

В пощата на ЧоБи Daniel Bensen wrote:I am pleased to announce that Junction's book launch will take place at Fox Book Cafe on 32 William Gladstone at 7pm on Thursday, the 10th of January. Please invite everyone you know ;)

Dan
by Vessey
Fri Jan 11, 2019 7:09 pm
Jump to forum
Jump to topic

Daniel Bensen написа: https://ci5.googleusercontent.com/proxy/abgefHQmKy3aaSbr1rHJNgyAQjQmPKBq8YbCe5Sq6NVpHRrxf6XetWzk0bqkDb4RcCTvj0TR0WeRBHSJPjSaoEj4rPFWdcYpcQySa18frnh__KFAU5NKAEAJMbzk98PaeDi67rYITkMZQeFICGpsQsr4wwg8aeJKWg=s0-d-e1-ft#http://www.thekingdomsofevil.com/wp-content/uploads/2019/01/20190 ...
by Vessey
Tue Mar 12, 2019 7:34 pm
Jump to forum
Jump to topic

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/OyenfA7kvUgNjq0GTNkEMJVEfvMh3_oIgL3Hsm9dg-jkx5Ut11tYhOMgOHJ_0BwaZFxOrHCdlZFNuJya8L54xxyUHsDE9x6w0NrmOasn=s0-d-e1-ft#https://m.media-amazon.com/images/I/5138Ldc6hrL._SL500_.jpg I am quite excited that Tantor Media (Tantor freaking media!) has recorded this ...
by брръм
Wed Jul 10, 2019 12:29 pm
Jump to forum
Jump to topic

Не съм сигурен дали е за тук, но.. Из Study Warns Carbon-Saturated Oceans Headed Toward Tipping Point That Could Unleash Mass Extinction Event Chaos is opportunity, and the reality is there will always be a way to live your life for as long as you're alive. Be fucking awesome. Become a leader in thes ...
by mitseva
Sat Jul 20, 2019 7:57 pm
Jump to forum
Jump to topic

“And once the storm is over, you won’t remember how you made it through, how you managed to survive. When you come out of the storm, you won’t be the same person who walked in. That’s what this storm’s all about."
~Haruki Murakami~
by mitseva
Fri Dec 27, 2019 10:27 pm
Jump to forum
Jump to topic

“I wish I could convey to you the excitement and insane joy of it [creating], which nothing else touches - not making love, not that wonderful glass of orange juice in the morning; nothing! Nothing touches the extraordinary, jubilant sensation of being caught up in this thing - so that you're not j ...
by negesta
Wed Jun 03, 2020 7:00 pm
Jump to forum
Jump to topic

You may have noticed that the books you really love are bound together by a secret thread. You know very well what is the common quality that makes you love them, though you cannot put it into words: but most of your friends do not see it at all, and often wonder why, liking this, you should also ...
by Andrey358
Thu Dec 09, 2021 1:09 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Divinitas

Б ...
by deni
Mon Sep 12, 2011 10:41 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: ЧоБи на On! Fest! (17-18.09.2011)

Аз както казах вече 2-3 пъти в пощата е почти 99% сигурно, че ще дойда. (хихи, ще ...
by Тиана
Wed Nov 02, 2011 11:31 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Фантастивал (17–22.10.2011)

На мен много ми хареса. :) Въпреки че успях да присъствам само на 2 от 6-те дни... :( Най-много ми хареса изложбата на българските художници и книжния пазар/базар. За следващия път бих посъветвала място, което е една идея по-топло и уютно. :roll:
by stanev
Fri Apr 06, 2012 1:35 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Живи срещи

Неделите по принцип ми се засичат със срещите на комиксбистрото - един друг форум.Става ли да се виждаме следобед в събота ( по-рано от 15,00 не мога )? Освен това, мисля, че трябва да си набележим едно подходящо заведение с маса за десетина души и ...
by frog
Sat Jan 19, 2013 1:57 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Преглед на книжарниците

Вчера като ходих за отчитане в "Лексико" ми се потвърди доброто впечатление за човека. До голяма степен не знаех какво да правя и ситуацията допълнително се запече с изтощаването на GSM-а ми, по който Калин трябваше да уговори неща с Владимир. Вл. прояви нестихващо търпение и дружелюбност през цялот ...
by Лъч
Sat Apr 20, 2013 10:36 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Живи срещи

Аз пък ще опитам да привлека повече внимание към темата с ей това: http://youtu.be/9c6W4CCU9M4 :) ...намерено от ей тук: http://www.educationfutures.com/resources/timeline/