Search found more than 3102 matches

Return

by Лъч
Sun Apr 21, 2013 12:16 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Живи срещи

Заповядай: http://www.clipconverter.cc/download/vEGDa8ML/16398628/

Чрез тоя сайт можеш да сваляш всякакви видеа от сайтовете, които поддържат, като директно могат да ти ги преобразуват в други формати (от наличните). :)

Не успях да прегледам цялата страница с Education Timeline, но съм сигурен, че има и други интересни неща. Просто това ми допадна. (-:
by frog
Sat May 18, 2013 1:35 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Преглед на книжарниците

Кал wrote:27. Книги и... (Оксиарт)
в началото на ул. Любен Каравелов, до НДК
тел. 0899 100888

Най-случайно вчера минах по цялата Любен Каравелов и като стигнах до края ѝ, усетих се, че нещо не е наред, защото не видях една книжарница.
by отсъстващ
Sat Jun 29, 2013 11:52 am
Jump to forum
Jump to topic

Е-книгите

Тема за начините, по които електронните ни книги (могат да) стигат до читателите. -- Кал Дигитална библиотека (евтино електронно устройство за разпространение с местен обхват на файлове) , достъпа до която е чрез wifi. Полезна при местно разпространение на дигитални файлове и има други примери на ли ...
by frog
Mon Jul 01, 2013 11:04 am
Jump to forum
Jump to topic

Вижте к'во, имаме ден :D . На тоя номер днес най-накрая им беше активен GSM-ът и миналата седмица са се преместили на
Пенчо Славейков 29 и работели от 10 до 18 ч., и книгите ни били изложени там.
Чак ми стана смешно като чух на коя улица (бул.) :lol:
by Лъч
Mon Aug 05, 2013 6:56 pm
Jump to forum
Jump to topic

Аз искам и май даже съм свободен! (: (до последно повикване, разбира се;)
by frog
Wed Aug 07, 2013 1:18 pm
Jump to forum
Jump to topic

Омразните са задрасканите. Това: 1. Пингвините ул. "Прага" 7 (на ъгъла с ул. "Райко Жинзифов") тел. (052) 606 571 2. Пингвините ул. "27 юли" 13 тел. (052) 631 913 3. Пингвините ул. "Яне Сандански" 1 тел. (052) 623 370 4. Пингвините пл. "Митрополит Симеон", Козирката тел. (052) 623 380 5. Пингвините P ...
by отсъстващ
Thu Dec 12, 2013 8:31 am
Jump to forum
Jump to topic

Аз се заявявам като присъстващ на срещата. Подробностите са без значение и без това се чудя как да се чупя по празниците, че става бая изнервящо.

Ще присъствам на Коледа, ама във времето около нея всички близки настръхват. Аз си имам обяснение, ама да не става социално-психически анализ поста ми.
by negesta
Thu Dec 12, 2013 11:53 pm
Jump to forum
Jump to topic

Това е хубаво предложение, Любе.
Макар на мен да не ми е много срещащо се, и въобще...
Ние обикновено прекарваме Коледа по пътищата:( и не зная на кои дати ще съм отново в Търново. Може би от 27-ми и нататък.
Spoiler
Жоро, и аз така.
by Борислав
Fri Dec 13, 2013 9:14 am
Jump to forum
Jump to topic

Собствен онлайн магазин

Имало ли е обсъждания за създаване на собствен онлайн магазин на Човешката библиотека? Книгите се трупат лека-полека и усещам, че нуждата от централно място, на което да се съберат за показ, все повече се увеличава.
by отсъстващ
Mon Dec 16, 2013 2:31 pm
Jump to forum
Jump to topic

Свободна книжарница

На това събитие може да видим дали можем да даваме е-книги, че са им по-малко разходите (може просто да им ги пращаме на имейлите). За сега само един път се е случвало, но подозирам, ще продължат да го правят. Свободна книжарница на 24 май 2013 г. бе първата обща акция на националната мрежа, която вк ...
by frog
Tue Dec 23, 2014 12:14 am
Jump to forum
Jump to topic

Къде даваме книги

В следните райони в София е удобно да се виждаме, за да ви предадем желаните книги ;)

- мол "Сердика център" на бул. Ситняково 48 всички дни освен сряда.
by frog
Tue Dec 23, 2014 12:45 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Къде даваме книги

Препоръчваме коректни книжарници и партньори, при които се намират някои наши книги: - Български книжици - Нисим - Другият замък – получавате отстъпка 10% ;) - Лексико - едно определено място на пл. Славейков - VІ маса, ако можете да откриете коя е - Книги и... и някои други, които скоро не сме наве ...
by frog
Mon Feb 16, 2015 1:20 pm
Jump to forum
Jump to topic

Любче, изумително. С коричната се запознавате в книжарниците. http://choveshkata.net/forum/viewtopic.php?p=19385#p19385 Знаеш ли, темите за хартиените книги (не за конкре ...
by frog
Tue Feb 17, 2015 2:31 am
Jump to forum
Jump to topic

Любче, днес след твоя вопъл свърших една работа, дето от години ме тормози - оправих скрола на началото на предната страница. А за статично то - ами опитах се да ти посоча, че отскоро има специфична тема, дето се вижда от блога, а във форума всъщност не е просто тема, а Announcement "Къде даваме кни ...
by svetliche
Wed Mar 11, 2009 3:08 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Човешката - под носовете ни

Мили, искам да ви споделя, че преди няколко дни във факултета ми имаше тържество в памет на професор Александър Фол - m Той е починал преди 3 години, но въпреки, че е знаел, че му остава малко, е посветил времето си, духа, страстта към преподаването д ...
by frog
Fri Mar 08, 2019 4:21 pm
Jump to forum
Jump to topic

Feels празнично indeed

До появата на формуляр за хартиени книги понякога ми се налага следното, но не чак в такъв 20-заглавиен мащаб :D Ако някой не знае как да продава книги на ЧоБи, моля да се огледа. Или да си размърда ...
by frog
Sun Feb 16, 2020 5:15 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Пазаирът на книгата: защо НЯМА да си купя книги от него

Изд. "Фют" обясняват "ЗАЩО НЕ ПРОДАВАМЕ КНИГИ С ОТСТЪПКА?" и поради що аджеба в такъв случай участват на изложения.
https://www.fiut.bg/news/index/view/?id=99
by frog
Fri Mar 06, 2020 5:00 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Къде даваме книги

Гласим се да участваме на неделния Фермерски фестивал Оборище 2020 . Първите ни дати ще са 29 март* и 12 април . Винаги от 11 до 18 ч. Там ползваме корична цена. По-нататък евентуално следват 26 април, 31 май , 28 юни, 26 юли, 30 август, 27 септември, 25 октомври, 29 ноември, 20 декември. * Непосред ...
by frog
Sun Mar 22, 2020 7:15 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: ЧоБи изяви (и издънки): 2019+

На първия си карантинен live Миро беше забранил/или не беше разрешил публикуването на коментари в събитието. За втория си live , дето ще е на 26 март, имаме позволение да пишем, щото уж чака и поръчки на песни, нали, НО всяка публикация ще се одобряв ...
by frog
Sat Apr 04, 2020 2:09 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Пазаирът на книгата: защо НЯМА да си купя книги от него

Издателствата и книжарниците в момента. Изброени са и онлайн отстъпки за отделни издателства, което просто си значи, че все едно си отишъл в книжна борса и си пазарувал на едро без посредничеща книжарница, дето да ти фалира. Е, някои не дават чак 30% като в борса, други пък дават повече. https://www. ...