Гласове от отвъдното

Човеците, които ни подкрепят: вие :D
Споделете се, нека се запознаем... започваме да се събираме.

Гласове от отвъдното

Postby botan » Wed Aug 03, 2016 9:23 pm

Като за начало искам да се извиня за моята неграмотност, която вероятно ще избоде очите на професионалисти като вас и факта, че буквално цопвам тук от нищото, всявайки смут в иначе спокойните води, но искам да се свържа с един конкретен човек и единствената опция, която намерих за това беше този форум. Ако съм на правилна следа де, защото, Боже, колко сте потайни всички! :shock:
Става въпрос за едно отдавна потънало в прах приятелство между мен и едно момиче. Вероятно забравено от нея, но аз все още си спомням и се питам как е тя и цялата компания, с която преди бяхме толкова близки. Това момиче се казваше Илка Чечова, би трябвало да е около 23-24 години към тази дата. Беше много умно и начетено хлапе и за това изпитвам такава сигурност, че животът я е оплел около книгите. Спомням си и още детайли, но знам ли дали е удачно да ги споделя... :roll:
Бялата бегония от забравените ми приятелчета не оцеля, но споменът за нея се заши върху мен и изигра изключително важна роля върху формирането на личността ми. Благодаря ви Илка, Ели и Габи!

ПП: Ще се радвам, ако съм оцелил правилната Илка и тя си спомни за мен. А още повече ще се радвам ако пожелае и да се свърже с мен, за това оставям своят имейл: atanas.tanev маймуна abv.bg Знам - стрелба в тъмното, но щом виждам светлина сред сенките, защо да не опитам?!

Поздрави от лудото ви очилато приятелче! :D

botan
 
Posts: 3
Joined: Wed Aug 03, 2016 8:20 pm
Has thanked: 0 time
Has been thanked: 1 time

Гласове от отвъдното

Postby Светлоока » Sat Aug 06, 2016 10:43 am

Наско? Наскооо!!!


Аз съм! Леле, колко пъти съм се сещала за теб и съм те търсила из Фейсбук, но понеже не си спомнях фамилията ти, не успявах да те намеря.
Много ще се радвам да се срещнем след толкова много години (може би 10?) и да залепим каквото е било счупено. Съжалявам, тогава бях тийнейджър на настроения.
Впрочем, Лени ми каза, че веднъж сте се засекли в метрото. С нея сме все така добри приятелки, с Габи вече не поддържаме контакт. Има си причини. Боже, колко имаме да си разказваме! :)

Все така пиша стихове, но са най-вече текстове към песни. Ти още ли се радваш на люцерна? :D

За контакт с мен може да ми пишеш по имейл: ilka.chechova в abv, gmail или mail.ru (което и предпочитам ;)) или по Фейсбук (Сивоока Вълчан). Разбира се, може и по мобилния да се свържеш с мен – не съм го сменяла от Кукун дядо, само че сега съм в Швеция. Връщам се на 19 август. Ще се радвам да се срещнем!


Прегръдки
User avatar
Светлоока
talebærer
 
Posts: 222
Joined: Wed Aug 17, 2011 9:51 pm
Has thanked: 67 times
Has been thanked: 360 times

Re: Гласове от отвъдното

Postby botan » Mon Aug 08, 2016 11:25 pm

Същият! Нямаш представа колко се радвам, че си ти! Бях се зарекъл, ако всичко друго се провали, да облепя квартала с йероглифите, които ползвахте навремето. :mrgreen:
Защо да не се радвам на люцерната? Е, вече не я жъна така бурно, защото нямам мишоци, но Люцкан все още се разтапя при вида й. :lol: Жалко, че вече прецъфтяха, иначе щях да ти покажа клонка от променлива люцерна на живо. Никоя камера не може да придаде цялостно съвършенството на това растение. :shock:
Image
Sand Lucerne, Die Bastard-Luzerne, Medicago sativa ssp varia by Dave, on Flickr

Няма да ви спамя повече в хубавото форумче! Много ви се радвам, бъдете здрави и все така продуктивни!
А ние със Сивоока ще наваксваме. :D
botan
 
Posts: 3
Joined: Wed Aug 03, 2016 8:20 pm
Has thanked: 0 time
Has been thanked: 1 time

Re: Гласове от отвъдното

Postby frog » Tue Aug 09, 2016 2:47 am

Моля и благодаря. You are most welcome to share more of your joys.
Бялата бегония има с какво да бъде заместена като растение, не и заменена като спомен.

Скрит текст: покажи
и все така продуктивни

This some kind of joke? :|
User avatar
frog
добромет
 
Posts: 3265
Joined: Mon Nov 19, 2012 12:27 am
Has thanked: 115 times
Has been thanked: 3586 times

Re: Гласове от отвъдното

Postby botan » Wed Aug 10, 2016 12:09 am

Не съм сигурен дали като растение би могла да бъде заместена вече. С времето образа й придоби размити очертания изпълнени с мистичност и митичност. Тя постигна своята заветна цел в живота си и всяко друго нейно физическо въплъщение го чувствам като излишно. ;)
Занимавам се предимно с ботаника. Имам колекция декоративни и екзотични растения. Ще се радвам ако мога да помогна в случай, че имате нужда в тази насока. Понякога и аз пиша стихове, но ги намирам за плоски и детински.
Да си призная имам съвсем, съвсем бегла представа за това къде точно се намирам :? , за това ако нещо прозвучи сякаш се шегувам с вас, то е било съвсем неволно.
botan
 
Posts: 3
Joined: Wed Aug 03, 2016 8:20 pm
Has thanked: 0 time
Has been thanked: 1 time


Return to Приятелите

Who is online

Users browsing this forum: CCBot and 0 guests