Места за подкрепяне заради (д)ефекта от изолацията

Пътищата: на книгите от библиотеката до вас - как да ги скъсим най-много; нa човеците към човешките цели - как да ги вървим най-дружно.

Места за подкрепяне заради (д)ефекта от изолацията

Postby frog » Fri May 15, 2020 12:21 pm

Места, откъдето да провеждаме свръхкамерни излъчвания (или записи), за да подкрепяме домакините в трудни времена да не пресъхва финансовият поток към тях – ако искат, разбира се (първоначално идея на Миро):
- Абордаж
– Другият замък - все пак имат наши книги за продан
- ...

На 6 април Замъкът wrote:Привет на всички! Тъй като краят на положението продължава да се отлага във времето, решихме все пак да излезем от подземието си и направихме Discord за информация, уговаряне на онлайн игри и друго компенсиране на любимите ви компании. Най-накрая пуснахме и Patreon страница, през която можете да си вземете бъдеща месечна карта или просто да ударите едно рамо. Магазинната част на замъка работи от тази седмица (при стриктни санитарни изисквания, бел.ред.), както обикновено изпращаме и поръчки.

Discord: https://discord.gg/euCaVZd
Patreon: https://www.patreon.com/castlebg
На 13 април Замъкът wrote:Какво се случва със замъка в странните времена?

След цяла седмица в Patreon и преди всичко останало, искаме да благодарим на всички, които ни подкрепиха с предварително поръчване на абонаментни карти. Честно казано, не очаквахме такъв първоначален наплив.

Другото, което бързаме, е да успокоим, че замъкът си е на място и масите му ще ви очакват тук след края на ситуацията. Засега продаваме игри и изпълняваме предварителни поръчки. За съжаление, като напълно "тухлено-хоросанен" магазин, не бяхме подготвени за особено удобен избор онлайн - ще се опитаме да поправим това скоро.

Има ли основания за притеснение за клуба? Не и в момента. Единствено от това, че все още не знаем колко ще продължи периодът и стратегията за него изглежда малко неясна. Как можете да помогнете? Купете си игра или карта (още веднъж благодарим на изпреварилите); елате в нашия Discord, събираме масовка.

До нови срещи - виртуални и, надяваме се не толкова далеч, замъчни!
Днес са ме издебнали, след като обобщих, & wrote:На вниманието на всички придворни и посетители от далеч: новите мерки се оказаха старите мерки и поне за този уикенд няма как да събираме хора по масите. Продължаваме да следим променящите се правила на обстановката и работим магазинно всеки ден без сряда от 11:30 до 20:30 :)

Скрит текст: покажи
За всички които я очакват, Икория пристигна (това включва и prerelease пакетите и командирите). Ще се видим, ако наминавате да си вземете гигантско чудовище или зар - а във всички останали случаи, активни сме в Discord.
Бесовете ви чувам“ ~ Jane Eyre Grisel. I refuse to be there for you when you need me.

User avatar
frog
добромет
 
Posts: 3154
Joined: Mon Nov 19, 2012 12:27 am
Has thanked: 114 times
Has been thanked: 3652 times

Re: Места за подкрепяне заради (д)ефекта от изолацията

Postby frog » Sun Feb 14, 2021 7:08 pm

init Lab, след като вчера започнаха местене, продължават с усилията. Мен климатикът вчера ме продуха 3,5 ч. и поради това до късно вечерта не можах да се стопля, така че днес не помагах с инвентаризацията. Ще следя процеса и като се закрепя, ще отида. Казала съм, че мога и да чистя на старото и новото място.
https://initlab.org/6758/migration-prog ... 14-02-2021
Вчера описах само ~ 140 книги - далеч не всичките от етажерката, която ми беше поверена. С другите се надявам да са се справили след щателна уборка, за която, кхм, късно се сетиха :lol:
Разделението "ценни / за подпорки" не вярвам да го забравя :lol: :lol: :lol:

Обичам да помагам на хората да се местят ^_^
Ако имате излишни кашони/щайги/касетки – донесете ги.
Бесовете ви чувам“ ~ Jane Eyre Grisel. I refuse to be there for you when you need me.

User avatar
frog
добромет
 
Posts: 3154
Joined: Mon Nov 19, 2012 12:27 am
Has thanked: 114 times
Has been thanked: 3652 times

Re: Места за подкрепяне заради (д)ефекта от изолацията

Postby frog » Mon Mar 15, 2021 12:07 am

С Абордаж днес се изчеткахме взаимно. Но първо попитах джуджу Здравко кога смята, че има смисъл да почваме да правим събития. Казва още сега, но в момента може до 25 човека. Т.е. полуприсъствено-полуlive литературно четене. Докато (ми) се избистри събитие, може и да стане за повече от 25 човека.

Четката е, че искам да занеса от магичната наливна жива медовина Meadly за рождения ден на тате на 21 декември. Увери ме, че ще има целогодишно.
Другата четка е, че смятат да си рамкират поздравителния адрес :lol: :D :D В момента бил на свитък.

Нещо за медовината:
4 000 000 цветя – толкова цветчета са били посетени от пчелите, за да направим 1 литър медовина.

https://abordage.bg/medovina
https://meadly.bg
https://www.youtube.com/channel/UCOvxMz ... X5KX2oCBVQ
https://darikradio.bg/vesti-v-zanaata-s ... pitka.html
https://webcafe.bg/story/toy-znae-tayna ... ovete.html
https://bnt.bg/news/napitkite-na-nashit ... 0news.html

Днес опитах живата медовина, защото са приключили с греяното вино. По-вкусно и интересно нещо скоро не бях пила :shock: :shock: :shock:. Потвърждавам: свежа, живителна, комбучена и, кхм, пристрастяваща.
Фино газирана, 5% алкохолно съдържание.

Пропуснах да отбележа как се казва бялото мишче пиратка от Абордаж – Айла, Д-р Isla.
Бесовете ви чувам“ ~ Jane Eyre Grisel. I refuse to be there for you when you need me.

User avatar
frog
добромет
 
Posts: 3154
Joined: Mon Nov 19, 2012 12:27 am
Has thanked: 114 times
Has been thanked: 3652 times


Return to Пътешествието

Who is online

Users browsing this forum: CCBot and 0 guests