На 25 и 26 април в София ще се състои дебютното издание на Форум „Нови и действащи алтернативи в образованието“. Целта на форума е да предостави трибуна на нови и действащи училища и организации, използващи алтернативни методи на преподаване и общуване. Организатор на събитието е “Серендипити” - пространство от нов тип за срещи, дебати и общуване.
Кал wrote:Вече няколко пъти съм ви препоръчвал пътуващите университети на „Място за бъдеще“ в Чипровци. А на 24 април ви каня да чуете и видите сами.
Заповядайте, изкушете се, запишете се.
(... Ако пък пропуснете това представяне, набележете си датите на тазгодишния ни университет: 5 до 11 юли. И ми драснете един ред на мейла, за да ви държа в течение.)
Сайтът wrote:желаещите да се запишат, могат да пишат до Образователна мрежа Място за бъдеще на адрес place.for.future -at- gmail, в страницата на Сдружение “Щастливеца” във фейсбук – на този линк- или направо на сайта ни тук
Кал wrote:Тая година кандидатстването за Колежите на обединения свят ще е до 24 януари 2016.
Вижте Наско, един от новите ни ученици там.
И ръчкайте будните си приятелчета в 10/11-и клас отсега. Повече инфо ще има на горния линк.
Люба wrote:[...]
"Обичам да почивам сред природата". Чак след като поразчоплихме с разговор къде е тази "природа" - планина, море, равнина - стана ясно, че те имат предвид, че "природата" е "планината". И се замислих доколко може би има някакво наслагване на разбиране, че природата е чистото, зеленото, горското, съответно - планината. И всъщност морето не се възприема като "природа", при все флората и фауната там. Дали защото човешкото преселение е по-осезаемо или не? Не знам.
[...]
Здравей, Лъчо, да предвиждаме да има, но още изясняваме условията и темата, а и формата. Ще ти пиша до края на другата седмица. Ако има заинтересоваин студенти - добре дошли са. Трябва да си предвидят 250-300 лева за 6 дни - спане, храна и обучение. Пътят е безплатен, с оранизран бус.
Поздрави и ще се радвам да се видим, още повече - ако и ити решиш да участваш.
Хубав ден,
Ради
Cliff_Burton wrote:Освен директно с пари може да помогнете и с контакти, разпространение на информацията или материали втора ръка
Users browsing this forum: CCBot and 0 guests