Зорница wrote:Не мисля, че трябва да се цитират теми и мнения от съвсем различен форум на съвсем различна тема. Ако ще казвам нещо, го правя по желание и на мястото, което сама си избера. И изобщо не знам защо превръщате този форум в един вид мирър на онзи - губи се смисълът според мен. Ако искате да създадете нещо ново и различно, то няма как да го направите с цитати. Това важи както за конкретния случай, така и за изкуството като цяло. Но това си е личното ми мнение...
Последно на темата - честно, съмнявам се, че някой е забелязал, когато напуснах другия форум. Още по-малко се съмнявам, че липсвам на някого. Така реших, така и направих. Не съм се регистрирала тук, търсейки алтернатива или - не дай боже - някакъв реваншизъм. Регистрацията ми тук е доста по-стара и по други причини. И се надявам да спрем до тук с темата за "онова място" - аз продължавам да имам много добро мнение за много хора и идеи от тази общност и това че съм изтрила една регистрация, не ме променя като почитател, нито като човек.
Не знам, нещо не мога да се ориентирам в момента как да сложа горните два параграфа като офтопик Ако някой може, би било добре...
~ ~ ~
Първо - благодаря за дългото споделяне, наистина.
Сега само ще "отразя" няколко нещица в него:
Не мисля, че трябва да се цитират теми и мнения от съвсем различен форум на съвсем различна тема. Ако ще казвам нещо, го правя по желание и на мястото, което сама си избера.
И аз не мисля, че трябва.
Но мисля, че имам правото да повторя неща, които:
а) съм казал аз;
б) са ми важни и актуални.
И изобщо не знам защо превръщате този форум в един вид мирър на онзи
Така ли правим? Наистина?
*това тук е кончестата ми усмивка. С оголени венци, много зъби*
Zornica wrote: Не съм се регистрирала тук, търсейки алтернатива или - не дай боже - някакъв реваншизъм. Регистрацията ми тук е доста по-стара и по други причини.
Знам.
Но искрено се радвам, че пак се явяваш, и вече активно.
Имаш ли нужда да ти казвам защо? (Предполагам, че не.)
И ще се радвам да споделиш защо си се регистрирала навремето. Но - ако ти искаш. И навярно не точно в тази тема. Харесай си някоя.
И се надявам да спрем до тук с темата за "онова място" - аз продължавам да имам много добро мнение за много хора и идеи от тази общност и това че съм изтрила една регистрация, не ме променя като почитател, нито като човек.
Тук ще си замълча тактично. Може би по-нататък ще кажа каквото ми се е събрало за казване. И не тук.
(А на мен рядко ми се събира толкова много.)
Сега само толкова ще одраскам:
Когато едни страхливци си трайкат твърде дълго, други страхливци тържествуват.
И да - каня и вас, всички, което четете наоколо, да избягваме темата за онова място. Ако пак я зачекнем... не се знае кой откъде ще ви се стовари.
(Има например един Лош чичко тъдява... :/)
Не знам, нещо не мога да се ориентирам в момента как да сложа горните два параграфа като офтопик Ако някой може, би било добре...
Няма такъв бутон тук. Просто цепим в отделна тема, като се насъберат повече/по-конкретни офф-ове.
(Подозирам, че тоя ми пост например ще замине някъде там.)
ако туриш някъде чифт добре развити млечни жлези (тук мога ли да кажа "цици"?)
Можеш и "цомби" да кажеш, ако точно такава изразност ти трябва.
Позволено ни е (дадено ни е ) да ползваме езика си - че и разни други - в цялото му богатство.
Стараем се да не го правим по или против други хора. Тоест - само по темите.
... И пращам към Светла.
~ ~ ~
Радо wrote:И да приключим темата за миръра от моя страна - цитати аз давах. Не виждам измислен друг начин да коментирам мнение което не отговаря на истината освен да го цитирам. Други цитирания няма да има защото с това което написах изчерпвам темата от моя гледна точка, и няма да се занимавам повече.