Тема за новата книжарничка/магазин/клуб, където се спотайват и нашите книги.
(Бивша "Паренсов", номер 35; а после „Майор Юрий Гагарин“, номер 30. )
Клуб „Другият замък“
- Кал
- Първопроходец
- Has thanked: 3103 times
- Been thanked: 2531 times
Клуб „Другият замък“
Last edited by Кал on Wed Dec 09, 2020 10:30 am, edited 2 times in total.
Reason: обновяване
Reason: обновяване
- Кал
- Първопроходец
- Кал
- Първопроходец
- Radiant Dragon
- Global Moderator
- Has thanked: 367 times
- Been thanked: 626 times
Re: ж.к. Полигона, бл. 43, партер
Актуализирам... с пет години закъснение.
По мое скромно мнение (или може би не чак толкова скромно), "Другият замък" в момента е най-добрият хоби клуб за настолни игри в град София hands down. Level Up и Абордаж са другите участници в Топ 3, обаче никой не може да се мери с постоянният хъс и ясната визия на Стефан и Тони.
Ключовият недостатък на клуба е, че се намира на относително некомуникативно място - наблизо е единствено автобусната спирка на Окръжна болница, която е голям транспортен възел, обаче предимно за околните райони (Младост, Дружба, Слатина) и центъра от Орлов мост нататък. Най-близкото метро е на 25-30мин. пеша, което е далече. С кола също не е удобно и няма паркоместа наблизо.
И клубът въпреки всичко е пълен непрекъснато през последната година. Talk about a success story.
По мое скромно мнение (или може би не чак толкова скромно), "Другият замък" в момента е най-добрият хоби клуб за настолни игри в град София hands down. Level Up и Абордаж са другите участници в Топ 3, обаче никой не може да се мери с постоянният хъс и ясната визия на Стефан и Тони.
Ключовият недостатък на клуба е, че се намира на относително некомуникативно място - наблизо е единствено автобусната спирка на Окръжна болница, която е голям транспортен възел, обаче предимно за околните райони (Младост, Дружба, Слатина) и центъра от Орлов мост нататък. Най-близкото метро е на 25-30мин. пеша, което е далече. С кола също не е удобно и няма паркоместа наблизо.
И клубът въпреки всичко е пълен непрекъснато през последната година. Talk about a success story.
IN ORDER TO RISE AGAINST THE TIDE, FIRST ONE MUST BE BELOW IT.
Аз съм графист, а не кечист.
(Ама вече разбирам и от кеч, ако трябва)
Аз съм. Това ми стига.
And now, I step fully into the Light, complete and replete. The way to Ascension is open.
-- some Dude, circa 2022
Аз съм. Това ми стига.
'Tis I, master of the first floor, aspirant to the last, the Radiant Dragon.
Accepting reality since 2017
And loving it since 2021
And now, I step fully into the Light, complete and replete. The way to Ascension is open.
-- some Dude, circa 2022
Re: Клуб „Другият замък“
Потвърждавам, че не е на най-комуникативното място. Живея близо до клуба, но не толкова близо, че да ми е удоволствие да ходя пеш. Колелото е опция през по-топлата част от годината, а места за паркиране има - стига да е неделя, или събота - имам предвид тези на оптиката/клиниката или както се води, не са ми правили проблем като паркирам там през уикенда, и първия път като паркирах там бях питал за това. Склонен съм да се съглася и с неофициалната класация в предишния пост