На 09.01.2013 Kalin M. Nenov wrote:Цялата работа тръгна от там, че Ани Илиева и аз си обещахме да се
виждаме – един до два пъти в месеца, според свободното време – и да си
говорим на английски. За практиката.
Лъче, Еви – искате ли и вие?
На Лъч знам, дека ще му е полезно – за изпита.
А Еви си ЗНАЕ, че ще ѝ е полезно – да, имото? :)
Важното ще е да си харесаме дни и места.
Срещите няма да са повече от 2 часа – иначе ще ви пребръмчат главите,
пък и моята.
Та – почваме ли ги?
К)
П.П. Офертата – нищо че иде от работната ми поща – е напълно
безплатна. Удоволствието да ви виждам повече ще ми е достатъчно. ;)
...
На мен са ми удобни всяка събота след 13 и цялата неделя. (Освен
когато имаме някаква друга жива среща, as per
viewtopic.php?f=2&t=521)
А за място ви предлагам собствената ми квартира – до Пирогов (бул. П.
Славейков 5, вх. В, ап. 11).
Цвети) wrote:Здравейте!
Принципно и аз и Петър също бихме искали да вземем участие в тази инициатива. Това наистина е много готина идея. Предлагам ви да се събираме вкъщи/у нас, тъй като има достатъчно пространство (нали сме си само двамата с Петър), а и необходими материали (голяма бяла подвижна дъска и маркери, ако е нужно да се обясни нещо нагледно :)).
Адресът е жк. Люлин 9, бл. 902, вх. Г, ет. 7, ап. 88. Намира се на две минути от метрото на Люлин пеша.
Единствено времето ни е малко ограничено, т.е. събота към обяд или ранния следобяд е единственият вариант, като се има предвид липсата ни на свободно време през седмицата.
Като уточнявам, че и моята оферта е изцяло безплатна. :)
Люба wrote:Привет,
понеже много стана сложно, а и аз мога включи времеви период и място като оферта, стегнах една помощна табличка.
Ако ви е удобна, дайте в нея до утре да си впишем всички каквото както и да видим накъде вървят нещата :) (вижте първите 2 работни листа и ме коригирайте, ако не съм ви разбрала + попълнете там каквото друго решите, че искате да споделите - напр. телефони за връзка)
Хем и в бъдеще може да се ползва текущо, ако кажете, че всички имаме културата да си следим дали в споделения файл има промени.
И да потвърждаваме крайната договорка с писма