Нова серия работилнички (март+ 2012; януари+ 2013)
- divna3
- Светлинка
- Has thanked: 113 times
- Been thanked: 69 times
Re: Нова серия работилнички (март 2012)
Мен в неделите няма да ми е удобно... за съботите не съм сигурна, но до средата на другия месец ни се отваря много работа и за мое писане, време няма да има. Като се знам, след такъв дълъг период на суша, после трудно ще вляза в крачка, ама какво да се прави. Чака ни много клубна работа... после ще дойде лятото, академии... Като си правя сметката, ако ме сполети муза, ще си довърша нещата чак септември, октомври
-
- Лъч
- Has thanked: 1234 times
- Been thanked: 254 times
Оказва се, че и аз няма да дойда.
Извинявам се, че така в последния момент казвам.
Извинявам се, че така в последния момент казвам.
- Кал
- Първопроходец
- Has thanked: 3103 times
- Been thanked: 2531 times
Звукозапис от 18.03.: разкази на Снежи и Станимир
* * *
Работилничка 24-25.03.
Моля до сряда пишете свободните си часове в събота и неделя. А до четвъртък пращайте нови текстове.
* * *
Работилничка 24-25.03.
Моля до сряда пишете свободните си часове в събота и неделя. А до четвъртък пращайте нови текстове.
- divna3
- Светлинка
- Has thanked: 113 times
- Been thanked: 69 times
Аз писах, че няма да мога да участвам до есента. Просто, толкова работа ми идва, че няма да мога да си прочета дори разказите, до където съм стигнала, а какво остава да пиша по тях.
-
- Лъч
- Has thanked: 1234 times
- Been thanked: 254 times
Arayna Wolf wrote:Тази неделя следобед?
Аз съм ЗА. Часът не е от особено значение.
- Кал
- Първопроходец
Работилничката ще е в неделя от 13 докъм 15 часа. Този път мястото е квартирата ми. Чакам ви.
(Нови текстове и упражнения ще ви пратя по-късно, че имам проблеми с лаптопа.)
(Нови текстове и упражнения ще ви пратя по-късно, че имам проблеми с лаптопа.)
- Кал
- Първопроходец
Звукозапис от 25.03.: разказ на Илка
* * *
Работилничка 31.03-01.04.
* * *
Работилничка 31.03-01.04.
- Кал
- Първопроходец
Работилничка 07.-08.04.
-
- Global Moderator
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 43 times
- Кал
- Първопроходец
Работилничката ще е в неделя от 14 до 16 часа. Мястото е квартирата ми – но ако времето е хубаво, ще се изсипем с лаптопа навън. Чакам ви.
(Текстовете ще ви пратя утре - напомнете ми, ако се разсеям. Напомняйте ми, ей! Иде лято. )
(Текстовете ще ви пратя утре - напомнете ми, ако се разсеям. Напомняйте ми, ей! Иде лято. )
- Кал
- Първопроходец
Работилничка 12.04.
Ако има желаещи – заповядайте в квартирата ми от 13 часа в четвъртък.
Пращайте текстове до сряда.
Ако има желаещи – заповядайте в квартирата ми от 13 часа в четвъртък.
Пращайте текстове до сряда.
- Кал
- Първопроходец
И сега да внесем малко разнообразие:
Звукозаписи от писателски работилнички с участници, отличени в Копнежа за ученическо творчество:
– 20.04.: Мария Лазарова
- 21.04.: Димо Желязков
– 21.04.: Павел Миланов
– 21.04.: Габриела Влахова
Продължаваме!
Звукозаписи от писателски работилнички с участници, отличени в Копнежа за ученическо творчество:
– 20.04.: Мария Лазарова
- 21.04.: Димо Желязков
– 21.04.: Павел Миланов
– 21.04.: Габриела Влахова
Продължаваме!
- Кал
- Първопроходец
Re: Нова серия работилнички (март+ 2012)
Работилничка 28.-29.04.
- Кал
- Първопроходец
Запис от работилничка на 29.04.: обсъждаме с Лилия Георгиева „(Представи си момиче)“, един от отличените текстове в Копнежа за ученическо творчество
- Кал
- Първопроходец
Работилничка 13.05.
Моля до четвъртък пишете свободните си часове в неделя, между 14 и 18. И пак до четвъртък пращайте нови текстове.
Моля до четвъртък пишете свободните си часове в неделя, между 14 и 18. И пак до четвъртък пращайте нови текстове.
-
ами на мен ми е удобно към 2 =)) след това имам малко работа
- Кал
- Първопроходец
Запис от 13.05.: обсъждане на разкази с Илка и Лия и на импресия/есе с Елица („Сбогом, тяло“)
- Кал
- Първопроходец
Работилничка 19.05.
Моля до четвъртък пишете свободните си часове в събота, между 14 и 18. И пак до четвъртък пращайте нови текстове.
Моля до четвъртък пишете свободните си часове в събота, между 14 и 18. И пак до четвъртък пращайте нови текстове.
- Triumpha
- Global Moderator
- Has thanked: 32 times
Здравейте, ЧоБити
Съвсем, съвсем нова съм във вашите редици, въпреки че знам за съществуването ви от почти две години. Уж изчетох всичко по темта за писателските работилнички, но нека все пак да попитам с риска да досадя - мога ли да се присъединя към някоя от бъдещите работилнички и какви са условията за новаци като мен? Пиша за удоволствие от доста време и искам да се занимавам сериозно с това, но откакто завърших гимназията, много ми липсват някакви професионални насоки, карам само на интуиция и стари знания... Ще ми помогнете ли мъничко да открия някоя нова пътечка?
Оххх, май нямаше да е лошо и да се представя - казвам се Саша.
Съвсем, съвсем нова съм във вашите редици, въпреки че знам за съществуването ви от почти две години. Уж изчетох всичко по темта за писателските работилнички, но нека все пак да попитам с риска да досадя - мога ли да се присъединя към някоя от бъдещите работилнички и какви са условията за новаци като мен? Пиша за удоволствие от доста време и искам да се занимавам сериозно с това, но откакто завърших гимназията, много ми липсват някакви професионални насоки, карам само на интуиция и стари знания... Ще ми помогнете ли мъничко да открия някоя нова пътечка?
Оххх, май нямаше да е лошо и да се представя - казвам се Саша.
- Кал
- Първопроходец
Добре дошла, Саша!
Освен тези условия има само едно: следи тази тема тук и когато обявим работилничка, пращай текстове. Лятото е попритихнал сезон, може да се срещаме рядко... но пътечки ще има.
Вдъхновение!
Освен тези условия има само едно: следи тази тема тук и когато обявим работилничка, пращай текстове. Лятото е попритихнал сезон, може да се срещаме рядко... но пътечки ще има.
Вдъхновение!
- Кал
- Първопроходец
Re: Нова серия работилнички (март+ 2012; януари+ 2013)
Пишещи приятели (:
Време ли е да започнем работилничките отново?
Припомням условията:
Ако сте в София (или имате път през уикендите) – заповядайте на мини-работилнички, с дължина 2 до 2 и половина часа.
В работилничките обсъждаме ваши текстове и ви предлагаме редакции по тях, на живо.
Водещ обикновено съм аз. При специален интерес ще си каним и гости. (Пожелавайте си ги отрано – поне седмица предварително.)
За ученици участието е безплатно.
За по-големи – с такса от 5 лева на човек.
Записването става всяка седмица, до четвъртък включително. За целта:
1. Пишете тук кой/и от почивните дни (събота – само след 13 часа; неделя – цялата) ви е удобен и кои часове.
2. Пращате (на kalin.m.nenov -в- gmail.com) текстовете, които ще редактираме, плюс конкретни въпроси по тях, ако имате. Текстовете може да са произволно дълги, но повече от 7-8 страници (15000 знака) ще е трудно да обсъдим.
Следете тази тема за важни вести и промени.
Слушам ви – за този уикенд (19-20 януари).
П.П. Ако само плащането ви е проблем – моля идвайте въпреки всичко! Ще измислим заедно по-леки варианти. Заедно.
Време ли е да започнем работилничките отново?
Припомням условията:
Ако сте в София (или имате път през уикендите) – заповядайте на мини-работилнички, с дължина 2 до 2 и половина часа.
В работилничките обсъждаме ваши текстове и ви предлагаме редакции по тях, на живо.
Водещ обикновено съм аз. При специален интерес ще си каним и гости. (Пожелавайте си ги отрано – поне седмица предварително.)
За ученици участието е безплатно.
За по-големи – с такса от 5 лева на човек.
Записването става всяка седмица, до четвъртък включително. За целта:
1. Пишете тук кой/и от почивните дни (събота – само след 13 часа; неделя – цялата) ви е удобен и кои часове.
2. Пращате (на kalin.m.nenov -в- gmail.com) текстовете, които ще редактираме, плюс конкретни въпроси по тях, ако имате. Текстовете може да са произволно дълги, но повече от 7-8 страници (15000 знака) ще е трудно да обсъдим.
Следете тази тема за важни вести и промени.
Слушам ви – за този уикенд (19-20 януари).
П.П. Ако само плащането ви е проблем – моля идвайте въпреки всичко! Ще измислим заедно по-леки варианти. Заедно.
- morrion
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
Голямо прегръщане за инициативата.
Аз ще се отбележа за ентусиастите - искам да идвам, и текстове имам (да не повярва човек), така че - очаквайте ме.
Само с времето съм по-специален... но все ще сглобя два часа. Това ще стане обаче след края на януари - дотогава съм в разход май почти всеки уикенд. Но ще следя уговорките и ще се включвам когато мога.
Хайде и спорна!
Аз ще се отбележа за ентусиастите - искам да идвам, и текстове имам (да не повярва човек), така че - очаквайте ме.
Само с времето съм по-специален... но все ще сглобя два часа. Това ще стане обаче след края на януари - дотогава съм в разход май почти всеки уикенд. Но ще следя уговорките и ще се включвам когато мога.
Хайде и спорна!
"A principal rule for writers, and especially those who want to describe their own sensations, is not to believe that their doing so indicates they possess a special disposition of nature in this respect. Others can perhaps do it just as well as you can. Only they do not make a business of it, because it seems to them silly to publicize such things." Georg Christoph Lichtenberg (thanks to China Mieville).
-
- Global Moderator
- Has thanked: 21 times
Аз съм навита за тази събота или неделя. Имам и какво да редактирам. Само дано успея да се събудя, това ми е мъката сега. Лично аз бих предпочела да е следобед, ако може. А пък и двата дни стават.