Search found more than 1233 matches
- Mon Mar 12, 2018 10:22 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Особености на чобитския настрой за забавление чрез работ
Вчерашната ни работна среща беше чудесна и зареждаща в много отношения, но има едно, в което ми изцеди силите, и бих искал да го вземате предвид занапред. След почти 15 години проби и грешки горе-долу съм се научил да преценявам за какво ще ми стигне енергията и къде ще вляза в преразход. Съответно, ...
- Mon Oct 08, 2018 11:30 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Гласове
Лъчезар Енчев в „Един от нас споделя“ Наричат ме Лъчезар Енчев, Лъчо, Лъч, Лъчко, Лъче, Лъчезаре. Син съм на Елеонора и Стефан, а второто ми име е именно от баща ми. Сега съм на 24 години, не съм родител, изкарвам пари, като преподавам английски и помагам на фермерски пазар на Хранкооп, а междувреме ...
- Thu Nov 22, 2018 1:07 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil ...
- Sat Jan 05, 2019 12:31 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sat Feb 02, 2019 10:31 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Защо 2019-а Кал спира да участва в издаването на нови кн
Мили (: Добре дошли във февруари! Добавям още няколко общи щриха към горната картина. Най-важният е, че едното ми притеснение – липсата на Мъдреци (точка 6 от горния ми пост) – през януари се разреши. Сърдечно благодаря на Веси, Деси и Ани, които се включиха в активната поддръж ...
- Wed Feb 20, 2019 12:10 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Срещи
Леле, тука много отдавна нищо не се е случвало... Време да поразбудим темата :) Зад кадър: как протича една "работна среща" на ЧоБи отразено и във ФБ 1. Назрява идеята за среща. Няколко души споделят, че имат предложения за обсъждане. Решава се, че среща ще има - някой ден. 2. Минават два-три месеца ...
- Sun Mar 03, 2019 1:36 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Mar 23, 2020 1:36 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Срещи
Къде е screenshot-ът? ...
- Thu Mar 26, 2020 10:20 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: От сърцето на Човешката
Ооо...
От сърцето на Човешката: Христина
Ако пламналата наново идея е запалила и вас, продължавам да очаквам предложенията ви за любими постове, по познатата схема.
От сърцето на Човешката: Христина
Ако пламналата наново идея е запалила и вас, продължавам да очаквам предложенията ви за любими постове, по познатата схема.
- Sun Mar 29, 2020 4:16 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Не ме карайте да слагам или дори да търся картинки за сайта ни. При никакви обстоятелства. ;) На мен картинките са ми нископриоритетни. А идеята, че всеки запис ТРЯБВА да има картинка, на моменти ме побърква... Господи, докъде я докарахме? Къде останаха -читателите-? :D Работата тръгва от там, че съм ...
- Tue Mar 31, 2020 9:48 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Защо държа да избягваме линкове към ФБ в книгите и сайта ни Мили (: В последния ден от седмицата ни за бой с възглавници (https://choveshkata.net/forum/viewtopic.php?p=8277#p8277), ще споделя нещо, за което може и да ме набиете. :D Основната причина да избягвам Фейсбук не е нито естетическа*, нито з ...
- Tue Mar 31, 2020 3:39 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Пускам и тук мейла-отговор на Кал(ения) :D : Хора, За всеобща изненада мо ...
- Tue Mar 31, 2020 4:29 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Apr 05, 2020 10:42 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Apr 05, 2020 1:50 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Моля, изчети докрай, преди да се палиш. Умишлено има противоречиви места. 1. Коя част в моето писмо „вменява вина“? Може ли точен цита ...
- Sun Apr 05, 2020 2:10 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
1-2-не-знам-колко включвания от мен: 1. влязох да отговоря на по ...
- Sun Apr 05, 2020 3:06 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Apr 05, 2020 4:08 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Wed Apr 08, 2020 11:43 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Apr 10, 2020 8:19 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Позволявам си да цитирам тук вчерашното писмо на Наско – като продължение на горното: Последни признания на съставителя! Неслучайно обявих, че напускам функцията си на съставител на алманаха. За това има не една сериозна причина: Когато през 2007 година започвахме да правим алманаха, си мислех, че е ...
- Sun Apr 12, 2020 8:42 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sat May 02, 2020 11:39 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
През изтеклия април аз бях единственият Чобит, който разпрати някъде медийния анонс за електронните алманаси . Припомням: Малко тъжна равносметка: До днес, 10 дни след първата покана да разпратим долния медиен анонс , само аз (Кал) и Ани го направихме. (А ако го е правил и друг някой: 1) не се е отра ...
- Tue May 05, 2020 6:52 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
А знаеш ли колко мои усилия влече фактът, че си решил да използваш текстообработваща програма, която не само няма мобилна версия, но и е несъвместима (поне относно Track Changes), с всички останали, които ползвам? Но аз си направих труда да я разуча и инсталирам на всичките си (споделени) устройства ...
- Fri May 08, 2020 5:21 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
И двамата: не бързайте да вземате решения и да правите заключения. Определено не сте се разбрали и говорят емоциите ви, като не разчитате емоцията на другия.
Поговорете си пак на трезва глава, като се поосвободите от демоните.
Поговорете си пак на трезва глава, като се поосвободите от демоните.
- Mon May 11, 2020 8:28 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Дес... май открих разковничето на проблема. :D Сравни: (...) Но не мога да се пр ...
- Mon May 11, 2020 9:16 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon May 11, 2020 9:39 am
- Jump to forum
- Jump to topic