Search found more than 1233 matches

Return

by Кал
Wed Sep 13, 2017 12:48 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Гласове

К ...
by Кал
Mon Mar 12, 2018 10:22 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Особености на чобитския настрой за забавление чрез работ

Вчерашната ни работна среща беше чудесна и зареждаща в много отношения, но има едно, в което ми изцеди силите, и бих искал да го вземате предвид занапред. След почти 15 години проби и грешки горе-долу съм се научил да преценявам за какво ще ми стигне енергията и къде ще вляза в преразход. Съответно, ...
by Кал
Mon Oct 08, 2018 11:30 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Гласове

Лъчезар Енчев в „Един от нас споделя“ Наричат ме Лъчезар Енчев, Лъчо, Лъч, Лъчко, Лъче, Лъчезаре. Син съм на Елеонора и Стефан, а второто ми име е именно от баща ми. Сега съм на 24 години, не съм родител, изкарвам пари, като преподавам английски и помагам на фермерски пазар на Хранкооп, а междувреме ...
by Кал
Sat Feb 02, 2019 10:31 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: Защо 2019-а Кал спира да участва в издаването на нови кн

Мили (: Добре дошли във февруари! Добавям още няколко общи щриха към горната картина. Най-важният е, че едното ми притеснение – липсата на Мъдреци (точка 6 от горния ми пост) – през януари се разреши. Сърдечно благодаря на Веси, Деси и Ани, които се включиха в активната поддръж ...
by Dess
Wed Feb 20, 2019 12:10 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Срещи

Леле, тука много отдавна нищо не се е случвало... Време да поразбудим темата :) Зад кадър: как протича една "работна среща" на ЧоБи отразено и във ФБ 1. Назрява идеята за среща. Няколко души споделят, че имат предложения за обсъждане. Решава се, че среща ще има - някой ден. 2. Минават два-три месеца ...
by Dess
Mon Mar 23, 2020 1:19 am
Jump to forum
Jump to topic

...
by Люба
Mon Mar 23, 2020 1:36 am
Jump to forum
Jump to topic

Къде е screenshot-ът? ...
by Кал
Thu Mar 26, 2020 10:20 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: От сърцето на Човешката

Ооо...

От сърцето на Човешката: Христина

Ако пламналата наново идея е запалила и вас, продължавам да очаквам предложенията ви за любими постове, по познатата схема.
by Кал
Sun Mar 29, 2020 4:16 pm
Jump to forum
Jump to topic

Не ме карайте да слагам или дори да търся картинки за сайта ни. При никакви обстоятелства. ;) На мен картинките са ми нископриоритетни. А идеята, че всеки запис ТРЯБВА да има картинка, на моменти ме побърква... Господи, докъде я докарахме? Къде останаха -читателите-? :D Работата тръгва от там, че съм ...
by Кал
Tue Mar 31, 2020 9:48 am
Jump to forum
Jump to topic

Защо държа да избягваме линкове към ФБ в книгите и сайта ни Мили (: В последния ден от седмицата ни за бой с възглавници (https://choveshkata.net/forum/viewtopic.php?p=8277#p8277), ще споделя нещо, за което може и да ме набиете. :D Основната причина да избягвам Фейсбук не е нито естетическа*, нито з ...
by morrion
Tue Mar 31, 2020 3:39 pm
Jump to forum
Jump to topic

Пускам и тук мейла-отговор на Кал(ения) :D : Хора, За всеобща изненада мо ...
by Dess
Sun Apr 05, 2020 1:50 pm
Jump to forum
Jump to topic

Моля, изчети докрай, преди да се палиш. Умишлено има противоречиви места. 1. Коя част в моето писмо „вменява вина“? Може ли точен цита ...
by Люба
Sun Apr 05, 2020 2:10 pm
Jump to forum
Jump to topic

1-2-не-знам-колко включвания от мен: 1. влязох да отговоря на по ...
by Кал
Fri Apr 10, 2020 8:19 am
Jump to forum
Jump to topic

Позволявам си да цитирам тук вчерашното писмо на Наско – като продължение на горното: Последни признания на съставителя! Неслучайно обявих, че напускам функцията си на съставител на алманаха. За това има не една сериозна причина: Когато през 2007 година започвахме да правим алманаха, си мислех, че е ...
by Кал
Sat May 02, 2020 11:39 pm
Jump to forum
Jump to topic

През изтеклия април аз бях единственият Чобит, който разпрати някъде медийния анонс за електронните алманаси . Припомням: Малко тъжна равносметка: До днес, 10 дни след първата покана да разпратим долния медиен анонс , само аз (Кал) и Ани го направихме. (А ако го е правил и друг някой: 1) не се е отра ...
by Dess
Tue May 05, 2020 6:52 pm
Jump to forum
Jump to topic

А знаеш ли колко мои усилия влече фактът, че си решил да използваш текстообработваща програма, която не само няма мобилна версия, но и е несъвместима (поне относно Track Changes), с всички останали, които ползвам? Но аз си направих труда да я разуча и инсталирам на всичките си (споделени) устройства ...
by Purple
Fri May 08, 2020 5:21 pm
Jump to forum
Jump to topic

И двамата: не бързайте да вземате решения и да правите заключения. Определено не сте се разбрали и говорят емоциите ви, като не разчитате емоцията на другия.
Поговорете си пак на трезва глава, като се поосвободите от демоните.
by Кал
Mon May 11, 2020 8:28 am
Jump to forum
Jump to topic

Дес... май открих разковничето на проблема. :D Сравни: (...) Но не мога да се пр ...