Search found 604 matches

Return

by frog
Sat Dec 07, 2013 10:37 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Културни събития

Меги и Ивайло бяха много сладки на тъпия Weihnachtsmarkt. Понякога топлият им дъх беше симетричен. Щели да пеят пак на 15. декември, неделя. И как можах да си помисля, че ще пеят коледни песни... Пеят не ...
by frog
Mon Dec 09, 2013 4:19 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Не-културни събития :)

Pro boha! 6.XII. Animal Rescue имат 152 621 евро от 210 000 евро! Преди 4 дни бяха ~ 100 000! Май-май работата ще стане!!! Отчет и събития . 172 935 евро от 210 000 евро. I'm tired.................... На 14 и 15 от 14:00 нататък в залата на учебен център Master Class, ул. „Славянска” 24 ет. 2 – разп ...
by frog
Mon Dec 09, 2013 5:16 pm
Jump to forum
Jump to topic

Кхм. - Здравейте! На 5 партита на ARS продавам свои цветя. А ...
by frog
Tue Dec 10, 2013 8:28 pm
Jump to forum
Jump to topic

Как можах да забравя не-барбароните... От дясно наляво да се чете:

[spoiler]kick scooter, VW Isetta, Smart, Polski Fiat, Mini Cooper, van.[/spoiler]
by frog
Sat Dec 14, 2013 12:21 am
Jump to forum
Jump to topic

Утре събота, 11:30 ч. - орга ...
by frog
Mon Dec 16, 2013 4:59 am
Jump to forum
Jump to topic

Чакаме най-нови резултати. Иначе от разпродажбата обявиха 4000 лв. Коментарите как човек си е намерил нещо прекрасно са трогателни до покъртителни. А4 снимка на Johnny и картичка на Bella, дето купихме с приятелката ми от изложбата, са общо 27 лв. На разпродажбата съм оставила 24 лв. С неща и 2 цвет ...
by frog
Mon Dec 16, 2013 9:55 pm
Jump to forum
Jump to topic

frog wrote:
frog wrote:
frog wrote:Pro boha! 6.XII. Animal Rescue имат 152 621 евро от 210 000 евро! Преди 4 дни бяха ~ 100 000! Май-май работата ще стане!!! :shock:

9.ХІІ. Отчет и събития. 172 935 евро от 210 000 евро.

Аз проверявам сумата на тая страница. 13.ХІІ. - 178 595 евро.

16.ХІІ. 186 879 евро ;)
by frog
Wed Dec 18, 2013 4:09 pm
Jump to forum
Jump to topic

Потвърди се това, което чух в неделя.

18.XII. Лето Господне - Beyond Yes and No.
by frog
Thu Jan 09, 2014 1:17 pm
Jump to forum
Jump to topic

frog wrote:Във фоайето на СУ откъм спирката на 280 има изложба за студентските протести от 1989-1991 г. Обикновено траят кратко тези изложби вече.

Може да съм писала, че е до 10. януари, но сега повтарям, защото изложбата трябва да се види. Трябва да съм отбелязала, че е и покъртителна.
by frog
Sat Jan 11, 2014 2:11 am
Jump to forum
Jump to topic

От пощата : Софийският литературоведски семинар и Културният център на СУ ви канят на: Представяне и разговор върху книгата на MАРИЯ КАЛИНОВА „Детство и интелектуална история у възрожденските автори”. Тема на разговора: „Наследството на Възраждането и българските интелектуалци“. 10 януари, 18.00 час ...
by frog
Tue Jan 14, 2014 11:56 pm
Jump to forum
Jump to topic

Доста съжалявам, но в четвъртък по въпросното време (на представянето) съм в кабинет 160 Б до 19 ч. и после ще изхвърча към Павлово. Илче, разменям "Бурята" за "Приказка за скитника - Крал" - 1. февруари - събота, 16:30. Т.е. готова съм да ида на първото, ако има подобна ответна готовност за второто ...
by frog
Wed Feb 12, 2014 9:15 am
Jump to forum
Jump to topic

Нещо е станало със сайта на Студио 5... :\ Довечера межу 19:30 и 21:20 по "Христо Ботев" m в "Контрапункт" ще чуете Емил, да говори. Скоро не е било и навярно няма да бъде, така че не е за изпускане. И да похваля, че са си променили stream-а. По-качествено е. Във времето разликата с радиото е съвсем ...
by frog
Wed Feb 12, 2014 5:14 pm
Jump to forum
Jump to topic

Като изключим лошата формулировка и това, че е DM, най-егоистично ще се включа уж заради читалищата , а всъщност съвсем заради себе си! Понеже това, което ме интересува в DM - био работите, е/са безсрамно скъпи - някои, ~ колкото в Германия, други - много повече, пазарувам по възможност само около р ...
by frog
Mon Mar 24, 2014 1:45 am
Jump to forum
Jump to topic

Сега в сряда, 26. март, 18 ч., СУ, Първа заседателна зала - Шурбанов за Шекспир ! Елате да послушате благостта, деликатността, мъдростта, въплътени в Шурбанов! Особено второто параграфче от информацията за лектора няма да го коментирам. Някой се е скъсал да рови из google; не знае графично как да НЕ ...
by frog
Tue Apr 01, 2014 4:03 pm
Jump to forum
Jump to topic

Ето това ще е много добро - Нощ на музеите , 11 май - трите най-големи - ансамбъл "Филип Кутев", "Тракия" и "Пирин" Цени от 8 до 20 лв., зала 1 на НДК Гледала съм ги еднаж заедно на сцена и определено си е преживяване Все пак на ансамбл ...
by frog
Thu Apr 03, 2014 11:08 pm
Jump to forum
Jump to topic

Преди около седмица не издържах и питах Animal Rescue няма ли преди 29. април да се яви благотворително парти/разпродажба, че имам цветя, които растат красиво. (А ме очаква едноседмично отсъствие и винаги изпадам в ужас. Особено след миналата Коледа, но на Мо толкоз му е акълът.) И... на 26-27. апри ...
by frog
Thu Apr 10, 2014 12:13 am
Jump to forum
Jump to topic

12. април - събота, 12:30–17:30, Mall Sofia - Сладък благотворителен базар
инициативата на нашия езиков център да организира благотворителната изложба-базар "Традиции и кухня на англоговорящите държави", средствата от която даряваме на SOS Детски селища България.
by frog
Thu Apr 10, 2014 12:22 pm
Jump to forum
Jump to topic

WWF - по-долу на страницата разкажете какво правите с мисъл за природата. Нашата цел е да изградим бъдеще, в което хората живеят в хармония с природата. Споделете с нас какво правите вие, бъдете наше вдъхновение! Не знам какъв е срокът, но пишете скоро. На 8 май ще обявим печелившите участници на ww ...
by frog
Tue Apr 15, 2014 10:23 pm
Jump to forum
Jump to topic

Пак ще има пластмасово събитие - на 11. май. m m Миналата година книгите бяха много зле, но тази - изглежда евентуално не. Каквито и да са, за мен е важна тръпката, макар че принципно не бих искала да помагам за нечий image, rating и т. н. Във всеки случай ще мобилизирам запасите от бутилки и опаков ...
by frog
Tue Apr 15, 2014 10:11 pm
Jump to forum
Jump to topic

Знам, че пиша късно, но просто понякога не мога да уведомявам всички за всичко. А има някои хора, които, да - не ползват fb - чудесно, но ползват мен като Програмата и изискват да ги информирам, защото не общуват с ...
by frog
Tue Apr 22, 2014 5:20 pm
Jump to forum
Jump to topic

Така... ето галерия с това, което ще предлагам: m "Всяко растение ще има указание за употреба. Ще гледам да има (хартиени) пликчета. Търсете ги." Ако ви трябва post във fb . Неживите работи са: - кученце робот, което гледа лошо - с батерии и 2 режима на работа - пазене и ходене с лаене. Чудя се на ко ...
by frog
Wed Apr 23, 2014 2:54 pm
Jump to forum
Jump to topic

Семинар по научна фантастика в "Аделанте" Малко не са го сложили на сайта си и малко не са променили заглавието на темата. 28.04.2014 - "Фантастиката като форма на интелектуална храброст" Социален център "Аделанте" продължава серия ...
by frog
Wed Nov 01, 2017 2:16 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Не-културни събития

Семинар за етика и екологично мислене "Етичен свят: По-добро бъдеще" 4 ноември, Народно читалище "Пенчо Славейков" 1921 г., София бул. Черни Връх 35 - https://www.google.com/maps?q=%D1%83%D0%BB.+%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8+%D0%92%D1%80%D1%8A%D1%85+35,+Sofia,+Bulgaria&entry=gmail&source=g 15:00-15: ...