Search found more than 1769 matches
- Tue Nov 11, 2014 12:15 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Гласове
В Сборище на трубадури осем въпроса за фантастичното ме провокираха да си припомня и поровя... 1. Първият научнофантастичен, фентъзи или хорър роман, който прочетох: Първият ...
- Mon May 11, 2015 10:33 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Развитие на Човешката библиотека
Каня ви на: 16.05, Девертикализиране на хоризонталните колективи Приятели, които обичате работата в хоризонтални (равнопоставени) екипи – или с времето започвате да я намразвате :D: Ако сте в София, заповядайте в социален център „Аделанте“ на 16 май (събота), от 16:30, на работилницата-дискусия „Дев ...
- Sat May 16, 2015 8:21 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Каня ви на: 16.05, Деверт ...
- Wed Jan 06, 2016 9:31 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Особености на чобитския настрой за забавление чрез работ
Какви ценни неща пази нашата поща... :D Понеже преди малко се чухме ...
- Sat Feb 06, 2016 4:26 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Mon Feb 15, 2016 10:16 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Докато се записвам за това , отбелязвам: Моля, посочете какви други специфични нужди от обучение в областта на електронните комуникации имате Вие или Вашата инициатива/НПО. Търсим максимално ефективни платформи (освен Гугългрупите) за: 1) онлайн общуване вътре в голям, разпръснат по целия свят екип 2 ...
- Wed Feb 17, 2016 2:57 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Докато се записвам за това , отбелязвам: Моля, посочете какви други специфични нужди от обучение в областта на електронните комуникации имате Вие или Вашата инициатива/НПО. Търсим максимално ефективни платформи (освен Гугългрупите) за: 1) онлайн общуване вътре в голям, разпръснат по целия свят екип ...
- Wed Mar 30, 2016 11:25 am
- Jump to forum
- Jump to topic
А сега си го изкарвам тук да ни напомня. Че в новата ЧоБи го решаваме.Покрай опитите ни да помогнем на един от нас, на 13.02.2016 Кал wrote:Това ни е единият сериозен проблем в ЧоБи: неумението to follow
through – да си довършваме започнатото... или поне да даваме знак, че
няма да го довършим.
- Fri Apr 01, 2016 9:47 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Кал и ЧоБи: ноември 2015 – април 2016
Мили Чобити (: По изключение, тая година ще почивам чак от ноември, а през май до октомври ще ма'ам по делата Чобиеви на мах. (Благодаря ви, много ви благодаря! Особено на най-силно ръкопляскащите в задните редици!) Съответно, през месец април няма да навестявам poslednorog-a – и няма да отговарям н ...
- Fri Apr 08, 2016 11:10 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Spoiler
Горният обет ми поражда мълчание с иронична усмивка.
Нека броячът почне да брои...
СЕГА!
...
Нека броячът почне да брои...
СЕГА!
...
- Thu Apr 28, 2016 5:44 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Моята мечта за ЧоБи е в центъра ѝ да няма НИЩО: ни човек, ни змей, ни идея... за да няма (както ме е уловила Нев – и поради която причина ще ви препращам към Нев все по-често *хих, онее-чан – закачам се, н'ама, н'ама :D*) център ИЗОБЩО. Виждам ЧоБи – и всяка дългоиздържаща група/организация – не кат ...
- Mon Jun 20, 2016 2:59 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Google са направили петгодишно изследване на факторите, които спояват един екип . Цитирам най-впечатлилото ме: As the researchers studied the groups, however, they noticed two behaviors that all the good teams generally shared. First, on the good teams, members spoke in roughly the same proportion, a ...
- Sat Jan 13, 2018 2:04 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
За евентуалните обучения през февруари и вашата настройка Това го пиша до всички, защото важи за всички, които ще искат през февруари нещо да научат от мен. Ако подхождате към това обучение с половинчати (half-assed ;) усилия, по-добре въобще недейте. Аз вече съм приел мисълта, че ЧоБи: 1) се оправя ...
- Mon Mar 12, 2018 10:22 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Вчерашната ни работна среща беше чудесна и зареждаща в много отношения, но има едно, в което ми изцеди силите, и бих искал да го вземате предвид занапред. След почти 15 години проби и грешки горе-долу съм се научил да преценявам за какво ще ми стигне енергията и къде ще вляза в преразход. Съответно, ...
- Fri Mar 23, 2018 11:58 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu May 03, 2018 9:01 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Jun 01, 2018 10:30 am
- Jump to forum
- Jump to topic
От сърцето на Човешката
Тема за новата рубрика в блога ни. Честит празнииик! :D Започваме с: От сърцето на Човешката: Вяр ...
- Sat Jul 07, 2018 10:19 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: От сърцето на Човешката
Стигнахме до...
От сърцето на Човешката: Христина
!!! За следващия уикенд ви предлагам да продължим с Лъч. Предлагайте любими негови постове до петък. Схемата я знаете.
От сърцето на Човешката: Христина
!!! За следващия уикенд ви предлагам да продължим с Лъч. Предлагайте любими негови постове до петък. Схемата я знаете.
- Thu Sep 06, 2018 10:21 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Пояснявам. Това, което много ми тежи, е накрая:
„липсата на доверие поне мен ме демотивира да се влагам в каквото и да е“
Има ли смисъл да ти отговарям на въпросите при това положение?
„липсата на доверие поне мен ме демотивира да се влагам в каквото и да е“
Има ли смисъл да ти отговарям на въпросите при това положение?
- Tue Oct 02, 2018 9:07 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Защо 2019-а Кал спира да участва в издаването на нови книги
Мили ми (: Краткият отговор на горното е: Защото Човешката библиотека вече има достатъчно книги. Това, което ни липсва, са читатели. Надолу обяснявам по-надълго. ;) ~ Разгледайте таблицата, в която отразяваме кой от нас кои от книгите ни е чел: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1aWsKUFJYm0bv2Od- ...
- Mon Oct 08, 2018 11:30 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Гласове
Лъчезар Енчев в „Един от нас споделя“ Наричат ме Лъчезар Енчев, Лъчо, Лъч, Лъчко, Лъче, Лъчезаре. Син съм на Елеонора и Стефан, а второто ми име е именно от баща ми. Сега съм на 24 години, не съм родител, изкарвам пари, като преподавам английски и помагам на фермерски пазар на Хранкооп, а междувреме ...
- Thu Nov 22, 2018 1:07 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil ...
- Sat Jan 05, 2019 12:31 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sat Feb 02, 2019 10:31 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Защо 2019-а Кал спира да участва в издаването на нови кн
Мили (: Добре дошли във февруари! Добавям още няколко общи щриха към горната картина. Най-важният е, че едното ми притеснение – липсата на Мъдреци (точка 6 от горния ми пост) – през януари се разреши. Сърдечно благодаря на Веси, Деси и Ани, които се включиха в активната поддръж ...
- Sun Mar 03, 2019 1:36 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Jun 20, 2019 1:40 pm
- Jump to forum
- Jump to topic