Search found more than 1769 matches
- Thu Jun 20, 2019 11:01 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Особености на чобитския настрой за забавление чрез работ
Когато кажа „приключваме редакциите по текст Х“, обикновено имам сериозни причини за това. Дори обективно да разполагаме с още време за редакции (както при „Харт“ сега), аз вече съм изчерпал перото си „редакции“ от бюджета „време, посветено на издание X“; дошъл е моментът да се съсредоточа върху сле ...
- Sun Jun 23, 2019 11:33 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Mar 26, 2020 10:20 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: От сърцето на Човешката
Ооо...
От сърцето на Човешката: Христина
Ако пламналата наново идея е запалила и вас, продължавам да очаквам предложенията ви за любими постове, по познатата схема.
От сърцето на Човешката: Христина
Ако пламналата наново идея е запалила и вас, продължавам да очаквам предложенията ви за любими постове, по познатата схема.
- Sun Mar 29, 2020 4:16 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Не ме карайте да слагам или дори да търся картинки за сайта ни. При никакви обстоятелства. ;) На мен картинките са ми нископриоритетни. А идеята, че всеки запис ТРЯБВА да има картинка, на моменти ме побърква... Господи, докъде я докарахме? Къде останаха -читателите-? :D Работата тръгва от там, че съм ...
- Tue Mar 31, 2020 9:48 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Защо държа да избягваме линкове към ФБ в книгите и сайта ни Мили (: В последния ден от седмицата ни за бой с възглавници (https://choveshkata.net/forum/viewtopic.php?p=8277#p8277), ще споделя нещо, за което може и да ме набиете. :D Основната причина да избягвам Фейсбук не е нито естетическа*, нито з ...
- Sun Apr 05, 2020 11:09 am
- Jump to forum
- Jump to topic
За втората част на поста ти: Което е така, така е. :) :) :) По първата част: Чакай, чакай... :( :( :( 1. Коя част в моето писмо „вменява вина“? Може ли точен цитат? Понеже аз СТРАХОТНО се старая да не работя с идиотщината, наречена „вина“... Преди малко в poslednorog-а ти написах: И няма нужда да защ ...
- Sun Apr 05, 2020 3:26 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Apr 10, 2020 8:19 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Позволявам си да цитирам тук вчерашното писмо на Наско – като продължение на горното: Последни признания на съставителя! Неслучайно обявих, че напускам функцията си на съставител на алманаха. За това има не една сериозна причина: Когато през 2007 година започвахме да правим алманаха, си мислех, че е ...
- Sun Apr 05, 2020 5:02 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Apr 12, 2020 8:42 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Apr 07, 2020 11:23 am
- Jump to forum
- Jump to topic
И понеже ми се чини, че конкретния случай го поизяснихме, прехвърлям се към по-принципните предложения на Любава: (...) Проблем 1: имаме issue с non-violent communication. Много думи, формулировки тук са силно violent. Без значение дали изказани по адрес на човек от форума/ЧоБи или четвърти незнайни ...
- Fri Apr 24, 2020 8:31 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Допълнение към: Защо държа да избягваме линкове към ФБ в книгите и блога ни Изключително много държа всичкото ни съдържателно съдържание първо да се появява на собствения ни сайт (в блога или форума) – и едва след това по външните ни канали (Youtube, ФБ, GR и пр.). Това е още един начин да насочваме ...
- Mon May 11, 2020 8:28 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Дес... май открих разковничето на проблема. :D Сравни: (...) Но не мога да се пр ...
- Mon May 11, 2020 9:16 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Wed May 06, 2020 8:07 am
- Jump to forum
- Jump to topic
А знаеш ли колко мои усилия влече фактът, че си решил да използваш текстообработваща програма, която не само няма мобилна версия, но и е несъвместима (поне относно Track Changes), с всички останали, които ползвам? Дес, В работата си използвам LibreOffice, тъй като той е: 1) безплатен – т.е. не ни на ...
- Wed May 06, 2020 10:57 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Thu Jun 04, 2020 2:30 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sun Jun 14, 2020 3:02 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Какво се случва когато моля (ли моля) за подкрепа, а ми мълчите (ли мълчите): Обяснявам логиката да се оттегля от разгласата на „ФантАstika 2019-20“: Когато аз помолих за подкрепа в разгласата на „Приказата...“ през май, единствените Чобити, които ми отк ...
- Mon Oct 26, 2020 10:16 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Oct 30, 2020 10:26 am
- Jump to forum
- Jump to topic
- Sat Oct 23, 2021 10:14 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Няколко допълнения по точките на Еле: 1. Коричната ни цена предвиждаШЕ търговската отстъпка за книжарниците – когато тази отстъпка беше 30%. Затова имаме и Приятелска цена, на която даваме книгите на читателите, които директно ни потърсят; тя е горе-долу с 30% по-ниска от коричната. 2. Да, голяма ча ...
- Mon Oct 25, 2021 3:28 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Tue Mar 01, 2022 9:57 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Развитие на Човешката библиотека
Честит ни март!
Ако някога по време на „отпуската“ ми ви долипсвам, заредете се с впечатленията ми за ЧоБи в записа от горния семинар:
https://bepf-bg.org/resources/webinar-d ... management
Някои от тях са дори положителни.
Ако някога по време на „отпуската“ ми ви долипсвам, заредете се с впечатленията ми за ЧоБи в записа от горния семинар:
https://bepf-bg.org/resources/webinar-d ... management
Някои от тях са дори положителни.
- Mon Jan 24, 2022 4:09 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Житейските радости
Мен ме мъчат две чуденки: 1. По какво се различават вашите предложения от тази част в описанието на срещите „Кой какво си търси“? Ако не можете да формулирате каква помощ ви трябва, просто ни разкажете за 1-3 неща, с които се занимавате в момента и са ви силно на сърце. Ако наистина има разлика: 2. В ...
- Mon Jan 24, 2022 5:21 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Срещи
Любе, първо да кажа, че с Вик ще трябва да си уеднаквите дефинициите за „деформализиране“ на срещата. :D Това, което той изказа като идея в събота, е далеч от „заковано времетраене, без на ...
- Mon Jan 31, 2022 9:19 am
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: От сърцето на Човешката
От сърцето на Човешката: Кал
Замислих се, че това споделяне може да помогне и на напълно непознати хора да видят повече от себе си или другарчетата си – а във Фантазия го виждаме само ние.
Сега сте вие.
Замислих се, че това споделяне може да помогне и на напълно непознати хора да видят повече от себе си или другарчетата си – а във Фантазия го виждаме само ние.
Сега сте вие.
- Fri Sep 16, 2011 3:44 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
- Fri Sep 30, 2011 2:00 pm
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Цитатите, които ни създадоха
We have all forgotten what we really are. All that we call common sense and rationality and practicality and positivism only means that for certain dead levels of our life we forget that we have forgotten. All that we call spirit and art and ecstasy one means that for one awful instant we remember ...
- Fri Sep 09, 2011 10:04 am
- Jump to forum
- Jump to topic