Search found more than 3102 matches

Return

by negesta
Mon May 21, 2018 6:13 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Наши текстове

Покрай темата за атомните електроцентрали. Absinthium В къщата на върха с люлееща се на вя ...
by frog
Wed Feb 04, 2015 2:50 pm
Jump to forum
Jump to topic

2013/2014 - "Оная" вечна ерес

Някой да е долавял слух дали в алманаха ще има текст за филма на Вал? http://demiurgia.org От 10. окт. до края на ноември съм изброила 7 седмици по кината, но май имаше и през декември до към 18. Which makes a total of 10. Колко ли хора са го гледали... Вал дали е спечелил "облога" с филмотеката...
by deni
Mon Sep 19, 2011 5:16 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Слънце недосегаемо

Само да вметна едно голямо БЛАГОДАРЯ ВИ да, знам, че много често ви го казвам, ама вие сте си виновни, пък Благодаря ви на всичките, които сте сбъднали Слънце Недосегамо. Сега прочетох колко е било трудно (дискусиите от 2008 г.) и как въпреки хейтърите (Еви, от теб я знам таз думичка ) и закостенелит ...
by nraykov
Thu Jun 12, 2014 11:34 pm
Jump to forum
Jump to topic

Първите няколко страници имам предвид, може би първа глава е по-дълга и не съм се изказал правилно.
Според мен издателите биха спрели да го четат още на тях. Аз бих почнал направо в долната земя, защото почти целият роман се развива там и са най-представителни за съдържанието. :)
by faraway
Sun Jan 08, 2012 3:00 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: За книгите и хората

Любимата ми книга, всъщност не е една, а четири, а именно четирилогията Хиперион на Дан Симънс, единствените други книги, които са ми правили известно впечатление подобно на това, са тези от поредицата Ringworld на Лари Нивън, както и всичко от Sector General на Джеймс Уайт.
by faraway
Sun Jan 22, 2012 11:13 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: За книгите и хората

Любимата ми книга, всъщност не е една, а четири, а именно четирилогията Хиперион на Дан Симънс, единствените други книги, които са ми правили известно впечатление подобно на това, са тези от поредицата Ringworld на Лари Нивън, както и всичко от Sector General на Джеймс Уайт. . С леко закъснение ще д ...
by Лъч
Fri Sep 28, 2012 8:53 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Храмът (Аурелион 2)

още, още... ми ей т'ва например ;): http://choveshkata.net/blog/?p=2943 Светлинките просветват и извън България и си търсят спонсори. :)
by chobihells
Tue Nov 27, 2012 8:56 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Непоискано добро

Популяризирам при мене си - покрай конкурса сума ти изр... талантливи млади автори ми влезнаха у блогчето да видят коя е киселата лелка , която им казва, че не заслужават книжна слава. А някои даже са положително настроени :)

http://annahells.wordpress.com/2012/11/27/непоискано-добро-нов-роман-от-светлин
by frog
Tue Jan 08, 2013 5:10 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Последният еднорог

Аз гледам да не прекалявам с подаряването, най-вече на knihy. Но предпочитам да подаря книга, отколкото ...
by frog
Tue Jan 29, 2013 6:11 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Да пробудиш драконче

Не, не и НЕ! - Тази книга ЩЕ ме побърка. От кикотене също.
Като почнат верижните сравнения... а друг път е достатъчен трясъкът и само от едно като: "я Христос, я Че Гевара" (стр. 67)
А на стр. 38 пише, че он написАл, т.е. wrote:Безгрижието ѝ се изпаряваше като разлят лакочистител.
by frog
Wed Jan 30, 2013 5:21 pm
Jump to forum
Jump to topic

Отварям на произволна страница. 430. On behalf of Димитър он написАл, т.е. wrote:- Пътувал. У Прага бил ли е? Храдчани видел ли е? Не? Е, къде сте обикаляли тогава!
That's my book! :D
by Лъч
Wed Jan 30, 2013 10:44 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Царска заръка

Програмата crash-ва като копирам текста в полето. Явно (Wine) не може да понесе толкова текст наведн ...
by Dante Lee
Wed Feb 27, 2013 3:13 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Бленуващите кристали

По заповед на щуката да се случи на минутата : я какво си имаме от Трабадурите (и по специално от Адовата Анна): http://trubadurs.com/2013/02/26/samota-po-theodore-sturgeon-anna-hells/ Oпп и цитатче : ) Хората родени са самотни, търсят изхода, лекарството за не-множието пр ...
by eli
Sun Apr 14, 2013 9:27 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Приказки за Юнаци и злодеи: първи

Това, на което не мога да си отговоря, е откъде да дойдат „пожелателните“ ни хонорари – на автори и художници. Ето, стигнахме и до тъжната част. Ако можех и аз да му отговоря... Жълтурковците са издателите на жълти вестници, които в един момент се превърнаха в издатели на книги. Например Милениум.