Мини сериал по „Аурелион: Вечният баланс“

Приятели читатели!

Младите, усмихнати и продуктивни автори от казанлъшкия клуб „Светлини сред сенките“ подготвят нов проект: заснемане на мини сериал по книжната поредицата „Аурелион: Вечният баланс“. Както вероятно се досещате, едно подобно начинание изисква доста средства – човешки и парични. За човешките попълнения, струва ни се, Светлинките винаги са отворени. С други думи, ако смятате, че бихте могли да им предложите помощта си – с идея, рамо, майсторлък, хитрина… в областта, в която сте добри – надали ще им е излишна.

За момента обаче най-голямата грижа на надъхания екип е събирането на средства – парични. Ето основните неща, за които са им нужни:

– снимачна техника – подходящи камера(и), микрофон(и)…
– превод на трилогията „Аурелион“ на английски език – това е ключово за пробива извън България
– костюми – младежите сами правят костюмите си, но са им  нужни пари за материалите
– пътни разходи – по-голямата част от снимките ще се проведат в или близо до Казанлък, но има и по-далечни, до които ще трябва да пътува голям екип от хора
– заплащане на професионални актьори – ще са нужни за две от ролите

За да популяризират работата си в чужбина, а и за да съберат нужните средства за сериала, Светлинките са създали своя страничка на сайта www.indiegogo.com, чията главна цел е да помага на най-различни проекти да бъдат забелязани, да получат парична помощ от дарители, а хората, дали пари за проекта, на свой ред да бъдат облагодетелствани, като получат различни привилегии – оригинални рисунки от творението, копие от всяка серия, по-ранен достъп до определени неща…

Ето и страничката: http://www.indiegogo.com/aurelionseries

Младите творци от „Светлини сред сенките“ много ще се зарадват, ако бъдат подпомогнати чрез разпостраняване на връзката по-горе, за да ги забележат повече потенциални дарители, и винаги правят всичко възможно да се отблагодарят по подходящ начин на всеки, който им е помогнал по някакъв начин.

Ние също ще се радваме, ако вестта достигне повече Човеци! 🙂

Ако имате въпроси, не се колебайте да пишете в коментарите на кампанията или да се свържете направо със Светлинките на техния адрес svetlini – @ – svetlinisredsenkite – com.

Благодарим!

За екипа на ЧоБи: Лъч, Алекс и Калин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото